Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
17
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
Morpheus19   2019. 08. 12.

legújabb vélemény

Hamisítatlan bűnőz élvezet, Tarantino tisztelgése a hetvenes évek grindhouse exploitation filmjei előtt. A grindhouse filmek alacsony költségvetésű, amatőr és végtelenül gagyi horrorok voltak, nulla történettel, jó csajokkal, rengeteg gyilkolással és... több»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

Sokan Tarantino lázban égnek és egyedinek mondják munkásságát, amit ez a film alapján én is elmondhatok, mert talán ez a legjobb filmje. Érdemes megnézni.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 06. 01.

Egy hete néztem meg. Kicsit vegyesek az érzéseim, mert szeretem Tarantino filmjeit, de ebben a filmben nem éreztem olyan erős végkifejletet, mint a Ponyvaregényben vagy a Django elszabadul!-ban. A párbeszédek itt is jók, meg az autós üldözések. Össze... több»

 
Norbert93   2019. 07. 28.

Tarantino-ról tudni illik, hogy imádja a filmes világból mellőzött vagy száműzött stílusokat vegyíteni filmjeiben és ez különösen ebben a filmben látszik leginkább, mivel olyan szinten veszi igénybe a ZS kategóriás filléres filmek zsánereit, hogy a H... több»

 
Nathan03   2016. 02. 11.

Nem rossz film de az az igazság, hogy Quentin Tarantinonak nem ez az egyik legjobb alkotása számomra. Ennek ellenére élveztem a filmet. Van benn jó pár beteg jelentet amiért érdemes volt látni. Aki szereti Tarantino filmjeit tegyen vele egy próbát.

 
moov18   2016. 01. 30.

Nagy Quentin Tarantino rajongó vagyok szóval kötelező darab volt. Mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik, hogy szereti túlnyújtani a bevezetést meg úgy általában a saját filmjeit; itt sem volt másként. Két mini történetet mesél el, pontosabban: két fia... több»

 
erahurka   2018. 08. 14.

Tarantino legrosszabb filmje, mellyel valahogy nem tudott megfelelni annak a ZS kategóriás követelménynek, amit felállított magának. Az autós üldözések nagyon királyak, és az első felében a csajok sem olyan idegesítőek, azonban amikor ismét egy adag nő csacsogását kell tök hosszú ideig hallgatni, az már elég zavaró.

 

Ez az első Qunetin Tarantio-rendezte film, amelynek nem Lawrence Bender volt a producere.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A zenegépben lévő dalok között felfedezhető a Misirlou is, ami a Ponyvaregény nyitójelenetével vált híressé.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Homage a Konvoj című filmnek: Kaszkadőr Mike autóján lévő motorháztető dísz majdnem ugyanolyan, mint a Sam Peckinpah filmjében használt motorháztető díszek.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben szereplő zenegép Quentin Tarantino sajátja, még neve is (AMi).

(ArpiHajdu és Réci)
 

Kaszkadőr Mike Chevy Novájának rendszámtábláján a következő áll: JJZ-109. Ugyanez a rendszám volt Steve McQueen kocsiján (az egy 1968-as Ford Mustang Fastback volt) az A chicagói tanú című filmben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Kurt Russell karaktere két "halálbiztos" autót használt a filmben: az egyik egy 1970-es Chevy Nova, a másik egy 1969-es Dodge Charger.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben a kocsma falán látható az a póló, melyet Kurt Russell hordott a Nagy zűr Kis-Kínában című filmjében.

(dulkap)
 

Az egyik főszereplő telefonja a Kill Bill egyik ismert zenéjére csörög.

(dulkap)
 

A Halálbiztos az első olyan Quentin Tarantino film, melyben az események kronologikus sorrendben követik egymást.

(hp )
 

Zoë Bell minden akciójelenetet maga forgatott. Nem mellesleg ő volt Uma Thurman dublőre a Kill Bill filmekben.

(hp )
 
2007-ben Quentin Tarantino és Robert Rodriguez egy igazi ínyencséggel lepte meg a különleges falatokra kiéhezett filmrajongókat. A Grindhouse címre keresztelt duplafilmmel, melynek első szegmense a Rodriguez által dirigált Planet Terror, nálunk Terrorbolygó, illetve a Death Proof, magyar keresztségben Halálbiztos. 5/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.