Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
31
Képek
3
Videók
 
doobie   2018. 09. 25.

Az idejét sem tudom, mikor került utoljára a hazai mozikba slasher horror, de jó, hogy újra itt van. A műfaj rajongói nem fognak csalódni, akik szerették a balta két részét, azok remekül fognak szórakozni ezen a vérbő filmen. Miközben írom a kommentet, még mindig ott ül a mosoly az arcomon. Beteg egy film, de veszettül szórakoztató.

 
panhnedy   2018. 09. 23.

Hát én egy kicsit másféle horrorra számította, az ilyen gore jellegű cuccok nem annyira jönnek be. Persze vicces, megvan a film jellegzetes humora, de ha a Démonok között frachise filmjein nevelkedtél, akkor ez egyáltalán nem biztos, hogy a te filmed. Nem is tudom, legyen ez most egy közepes.


 
kasztni   2018. 09. 22.

Hát ez a film szerintem szörnyen alpári. Nem azt mondom, hogy kifejezetten gyomor kellene hozzá, mert a smink nem annyira kidolgozott. Számomra egy fokkal a trash felett van a kategóriája, amit ugyan meg lehet nézni, de igencsak hangulat kell hozzá. Ez van.

 
BoBamburg   2018. 07. 02.

Na, ilyen egy gyönyörű folytatás. Adam Green megint valami zseniálisat rendezett. Gond nélkül hozza (sőt, sokszor felül is múlja) az első két rész színvonalát (harmadikét mindenképpen). nagyon fasza mészárlások és mégfaszább poénok. A film olyan, amilyennek manapság egy jó slashernek lennie kell.

 
Zsombi   2018. 09. 26.

Fuh, gyerekek...ez egy elképesztően brutális film. Én a haverokkal néztük meg és totál készek voltunk tőle. Aki szereti ezt a műfajt, az mindenképp lesse meg!

Kane Hodder
Parry Shen
Dave Sheridan
Kane Hodder
Felissa Rose
Dave Sheridan
Parry Shen
 
Sokan kövezni fognak ezért az írásért, hiszen A balta-sorozatnak közel sem egy Alien-szintű elvárásnak kell megfelelnie, viszont aki látta az első három etapot, annak idegenül fog hatni ez a lassú folyású, logikai bukfencekkel és irritáló szereplőkkel telipakolt folytatás. Személy szerint nagyon sajnálom, hogy szinte a semmiből előbukkanva egy csalódást keltő horrort sikerült összehozni Green-nek. Kicsit jobb forgatókönyvvel, jobban odafigyelve méltó folytatás lehetett volna, ezért nagyon bízok benne, hogy tanulva a hibákból, összekapja magát az ötödik részre. Merthogy lesz folytatás, az nem is kérdés. Ha pedig addig hiányolnánk Hodder bácsit, nézzük újra a Péntek 13 összest, vagy éppen az első három Balta-filmet.

10/4 több»
 
Szórakoztató volt és külön öröm, hogy feliratosan néztem. Azok számára ideális kikapcsolódás lesz, akik nyitottak az ilyen fajta humorra és bírják a véres jeleneteket. Valamint külön ajánlom azoknak is, akik annak idején szerették a Horrora akadva szériát. Természetesen van ennél ezerszer jobb film, de nem bántam meg, hogy láttam. több»
 
Számomra kérdés, hogy egy ilyen film mégis hogy jutott el a mozikba? Nem igazán találja a helyét olyan címek között, mint Az apáca, Predator, Deadpool. De igenis öröm, hogy színesedik és szélesedik a filmes paletta, hiszen ez is egy kategória, és igenis képviselje magát a moziban! Komolytalan, logikátlan, egyértelmű trash/slasher komédia, nagyon beteg beszélgetésekkel. Másfél óra után enyhe fejfájással távoztunk a moziból (sajtóbemutató első napján ketten ültünk bent), de ennek ellenére élmény, és annak is egyedi. Javaslom annak, aki újat akar megélni, és azért valamit bír a gyomra. Nem egy Emberi százlábú, de azért repkednek belsőségek és testrészek. több»
 

Victor Crowley-t az a Kane Hodder alakítja, aki több Péntek 13 filmben is feltünt, Jason Voorhees személyében.

(thedarkman99)
 

Adam Green rendező a film Los Angeles-i premierjén felszólalt a közönség előtt, és elmondta, hogy barátja, a horror zsánerének egyik legjelentősebb alakja, Wes Craven halála inspirálta a film elkészítését.

(hp)
 

A Victor Crowley-t álló ovációval ünnepelte a közönség a film európai premierjén 2017. augusztus 26-án Londonban a Frightfesten.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.