Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Wayward Pines (2015-2016)

Wayward Pines
Filmadatlap
 
70
Szereplők
29
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Matt Dillon
Juliette Lewis
Matt Dillon
Terrence Howard
Matt Dillon
Shannyn Sossamon
Juliette Lewis
Melissa Leo
Matt Dillon
Carla Gugino
Reed Diamond
Charlie Tahan
Shannyn Sossamon
Terrence Howard
Toby Jones
Tim Griffin
Charlie Tahan
Juliette Lewis
Matt Dillon
Terrence Howard
Melissa Leo
Toby Jones
Reed Diamond

Videók (2)

 
Gamehun638   2023. 04. 15.

legújabb vélemény

0

Az első évad, mert csak azt érdemes megnézni. Az nagyon jól sikerült. Picit lehetett volna rövidebb, vagy jobban megtömve történetszálakkal.

 
rbernadett   2015. 09. 04.

1

Nekem egy kicsit túlértékelt. De az is lehet, hogy csak én vártam többet tőle, miután mindenkitől csak azt hallottam, hogy mennyire jó. Ha valaki sok dísztópiát olvas, akkor nem sok eredeti gondolatot fog találni benne. Annak, akinek a műfaj ismeretlen, bizonyára meg fog lepődni egy - két csavaron.

 
Szilonka   2016. 04. 10.

1

Nekem bejött a sorozat várom a folytatást. Izgalmas volt, nekem végig lekötötte a figyelmemet. Azt tetszett benne, hogy nem volt egy szokványos sori nem lehetett kiszámítani, hogy mi áll a dolgok mögött.

 
indingo   2016. 11. 18.

0

A második évad szuper jó lett, úgy néztem volna még. Az első évad második fele picit kihúzta nálam a bicskát, de ez a 2. évad........

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Nagyon jól kezdett a sorozat, feldobta az ember kíváncsiságát viszont hamar el is ült ez a kíváncsiság amikor rájöttem, hogy nagyon nyúzni akarják ezt mint a rétes tésztát.

 
harnas1207   2018. 12. 28.

0

Elég ingadozó sorozat volt, tetszett az alap ötlet, majd elindult egy rossz irányba, de közben meg tartogatott izgalmakat és rejtélyeket. Volt, hogy fenntartotta az érdeklődésemet, volt hogy untatott. Az biztos, hogy én nem így kerekítettem volna ki a történetet.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

0

Nagyon megosztó sorozat, mert elsőre felsőre fel se fogható. Persze értettem, de másodszorra nézve már teljesen más reakciót változz ki belőlem.

 

Az első kötet a sorozat első 5 részét fedi le.

(indingo)
 

A rendezői munkában M. Night Shyamalan is részt vett.

(indingo)
 

A sorozat Blake Croruch 3 kötetes trilógiája alapján készült.

(indingo)
 
Pörög, közben meg folyamatosan építkezik, emeli a tétet a Wayward Pines. És hát feltesz jó pár fontos kérdést a szabadsággal kapcsolatban. GERA MÁRTON KRITIKÁJA. több»
 
A Fox új sorozatslágere eredetiséggel igazán nem vádolható, ám van benne annyi jó színész, s tisztességgel adagolt fordulat, hogy megéri kivárni a végét. több»
 
Amennyiben figyelmesen nézte az ember, úgy egy érthető, izgalmas, misztikus, krimi horrort nézhetett végig az ember. több»