2021.01.16   szerző: csd   hozzászólások: 0

Hamarosan debütál Liam Neeson legújabb filmje, a The Marksman, úgy tűnik azonban, hogy a színész rövidesen felhagy az akciófilmekben való szerepválalásokkal.

Neeson minderről az Entertainment Tonight magazinnak adott interjújában beszélt, amelyet lényegében nem mással, mint a korával indokolt. “Hamarosan 69 éves leszek, a COVID is engedi, akkor még néhány dolgot megcsinálunk ebben az évben, de azt hiszem ez lesz az utolsó kör” - nyilatkozta a színész, majd azt is hozzátette, hogy valójában még mindig élvezi a filmekben laposra verni a nála jóval fiatalabb fickókat.

“Épp a végén jártunk a Marksman forgatásának Ausztráliában. Egy bunyós jelenetet vettünk fel, amelyben az ellenfelem szinte kölyök volt még hozzám képest. Taylornak hívták. Megkérdeztem tőle, hogy pontosan hány éves, amire azt felelte, hogy 25. Szinte egykorúak a legidősebb fiammal” - mesélte Neeson.

A Marksmanre egyébként nem kell már sokáig várniuk a nézőknek, a tervek szerint ugyanis január 21-én debütál a film a tengerentúlon.