Jövő héten egy igazi slasher horror érkezik a mozikba Hullaadás címmel.

Az Eli Roth rendezésében bemutatásra kerülő horror a 2007-es Quentin Tarantino-féle Grindhouse - Halálbiztos egyik fiktív előzetese alapján készült. Nem mellesleg ez a harmadik nagyjátékfilmes adaptáció a Grindhouse trailerekből, a Machete (2010) és a Koldus puskával (2011) után.

A történet szerint miután egy Black Friday-i vásárban bekövetkezett tragédia után egy rejtélyes gyilkos kezdi terrorizálni Massachusetts állam Plymouth városának lakóit. Ami kezdetben egyszerű bosszúnak tűnik, az valójában egy átfogó, kegyetlen terv része. A kérdés tehát az, hogy a lakosoknak vajon sikerül-e időben felfedni az elkövető kilétét, vagy mindannyian egy torz hálaadási vacsora áldozataiként végzik?

A film főszereplői többek között az év legdögösebb pasijának választott Patrick Dempsey és Addison Rae. A produkciót már több országban is sikerrel vetítették, és eddig 29 millió dolláros bevételt hozott, ebből 24,1 millió dollárt az Egyesült Államokban és Kanadában. Ráadásul a kritikusok általában pozitív kritikákat fogalmaztak meg vele kapcsolatban, a Rotten Tomatoes-on 82%-os értékelést kapott.

Ha bírod a véres horrorokat és a humort, akkor a Hullaadás kétségkívül a Te filmed lesz, melyet jövő hét csütörtöktől (december 7.) láthatsz a magyarországi mozikban. Addig is kedvcsinálóként mutatjuk az előzetest idelent.

56 Hullaadás  (2023)

horror | misztikus | thriller

Egy kiátusításon történt tragikus esetet követően a hálaadás eredetének számító Massachusetts állambeli Plymouth lakói egy titokzatos gyilkos terrorizálásában találják... több»