Alec Baldwin és Olga Kurylenko Chief of Station című kém-akcióthrillerrel jelentkezik.

A George Mahaffey forgatókönyvíró által írt film forgatása még idén megkezdődik Budapesten.

A Chief of Stationben egy volt CIA állomásfőnök (Alec Baldwin) megtudja, hogy felesége halála nem baleset volt, ezért kénytelen visszatérni a kémkedés alvilágába, és összefogni ellenfeleivel és egy szélhámos ügynökkel (Olga Kurylenko), hogy felgöngyölítsen egy összeesküvést, amely megkérdőjelez mindent, amit tudni vélt.

A film rendezői székét Jesse V. Johnson foglalhatja el, aki korábban olyan akciófilmeket rendezett, mint a Bruce Willis és Michael Rooker főszereplésével készült White Elephant, a Scott Adkins főszereplésével készült A megtorlás útján és a Tony Jaa főszereplésével készült Véres hármas. Mielőtt filmrendező lett, kaszkadőr-koordinátorként és kaszkadőrként már letette a névjegyét olyan nagyszabású stúdiófilmekkel, mint a Mission: Impossible III és a Terminátor 3. - A gépek lázadása..

"Megtiszteltetés számomra, hogy a filmművészet egyik legendájával dolgozhatok együtt ezen az epikus akció-kalandon, Alec és Olga párosítása minden bizonnyal varázslatos lesz a képernyőn (...)" - mondta Johnson a Deadline-nak.

Kurylenko (Fekete Özvegy, A Quantum csendje, Feledés) korábban a White Elephant című filmben dolgozott együtt Johnsonnal. 

Baldwin a Rust forgatásán történt tragikus halálesetet követően gyakorlatilag folyamatosan forgat.