Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
Videók
A 13-as
 
sptt   2020. 07. 22.

legújabb vélemény

Nagyon jó szereposztás, de túl sok lehetőség nem volt a klasszisok csillogtatására ebben a filmben. Ugyanakkor végig fenntartja a feszültséget, és azt sem lehet mondani, hogy kiszámítható lenne. Nem tartozik a kiemelkedő filmek közé, de voltak ennél sokkal feleslegesebb másfél óráim is. 6/10

 
Leoni   2016. 04. 25.

Elég beteg az orosz rulettezés világa, márpedig itt ebbe csöppenünk bele, ahol egy srácnak pénzre van szüksége, és beszáll a halálos menetbe, míg Jason Stathamet úgy láthatjuk, mint pénzsóvár testvért, aki a szerencsétlen bátyját beszéli rá a játékra. Inkább dráma, mint akciófilm.


 
Edeske   2016. 05. 23.

Nagyon durva film, aminek megdöbbentő a vége. Kell egy idegzet a film végignézéséhez. Jól alakít a fiatal színész. Kemény, lelkileg hatásos film, de mégsem éreztem annyira profinak.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.