Megtorlás/Elégtétel: Tudj meg többet Liam Neeson filmjéről!

Az óra ketyeg Liam Neeson legújabb akció-filmjében, amely újabb ékköve a műfajban  népszerű színésznek, aki már számos hasonló,  robbantásokkal övezett filmben szerepelt: Elrabolva, a Fehér pokol, a Non-Stop és a 2022-es Sötét múlt

A Megtorlás/Elégtétel egy 2015-ös spanyol film, az El Desconocido újrafeldolgozása. Az új forgatókönyvet Christopher Salmanpour írta, akinek az FBI: Most Wanted 4. évadát is köszönhetjük. Íme az hivatalos szinopszis:

"Amikor egy rejtélyes hívó egy bombát helyez az autó ülésére, Matt Turner városi száguldásba kezd, melynek célja, hogy a bomba készítői által megadott feladatokat teljesítse. Matt gyerekei a hátsó ülésen rekedtek, a bomba akkor robban, ha kiszállnak az autóból. Egy hétköznapi furikázás egy elfajult élet-halál hajszává válik, ahogy Matt követi az ismeretlen zsarolók egyre veszélyesebb utasításait. Verseny az idővel a család megmentéséért."

Liam Neeson alakítja Matt Turnert. Neeson olyasvalaki, akit nem kell bemutatni a nézőknek, hiszen olyan filmekből ismert, mint a Schindler listája, Star Wars I. rész - Baljós árnyak.

A film szereplőgárdájában helyet kapott még Noma Dumezweni (A kis hableány, Legjobb érdekek), Lilly Aspell (Wonder Woman), Jack Champion (Avatar: A víz útja, Sikoly VI.), Embeth Davidtz (Tales of the Walking Dead) és Matthew Modine (Stranger Things).

Ha szívesen megnéznéd a műsort és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a sorozat mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

akció | dráma | kaland | krimi | thriller

A film egy sikeres Wall Street-i ügyvezető történetét követi nyomon, aki munkába menet felfedezi, hogy egy ismeretlen támadó bombát helyezett el az autójában. A nap folyamán egy... több»