Chris Prattnek leesett az álla a Jurassic World 3 sztorijától

Chris Prattre mindig lehet számítani, ha egy kis felhajtás kell a következő filmjeinek. A színész nemrég A Lego-kaland 2 sajtókörútján csepegtetett némi információt a jövőről, aminek nagy részét teszi ki a majd’ tizenöt éves szünet után felélesztett Jurassic Park-franchise, és a két és fél év múlva érkező Jurassic World: Világuralom.

Amikor a színészt az újságírók arról kérdezték, hogy milyen lesz majd a film, először viccesen azt mondta, hogy mint a Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki, ahol az autókat az emberek hajtják és egy madár a csengő. Aztán persze egy kicsit komolyabbra vette a figurát, és azt mondta a készülő filmről, hogy leesett az álla, amikor meghallotta a film történetét. Ugyan részletekbe nem bocsátkozhatott, annyit elmondott, hogy nem hitte el, milyen jól és ügyese oldották meg az írók a történetet – és hogy milyen kielégítően kanyarodik a történet, és váltja valóra azokat az elvásárokat, amiket a második rész vége ígér.

A harmadik részt ismét Colin Trevorrow rendezi majd Emily CarmichaelDerek Connolly és Michael Crichton forgatókönyvéből – és a rendező adott már némi infót, hogy mire ne számítsunk majd a film kapcsán: nem lesznek majd városokat megtámadó dinoszauruszok.

Bár a felélesztett franchise első két része kritikailag azért nem aratott osztatlan sikert, anyagilag mégis nagyon megérte: a Jurassic World és a Jurassic World: Bukott birodalom igazi kasszasikernek számított. A második rész egyedül több mint egymilliárd dollárt hozott össze világszerte, így nincs abban semmi meglepő, hogy érkezik a harmadik rész, amibe természetesen a már jól ismert arcok is visszatérnek.

Sőt: lehet, hogy még régebbi ismerősök is felbukkannak majd a filmben Jeff Goldblum mellett: Laura Dern már többször jelezte, hogy szívesen visszatérne a dinoszauruszok közé, és akkor miért ne tehetné meg ezt Sam Neill is?

Simán elképzelhető, hogy Pratt nem túlzott túl nagyot, amikor azt mondta, hogy a közönség imádni fogja a filmet.