Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

A biztonság záloga (2012)

Safe
Filmadatlap
 
27
Szereplők
15
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2021. 01. 16.

legújabb vélemény

0

Szegény Statham, nem tud olyat, amire egy-két nap múlva emlékeznénk. Színésznek gyenge, harcművésznek közepes... A filmjei sablonosak, egysíkúak. A Mestergyilkos is a szakma megcsúfolása volt, Bronson ezerszer jobban hozta a karaktert. Ja, ez a film? Semmi, szépen becsomagolva.

 
indingo   2018. 08. 04.

0

Statham a szokásos karaktert hozza, ami nekem már egy kicsit unalmas. A története nem rossz, bár nem túl egyedi, kicsit kiszámítható.

 
hejnekem   2015. 05. 12.

0

Egy tipikus Jason Statham film, amit valaki vagy szeret vagy nem. Kicsit unalmas, hogy minden filmje ugyanolyan, de ha valaki tudni akarja a film előtt, hogy mire számíthat, és nem akar csalódni, akkor nézze meg. Én nagyon szimpatikusnak találom a főszereplőt, de azért örülnék neki ha kicsit változatosabbak lennének a filmjei.

 
edessszilvia   2017. 11. 09.

0

A Szállító részeihez hasonlóan A biztonság záloga is egy nagyon mozgalmas és fordulatos akció, ahol megfellelő helyet kap a humor és a látványos jelenetek.

 
mimi   2015. 04. 27.

0

Mindent összevetve, igencsak szórakoztató, véres akciómozi ez egy remek formában levő Stathammel és látványos zúzásokkal. Így hát akiknek már megülte a gyomrát a sok műanyag CGI rombolás, azok mindenképp tegyenek próbát ezzel a régi akció-mozik stílusában elkészített alkotással.

 
Adell89   2015. 11. 12.

0

Jó kis pörgős akciófilm,Statham hozza a tőle elvárt formáját.A film tele van jó karakterekkel.A story nem oscardíjas elég gyenge a történet,de nekem így is tetszett.

 
Imlah   2017. 11. 10.

0

Örülök, hogy teljesen véletlenül rátaláltam a filmre, mert nagyon bejött. A kínai kislány nagyon jól alakít, Jason Stathammal ellentétes karakterük ellenére nagyon jó párost alakítanak!

A film összbevétele 40 346 186 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben hetvenkilencen halnak meg, ebből harminccal Statham végez.

(Képkockák )
 

Boaz Yakin korábban elkészítette a Nagydumás kiscsajok c. filmet, amiben szintén egy zavaros életű felnőtt barátkozik össze egy okos gyerekkel.

(kázsé)
 

A polgármester háza valójában a Pennsylvániabeli Bloomfield birtokon van.

(kázsé)
 

A jelenetet, mikor menekülés közben feljönnek a metróból, az East Broadway és a Rutger Street sarkán vették fel.

(kázsé)
 

A Dekalb Ave metrómegállónál játszódó jelenetet a Cortlandt St megállónál vették fel.

(kázsé)