63% 101 szavazat
Véres hármas

Véres hármas

Triple Threat
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
27
Szereplők (27)
8
Képek (8)
3
Videók (3)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
1
Fórum (1)

FILMINFÓ

Egy milliárdos lánya a bűnözők célkeresztjébe kerül. Egy csapatnyi mindenre elszánt, elit zsoldos veszi fel a harcot a bérgyilkosokból álló bűnszervezet ellen.

(ps)

Forgatókönyvíró: Joey O'Bryan, Fangjin Song, Paul Staheli
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kína, Thaiföld
Premier: 2019.03.19.
 
2019.10.02 Szalamandra

legújabb vélemény

Korrekt akciófilm, csak eredeti nyelven szabad nézni

Sokan szidják, pedig szerintem egy teljesen korrekt akciófilm lett! Jó volt ezt a sok harcművészt együtt látni. Azért elmarad az egyéni saját filmjeiktől (Iko Uwais - The raid filmek, Headshot; Tony Jaa - Ong bak trilógia, Tom yum goong; Scott Adkins - Vitathatatlan filmek, Accident man, Avengement, Jeeja Yanin - Chocolate), de összességében roppant szórakoztató alkotás lett. A történetet feleslegesen van megbonyolítva, de szerencsére sok az akció, rengeteget lőnek és verekednek benne. A magyar szinkron felháborítóan pocsék, úgyhogy mindenkit óva intek tőle, inkább eredeti hanggal nézzétek. Nálam többször nézős, remek kikapcsolódás (mondjuk én mindegyik benne szerepet kapó harcművészt nagyon szeretem).

1
 
2019.03.26 hsanya182

Igen korrekt Akciófilm, Kína vs Amerika :)

Tony Jaa igen korrekt 2019-es akciófilmje. Ami nem tetszett, hogy a történet már-már túlgondolt, a képi megejelenítés viszont csodás, a fegyverhangok remekül szólnak, a verekedések nagyon felhúzzák a filmet. Elég gyorsan történnek az események, némi poént is sikerült belecsempészni. Nem egy átlagos akciófilm, a bemutatójától mégis többet vártam, így lett egy kis hiányérzetem, de mindenképp meg fogom nézni mégegyszer.

2
 
2019.08.21 HE7EDIK

Hát ez sajnos felejthetőre sikeredett. Tony Jaa azért a végén megmutatja mire is képes. Egyszer nézhető, de semmi több.

1

A film összbevétele 76 289 dollár volt (imdb.com).

#1
 

2019-ben elkészült az új trailer hozzá. www.youtube.com/watch?v=DovnHrIwfTYSzerző: hsanya182

#2