Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Fall (2022)

Fall
Filmadatlap
 
14
Szereplők
11
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Galéria (10)

Videók (2)

 
Adikgashiik   2022. 10. 03.

legújabb vélemény

0
Ó te jó éég

Csöcsik fent ragadnak 609 méteren, klisék, baromságok, kínlódás, semmi sem sikerül. The end

 
Deku   2022. 09. 11.

1

Szerintem remek kis film volt. A sztori alap, semmi extra, de ennek nem is az a lényege. Ami itt a lényeg, az a feszültségkeltés amiben nem volt hiány, emellé fordulatot is kapunk, amire ha figyel az ember, hamarabb is rájöhet, nekem is feltűnt ,de n... több»

1
 
BRANTON   2022. 08. 15.

1
Ne nézz le, mert lezuhansz!

Scott Mann mindig egy B-kategóriás szintet hozott, ezt a lécet most sem tette magasabbra. Az alapszituáció nagyon frankó, mindig remek alapanyag egy igazi feszült, klausztrofób thrillerhez. Aki 4-5 mondatnál nem szeret többet olvasni, annak már az el... teljes kritika»

 
HE7EDIK   2022. 09. 16.

0

Két jó csaj, némi izgalom és kb. ennyi. A témában fényévekkel jobb filmek készültek már, szóval nem sokat vesztettünk volna, ha nem készül el.

2
 
Tonyka   2022. 09. 20.

1
Hatalmas csalódás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon betalált a bemutató. Egyrészt nem bírom a szabad magasságot, tehát azt, ha nincs korlát, vagy üveg, vagy bármi. Azonnal megizzad a tenyerem, sőt, még a nézésétől is. Elég ehhez látnom a YouTube-on darun lógó, felhőkarcoló tetején szaltózó embereket. Tulajdonképpen a film eleje egészen jó. A felmászás kellően szédítő, és feszült. Még a lelki vívódás, és dráma is rendben van. Minden adott volt, hogy izguljunk egy jót. Aztán felfelé mászás közben valahogy minden elveszett. Azon kaptam magam, hogy unatkozom, egykedvűen bámultam a logikátlanabbnál logikátlanabb próbálkozásokat. 15-20 percet simán lecsíphettek volna a játékidőből. Ennek a dinamika látja a kárát főképpen, indokolatlanul lassítva a cselekményt. Az úgynevezett csavarra kifejezetten haragudtam. Nem szégyellték lenyúlni a 47 méter mélyen-ből. Remélem jól emlékszem, hogy abban volt ilyen csattanó. Lehet jó filmeket készíteni egy vagy két szereplővel, ingerszegény környezetben, de ez ennek az alkotásnak nem sikerült. A jó kezdés ellenére középszerűvé silányodik, azt is csak alulról súrolva. A fényképezés ad némi kárpótlást, a CGI létra leomlást leszámítva, van azért pár pazar képkocka.

 
Eastern79   2022. 09. 10.

0
Igényes borzongás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Remek túlélő thriller, jó kis történettel, amely ráadásul egy-két meglepő fordulatot is tartogat. Látványos, feszült, jól felépített és szépen fényképezett, igényes mozi.

 
stevepisti   2022. 09. 10.

0

Feszült thriller, kettő jó kis fordulattal, ami ráadásul még jól is van felépítve. Az más kérdés, hogy a sztori nagyjából kiszámítható volt, de nem vészesen. A fényképezés jó, a mélységet, magasságot nagyon jól érzékelteti. Nekem tetszett, egyszer mindenképp nézhető.

3