Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
64
Szereplők
5
Vélemények
5
Képek
Videók
 
LionelMessi10   2018. 07. 07.

Számomra mindig egy nagy kedvenc lesz. Szuper kis mese, remek történet, vicces szereplők. A rímekbe szedett magyar szinkron fergetegesre és felejthetetlenre sikerült, ami még egy pluszt ad az egésznek.

 
Orosz István   2017. 07. 28.

Nagyon jó rajzfilm, tetszik a rajzolás is. Az is, hogy rímekben beszélnek a filmben, vagyis magyar szinkronnal, eredeti nyelven nem láttam sajnos, de gondolom ott is ez a stílusban


 
SzFa   2017. 09. 30.

Nagyon szórakoztató sorozat, habár van benne egy pár történelmi pontatlanság ami a kőkorszakban nagyon nem létezhetett, mint például a karácsony. Szeretem hogy rímekben beszélnek és általában ebben rejlik a poén is. Kedvenc sorozataim közzé tartozik.

 
Pirospingu   2016. 07. 25.

Romhányi kiváló rímei ellenére én gyerekkoromban se szerettem ezt a mesét, talán a lapos törénetek miatt.

 
Sem Rorrey   2017. 05. 27.

Gyerekkorom kedvence, zseniális a Romhányi szöveg, aranyos történet, s a figurák is tetszettek. A szinkronhangok egytől-egyig szuperek.

 

A magyar változat első epizódjainak főcímzenéje nem azonos az eredetijével, hanem Eddy Osborn-Barbara polkája hallható.

(LionelMessi10 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.