Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79
Filmadatlap
 
70
Szereplők
27
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
indingo   2016. 11. 18.

A második évad szuper jó lett, úgy néztem volna még. Az első évad második fele picit kihúzta nálam a bicskát, de ez a 2. évad........

 
Szilonka   2016. 04. 10.

Nekem bejött a sorozat várom a folytatást. Izgalmas volt, nekem végig lekötötte a figyelmemet. Azt tetszett benne, hogy nem volt egy szokványos sori nem lehetett kiszámítani, hogy mi áll a dolgok mögött.


 
rbernadett   2015. 09. 04.

Nekem egy kicsit túlértékelt. De az is lehet, hogy csak én vártam többet tőle, miután mindenkitől csak azt hallottam, hogy mennyire jó. Ha valaki sok dísztópiát olvas, akkor nem sok eredeti gondolatot fog találni benne. Annak, akinek a műfaj ismeretlen, bizonyára meg fog lepődni egy - két csavaron.

 
Deku   2017. 08. 22.

Nagyon jól kezdett a sorozat, feldobta az ember kíváncsiságát viszont hamar el is ült ez a kíváncsiság amikor rájöttem, hogy nagyon nyúzni akarják ezt mint a rétes tésztát.

 
beero88   2016. 01. 16.

Ilyen egy jól elszúrt sorozat. 1-2 részt bírtam belőle de nekem ez a konecpció hogy mindenki tud mindent csak a főszereplő nem ez rohadt bosszantó. Azon kívül kicsit túl van értékelve és ez kevésbé teszi kedvelhetővé.

Matt Dillon
Juliette Lewis
Matt Dillon
Terrence Howard
Matt Dillon
Shannyn Sossamon
Juliette Lewis
Melissa Leo
Matt Dillon
Carla Gugino
Reed Diamond
Charlie Tahan
Shannyn Sossamon
Terrence Howard
Toby Jones
Tim Griffin
Charlie Tahan
Juliette Lewis
Matt Dillon
Terrence Howard
Melissa Leo
Toby Jones
Reed Diamond
 
Én magam csak Jurassic Park-effektusnak hívom azt a jelenséget, amikor egy mű előáll egy nagyon erős koncepcióval, a nézője pedig az előzetes / beharangozó szövegek által felcsigázva szinte kínként éli meg, mire a megfelelő események megtörténnek. több»
 
A Fox új sorozatslágere eredetiséggel igazán nem vádolható, ám van benne annyi jó színész, s tisztességgel adagolt fordulat, hogy megéri kivárni a végét. több»
 
Amennyiben figyelmesen nézte az ember, úgy egy érthető, izgalmas, misztikus, krimi horrort nézhetett végig az ember. több»
 

Az első kötet a sorozat első 5 részét fedi le.

(indingo )
 

A rendezői munkában M. Night Shyamalan is részt vett.

(indingo )
 

A sorozat Blake Croruch 3 kötetes trilógiája alapján készült.

(indingo )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.