Travis Block a kormány árnyékügynökeként arra szakosodott, hogy kiiktassa a legnagyobb veszélyforrást. Ezúttal azonban valami sokkal nagyobb összeesküvésbe ártotta magát, a szálak pedig a hatalom legfelsőbb szintjéig vezetnek.
Az oltalmazó, a Becsületes tolvaj és az Ozark rendezője, … több»
Úgy látszik, az amerikaiak sportot űznek abból, hogy futószalagon állítsák elő a krimiket. Ez még nem lenne baj, de csak panelek jutnak eszükbe. Abból is az egyszerűbbek. A végtelenségig unalmas forgatókönyv, giccses párbeszédek és szupergyenge akciójelenetek. Megnézését egyszer sem javaslom. Liam Neeson egykoir kedvelt színészem, mostanság átment akcióhősbe. Öreg már, nagyon lerobbant kinézete van, jobb lenne olyan szerepet kapnia, ahol nem kell futni. Nagyon rossz film.
Annyira unalmas és vontatott, hogy végig sem bírtam szenvedni. Újra megtudhatjuk, az USA-ban bizony olyan szervezetek működnek, amiknek csak a hatalom számít. Pfff. A csúcs az volt, amikor Neeson felpofozta az egyik zsoldost, és azt mondja neki, ebből elég... Szóval, ilyen színvonalra kell számítani.
Ez az Unknow (Ismeretlen férfi) (2011) után a második olyan film, amiben Liam Neeson a "jófiú" és Aidan Quinn a "rosszfiú" karakterét alakítja.
(Curacao86)Liam Neeson és Aidan Quinn negyedik közös filmje. Eddigi munkáik: The Mission (1986), Michale Collins (1996), Unknow (Ismeretlen férfi) (2011).
(Curacao86)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »