Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
64
Filmadatlap
 
26
Szereplők
6
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
HercegPeter   2018. 08. 29.

legújabb vélemény

Nem tudok mást mondani erre a filmre, csak annyit, hogy totálisan átlagos. Minden tekintetben az. A szereplők, a sztori, minden. Mégsem tudom átlagosnak értékeli. Ami mellette szól, az az, hogy az akciójelenetek jók. Ez persze leginkább Scott Adkins-nek köszönhető, aki azért mutat néhány menő mozdulatot. Ebbe a filmbe nem lett volna szabad érzelgős részeket tenni. Aki ezt a filmet nézi, azt biztos nem érdekli a csöpögés. Végig kellett volna pörgetni az akciót, ami a film egyetlen erőssége. Annyira kellett volna erőltetni, hogy a néző is elfáradjon a végére. Voltak benne világi marhaságok, értem ez alatt mondjuk a véres liftgomb alapján követést és persze a jól megszokott két méterről való sorozatos mellélövést. A történet túlságosan szájbarágós, megértettük elsőre is a családi szálat, felesleges volt tízszer elmondani. Amúgy ez az Elhárítók cím mit akar mondani? Semmi értelme.

 
tomvétsz   2016. 11. 12.

Tisztességes akciójelenetek egy nézhető történetbe ágyazva. Szerintem egyáltalán nem olyan uncsi, és ha már a kilencveneseknél tartunk, ez csak pozitív jellemzője, hiszen akkoriban nagyon jó b kategóriásokat csináltak a témában...


 
hsanya182   2018. 08. 08.

B Átlagos akciófilm, aki hirtelen nem talál semmi jobbat, egy kis verekedésre, lövöldözésre és üldözésre vágyik remek választás, megállja a helyét. Nem is hosszú, hozza a szokásos 90percet, semmi extra, elröppen az idő...

 
Kaslerka   2017. 01. 01.

B kategóriás, de nálam alap filmek Scott Adkins filmjei a Vitathatatlanok óta. Kis érdekesség, hogy az egész film Angliában játszódik, de a film egyik liftes jelenetében "Tűzoltókészülék" van írva a tűzoltókészülékre. :)

 
Phalanx   2016. 11. 20.

A harcjelenetek még elmentek, amúgy egy igazi békategóriás mozi,mintha csak a kilencvenes évekből pottyant volna.

Scott Adkins
Stu Bennett
Scott Adkins
Scott Adkins
Scott Adkins
Daniel Caltagirone
Scott Adkins
Stu Bennett
James Cosmo

A film összbevétele 317 827 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben a pankráció egyik legnagyobb élő alakja, Wade Barrett is feltűnik.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.