Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
64%

A tulajok (2020)

The Owners
Filmadatlap
 
13
Szereplők
12
Vélemények
14
Képek
3
Videók

Galéria (14)

Rita Tushingham
Rita Tushingham
Maisie Williams
Jake Curran
Maisie Williams
Maisie Williams
Ian Kenny
Sylvester McCoy
Ian Kenny
Jake Curran
Ian Kenny
Jake Curran
Maisie Williams
Ian Kenny
Jake Curran
Jake Curran

Videók (3)

 
dovetusfurdo   2021. 03. 20.

legújabb vélemény

1
Na ez...

Az első félóra elég kiszámítható események, semmi meglepő. Gondolkozik az ember, be fog indulni, érdemes folytatni? A válasz: leesett az állam. Lehet, én láttam régen horror-thrillert, de ez annyira betalált nálam, hogy az valami elképesztő. Váratlan fordulatok, nagyon beteg jelenetek. Másfél óránál viszont többet érdemelt volna ez a film, sajnálom, hogy ilyen rövid lett. + Maisie Williamst jó volt látni egy remek alkotásban, ami nem a Trónok harca.

 
Eastern79   2021. 02. 27.

1
Nem mindenki az, akinek látszik

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Habár Julius Berg filmje az Egyesült királyságot és Kanadát képviseli hivatalosan, nekem végig úgy tűnt, hogy egy kifejezetten francia horrorral van dolgom, ami elsősorban Mathieu Gompel írónak köszönhető, illetve annak, hogy a hatalmas ház, ahol az ... teljes kritika»

 
stevepisti   2020. 10. 25.

1

Egy teljesen korrekt horror-thrillerre sikeredett. A betörő banda tagjai jól össze lettek válogatva, volt a laza, kemény, gonosz figura, volt, aki az egész értelmi szerzője, ő később már elveszíti az irányítást, volt, aki gyengécske jellemű, könnyen ... több»

 
indingo   2020. 10. 30.

0

Kicsit olyan érzésem volt, mintha a Vaksötét című filmet dolgozták volna át. A története kísértetiesen hasonlított rá, persze az fényévekkel jobb.

 
Bazzzsi   2020. 10. 25.

0

Egynek elment, de nem valami maradandó alkotás. A csaj zavaróan sokat sikongatott és üvöltözött benne. A nagy csavarra számítani lehetett.

 
matrosh1980   2020. 10. 23.

1

Engem azért sikerült meglepniük a fordulattal, amiről most itt nem spoilereznék, de egészen addig csak közepes filmként néztem, aztán jött ez a bizonyos dolog, és felhúzta az értékelésemet. Ezekben az ínséges mozis időkben érdemes tenni vele egy próbát.

 
alien007   2020. 09. 25.

1

Kimondottan erős kezdés után kezdett lejtmenetbe a film, amit őszintén szólva igazán sajnáltam, mert azt éreztem, hogy ebben sokkal több még. Williamst mindenesetre jó volt egy teljesen más szerepben látni, de sajnos ez most közepesnél nem lett jobb.

A film összbevétele 113 105 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 23 053 341 forintot termelt. A hazai mozik összesen 14 795 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film forgatása 2019 májusában kezdődött meg egy viktoriánus korabeli villában, Kentben, London közelében.

(hp)
 

2019 februárjában jelentették be hivatalosan, hogy a film női főszerepét a Trónok harca sztárja, Maisie Williams alakítja.

(hp)
 

A film Észak-Amerikában egyszerre debütált a mozikban és a VOD szolgáltatók kínálatában.

(hp)
 

Ez Julius Berg első egészestés filmje.

(hp)
 

A film alapjául Hermann és Yves H Une Nuit De Pleine Lune képregénye szolgált.

(hp)
 
A tulajok angolosan groteszkre veszi a figurát, és próbál némi sötét humort csempészni a történetbe – inkább kevesebb, mint több sikerrel. több»