Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
87
Filmadatlap
 
13
Szereplők
7
Vélemények
Képek
Videók
Pom-Pom meséi
 
Timon   2019. 10. 29.

legújabb vélemény

Ez is gyerekkori kedvenceim között van,de még mennyire!Sosem felejtem el azt,amikor először láttam Pom Pom nyitójelenetét,ahogy elkíséri Picurt az iskolába. Gombóc Artúr pedig mindigis nagy arc marad.(Kissé magamra ismerek benne,mert én is szeretem a csokit.:) Csukás István nagyszerű alkotásai örökérvényű gyöngyszemek a magyar irodalomban,mesékben és filmművészetben.:)

 
Gigi   2017. 01. 21.

Imádtam ezt a mesét, és ha néha a tévében rábukkanok, még mindig leragadok mellette, és végignézem.


 
indingo   2019. 03. 25.

Csukás István történeteit és tanulságait követheti végig a néző, mert nem csak gyerekek, hanem szüleik is élvezhetik ezt a kultikus rajzfilmet, amiben a karikatúra figurák igazi karakterek lettek.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Régi nagy klasszikus, akik ilyeneken nőttek fel kevésbé agresszívak, mint a mai mesén felcseperedők. Kedvenc karakterem Gombóc Artúr, mert én is nagyon szeretem a csokit.

 
Niki19   2015. 12. 29.

Ez egy nagyszerű mese, érdemes megnézni. Ha elkezded, nem tudod abba hagyni. Nagyon aranyosak benne a szereplők, kik magukkal ragadnak. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.