58% 92 szavazat
A védelmi kód

A védelmi kód

The Numbers Station
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
6
Képek (6)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Miután legutóbbi küldetése katasztrofális véget ért, Emerson Kent, a veterán CIA ügynök (John Cusack) kap egy utolsó esélyt, hogy bizonyítson. Az új feladata: Katherine (Malin Akerman) őrzése, aki a távoli “Numbers Station” nevű titkos CIA állomáson teljesít szolgálatot, ahol titkos üzeneteket váltanak. Egy állig felfegyverzett elit kommandós csapat azonban szabályosan ostrom alá veszi az épületet: Katherine és Emerson élet-halál harc közepén találja magát.

Rendező: Kasper Barfoed
Forgatókönyvíró: F. Scott Frazier
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Belgium
Premier (HU): 2013.06.20.
John Cusack
 
2020.05.03 kevelin

legújabb vélemény

elég unalmas, gyenge, vontatott. a végefelé történik pár említésre méltó jelent de összességében nem egy nagy eresztés. pedig jó is lehetett volna. de nem siekrült eltalálni mitől lesz izgalmas

0
 
2016.08.07 mamiéstöti2

Kicsit egyhangú film, nekem azért tetszett, de ahhoz képest, hogy a Fülke egy fülkében játszódik, mérföldekkel izgalmasabb, mert itt a helyszín kötöttsége jelenti a problémát.

0
 
2015.08.12 dulkap

Egy tényleg tipikus közepes egyszer nézhetős kis film, ami nem véletlenül nem igazán került be a köztudatba. De egy unalmas estén végig lehet nézni, még a szokásos baromságok ellenére is.

0
 

Eredetileg Ethan Hawk alakította volna a főszereplőt. Szerző: dulkap

#1