Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
68%
Filmadatlap
 
13
Szereplők
8
Vélemények
14
Képek
4
Videók
A tulajok
 
Annuska   2020. 10. 27.

legújabb vélemény

Aki másnak vermet ás, maga esik bele, tartja a közmondás. Sajnos túl sok mindent előre lelőttek az előzetesben, de így is egy viszonylag jó horrort láttunk.

 
stevepisti   2020. 10. 25.

Egy teljesen korrekt horror, thrillerre sikeredett. A betörő banda tagjai jól össze lettek válogatva, volt a laza, kemény, gonosz figura, volt aki az egész értelmi szerzője, ő később már elveszíti az irányítást, volt aki gyengécske jellemű, könnyen b... több»


 
matrosh1980   2020. 10. 23.

Engem azért sikerült meglepniük a fordulattal, amiről most itt nem spoilereznék, de egészen addig csak közepes filmként néztem, aztán jött ez a bizonyos dolog, és felhúzta az értékelésemet. Ezekben az ínséges mozis időkben érdemes tenni vele egy próbát.

 
alien007   2020. 09. 25.

Kimondottan erős kezdés után kezdett lejtmenetbe a film, amit őszintén szólva igazán sajnáltam, mert azt éreztem, hogy ebben sokkal több még. Williamst mindenesetre jó volt egy teljesen más szerepben látni, de sajnos ez most közepesnél nem lett jobb.

 
Bazzzsi   2020. 10. 25.

Egynek elment, de nem valami maradandó alkotás. A csaj zavaróan sokat sikongatott és üvöltözött benne. A nagy csavarra számítani lehetett.

 
Gríz   2020. 06. 12.

Egész jó lett, végig fenn tudta tartani a feszültséget, és néhány üresjárattól meg plot hole-tól eltekintve teljesen korrekt darab. Mivel idén nem sok ilyen jellegű thrilleres, horroros film került a mozikba, ezért a műfaj kedvelői szerintem bátran tegyenek vele egy próbát.

 
quentin   2020. 07. 08.

Alapvetően bírom a home invasion filmeket, csak hát ne láttunk volna már ennél sokkal de sokkal jobbakat is. Még a műfaján belül is csalódást keltő.

Rita Tushingham
Rita Tushingham
Maisie Williams
Jake Curran
Maisie Williams
Maisie Williams
Ian Kenny
Sylvester McCoy
Ian Kenny
Jake Curran
Ian Kenny
Jake Curran
Maisie Williams
Ian Kenny
Jake Curran
Jake Curran

A film összbevétele 113 105 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 10 020 750 forintot termelt. A hazai mozik összesen 6 254 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film forgatása 2019. májusában kezdődött meg egy viktoriánus korabeli villában, Kentben, London közelében.

(hp )
 

2019. februárjában jelentették be hivatalosan, hogy a film női főszerepét a Trónok harca sztárja, In February 2019, Maisie Williams alakítja.

(hp )
 

A film Észak-Amerikában egyszerre debütált a mozikban és a VOD szolgáltatók kínálatában.

(hp )
 

Ez Julius Berg első egészestés filmje.

(hp )
 

A film alapjául Hermann és Yves H Une Nuit De Pleine Lune képregénye szolgált.

(hp )