Miután hosszú éveken keresztül Liam Neesont szinte kizárólag akciófilmekben láthattuk, nagyon úgy tűnik, hogy a színész elvállalta a Csupasz pisztoly reboot főszerepét.

Minderről maga Neeson beszélt egy korábbi interjúban, és mondani se kell, hogy sikerült kijelentésével felkavarni az állóvizet. “Megkeresett Seth McFarlane és a Paramount stúdió, hogy megcsinálnathánk az új Csupasz pisztolyt.” - jegyezte meg a színész.

"Ez vagy véget vet a karrieremnek, vagy más irányba tereli. Őszintén szólva nem tudom."

Az eredeti Csupasz pisztoly főszerepében a legendás  Leslie Nielsen volt látható, így kétségtelen, hogy a filmszéria rajongói nagy fenntartással fogadhatják a produkciót, arról nem is beszélve, hogy egy ilyen szerep nem épp “testhezálló” feladat Neeson számára.

Neeson korábban több alkalommal is megjegyezte, hogy a jövőben már nem kíván akcióhősként szerepelni, bár ehhez egyelőre nem tartotta magát a sztár, tavalyi filmje, a Blacklight ugyanis szintén ebben a zsánerben mozog.

akció | thriller

Travis Block a kormány árnyékügynökeként arra szakosodott, hogy kiiktassa a legnagyobb veszélyforrást. Ezúttal azonban valami sokkal nagyobb összeesküvésbe ártotta magát, a... több»