Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80
Filmadatlap
 
70
Szereplők
27
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
petraszab   2019. 04. 21.

legújabb vélemény

Elég jól hozták benne a titkolózást, a végsőkig tudták húzni, bár már kezdett egy kicsit idegesítő lenni. Aki szereti a műfajt, élvezni fogja.

 
indingo   2016. 11. 18.

A második évad szuper jó lett, úgy néztem volna még. Az első évad második fele picit kihúzta nálam a bicskát, de ez a 2. évad........


 
Szilonka   2016. 04. 10.

Nekem bejött a sorozat várom a folytatást. Izgalmas volt, nekem végig lekötötte a figyelmemet. Azt tetszett benne, hogy nem volt egy szokványos sori nem lehetett kiszámítani, hogy mi áll a dolgok mögött.

 
rbernadett   2015. 09. 04.

Nekem egy kicsit túlértékelt. De az is lehet, hogy csak én vártam többet tőle, miután mindenkitől csak azt hallottam, hogy mennyire jó. Ha valaki sok dísztópiát olvas, akkor nem sok eredeti gondolatot fog találni benne. Annak, akinek a műfaj ismeretlen, bizonyára meg fog lepődni egy - két csavaron.

 
Deku   2017. 08. 22.

Nagyon jól kezdett a sorozat, feldobta az ember kíváncsiságát viszont hamar el is ült ez a kíváncsiság amikor rájöttem, hogy nagyon nyúzni akarják ezt mint a rétes tésztát.

 
beero88   2016. 01. 16.

Ilyen egy jól elszúrt sorozat. 1-2 részt bírtam belőle de nekem ez a konecpció hogy mindenki tud mindent csak a főszereplő nem ez rohadt bosszantó. Azon kívül kicsit túl van értékelve és ez kevésbé teszi kedvelhetővé.

 
TomÁcs   2016. 05. 09.

Na ez az a sorozat, ahol nem tudod kiszámítani, kitalálni a dolgokat. Egyedi sorozat, nem mindennapi történettel, olyan elemekkel amire nem számít az ember.

Matt Dillon
Juliette Lewis
Matt Dillon
Terrence Howard
Matt Dillon
Shannyn Sossamon
Juliette Lewis
Melissa Leo
Matt Dillon
Carla Gugino
Reed Diamond
Charlie Tahan
Shannyn Sossamon
Terrence Howard
Toby Jones
Tim Griffin
Charlie Tahan
Juliette Lewis
Matt Dillon
Terrence Howard
Melissa Leo
Toby Jones
Reed Diamond
 

Az első kötet a sorozat első 5 részét fedi le.

(indingo)
 

A rendezői munkában M. Night Shyamalan is részt vett.

(indingo)
 

A sorozat Blake Croruch 3 kötetes trilógiája alapján készült.

(indingo)
 
Én magam csak Jurassic Park-effektusnak hívom azt a jelenséget, amikor egy mű előáll egy nagyon erős koncepcióval, a nézője pedig az előzetes / beharangozó szövegek által felcsigázva szinte kínként éli meg, mire a megfelelő események megtörténnek. több»
 
A Fox új sorozatslágere eredetiséggel igazán nem vádolható, ám van benne annyi jó színész, s tisztességgel adagolt fordulat, hogy megéri kivárni a végét. több»
 
Amennyiben figyelmesen nézte az ember, úgy egy érthető, izgalmas, misztikus, krimi horrort nézhetett végig az ember. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.