Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84

Garfield és barátai (1988)

Garfield and Friends
Filmadatlap
 
64
Szereplők
6
Vélemények
6
Képek
Videók
 
indingo   2018. 04. 26.

Eleve macskamániás vagyok és hát Garfieldot nem lehet nem szeretni. Humoros mese, egyszerű rövid részek, ahol maga cica a fő gonosz. A gazda kicsit lúzer karakter, de kedvelhető.

 
Deku   2017. 08. 23.

Nagyon aranyos ez a lusta macska, és az ahogy ilyen vicces helyzetekbe kerül. Az írók nagyon tudták mi kell a gyerekeknek. Ez pedig puszta tömény szórakozás.


 
Orosz István   2017. 08. 03.

Gyermekkorom nagy kedvence, a lusta egyenes beszédű macska, aki szegény Ubullal folyton jól kitol. Emellett csak az alvás, és az evés élteti. Szerintem minden kilencvenes évekbeli embernek nagy kedvence.

 
thedarkman99   2018. 10. 01.

Nem lehet nem szeretni ezt a lusta macskát. Nagyon jó szórakozást nyújt, garantált minden egyes részben a végtelen humor. Bármelyik gyerek aki megnézi, rögtön beleszeret, ebben biztos vagyok.

 
Emma109   2016. 08. 24.

Aranyosak az egyes részek, bár a képregény ezerszer jobb.

 

2007-ben 2.850 magazinban jelent meg a képregény.

(Archívum)
 

Jim Davis felesége allergiás a macskaszőrre, így kizárt volt, hogy macskát tartsanak.

(Archívum)
 

Garfield, az őt megalkotó Jim Davis nagyapja után kapta a nevét.

(Archívum)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.