78% 110 szavazat
A megtorlás útján

A megtorlás útján

Avengement
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
27
Szereplők (27)
8
Képek (8)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
1
Fórum (1)

FILMINFÓ

Egy kisstílű bűnöző börtönből való szabadulása után úgy dönt, hogy véres bosszút áll mindazokon, akik évekkel ezelőtt felültették.

(Nagy Levente)

Forgatókönyvíró: Jesse V. Johnson, Stu Small
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2019.05.24.
Scott Adkins
Scott Adkins
Scott Adkins
Craig Fairbrass
Scott Adkins
Scott Adkins
Scott Adkins
Jesse V. Johnson
 
2023.07.05 johny0051

legújabb vélemény

Ez a film sokkal inkább dráma, mint akciófilm. A történetét a valóság ihlethete, mert ma pontosan ezt teszik a bankok az ügyfelekkel, először elhúzzák a mézesmadzagot, az ügyfél belefut a csapdába, majd ezután földönfutóvá teszik őket. A film egyébk... Több

0
 
2021.01.09 uniterra

A forgatókönyv nagyon jól ki volt dolgozva, elismerés Stu Smallnak és Jesse V. Johnsonnak. Scott Adkins és mások színészi játéka is hozta a figurát. A végén a bunyó a bárban tökéletesre sikeredett. Sőt a csavar a könyvelőnél is jó volt. Persze, meses... Több

0
 
2023.06.28 Di Canio

Végig pörgős börtönös-bosszús akciófilm. Voltak már ilyenek bőven, de ez a legjobbak közé tartozik. A történet nekem tetszett, persze sok verekedős jelenet igencsak el van túlozva, de ilyen filmekben ez nem meglepő. A hosszúsága is megfelelő, még nem fárasztó.

0
 
2023.05.30 kecsamstaff

Scott Adkins brutál jó volt

Alapvetően Scott Adkinst színészként nagyon csípem. Mindig jól hozza ezt a morcos, bunyós, balhés figurát. Ez a film engem abszolút lekötött, a teljes másfél órán keresztül. Az amalgám tömésű fogak zseniálisan néztek ki. Kicsit Alien feelingem volt tőle, de nagyon mutatósra sikerült. Egy-két poént is elsütöttek azért benne. Nagyon jól összerakott sztori. Nekem külön tetszett, hogy egyfajta visszaemlékezős beszámoló arról a hét évről, amit a börtönben töltött. A film bemutatja egy –korábban viszonylag normális életet élő – férfi életét röviden, hogyan is válik a börtön árnyékában egy kíméletlen, bosszúra éhes testvérré. Adkins mellett a többi színész is hozza a színvonalat, nagyon jól alakítanak benne.

0
 
2019.10.02 Szalamandra

MESTERMŰ

Mestermű Ez zseniálisan jó lett! Klasszikus bosszútörténet ez, faék egyszerűségű sztorival, nagyon-nagyon szép képi világgal, jó karakterekkel és hibátlan színészi játékkal, egészen brutális verekedésekkel (az a kocsmai jelenet a végén, hú), remek hangulattal, jó zenékkel. Én nem tudom, mi ütött Scott Adkinsbe, Jesse V. Johnsonba és Stu Smallba, de maradjanak így és csináljanak még erre hajazó filmeket, mert ez baromi ütős lett. És aki eddig azt hitte, hogy Adkins nem tud színészkedni, az nézze meg ezt, mert változni fog a véleménye. A drámai vonal mellett a film nagy erőssége, hogy a bunyók egészen nyersek és állatiasak. Felüdülés volt ilyet látni, gyönyörű, hosszú, vágatlan jelenetekben ütlegelik és ölik egymást a szereplők (nem ám, mint az Elrabolva vagy a Bourne filmekben, hogy ész nélkül remeg a kamera és egy ütés 6 snittből van összeollózva!!!). Mindent szépen tisztán látni, többen támadnak egyszerre egyetlen emberre, szóval igazi csemege. Nálam toronymagasan az év filmje, egyszerű angol kamaradráma létére simán lekörözött minden hollywoodi alkotást. Még ilyeneket!

0