A kéz, amely a bölcsőt ringatja (1992)

The Hand That Rocks the Cradle

Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

Éppen a napokban néztem meg,és számomra a patinája semmit sem kopott.Ugyanolyan izgalmat,és feszültséget éreztem a film nézése közben,mint a legelső alkalommal.... A színészi játékok nagyon jók,de azért a filmet Rebecca De Mornay és Ernie Hudson viszi a hátán!

doroffee   2016. 02. 15.

Uramisten. Ez a film nagyon jó. Nagyon beteg és csavaros - tökéletes pszichológiai thriller (a kedvenc műfajom). Tökéletesen megmutatja, meddig mehet és megy el egy mániákus ember.

Kellangy   2015. 06. 19.

Nagyon jó film, végig lehet borzongani az eseményeket, fenntartja a figyelmet. Bár már nagyon régen láttam, de emlékezetes film maradt számomra. Jó színészi alakítás, a női szereplőtől feláll a hátamon a szőr. Izgalmas film.

dailyfilmsan   2017. 11. 05.

Állati film! Végig tartja feszültséget , sose lehet tudni hogy a nő éppen mire is készül pontosan. Nagyon dög :D

postaslaszlo8   2016. 06. 23.

Egy egyedi hangulatú, elgondolkodtató, töprengős film, aminek van mondanivalója. Mindenesetre érdekes volt. Nem egy sablonos alkotásról beszélhetünk. Érdemes megnézni.

Rebecca De Mornay a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)

Rebecca De Mornay a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)

A film a címét egy versből kapta, amit William Ross Wallace írt.

(rbernadett)

Madeline Zima filmes debütálása.

(rbernadett)

Cybill Shepherd visszautasította Peyton Flander szerepét feminista nézeteire hivatkozva.