Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

A tulajok (2020)

The Owners
Filmadatlap
 
13
Szereplők
13
Vélemények
14
Képek
3
Videók

Galéria (14)

Rita Tushingham
Rita Tushingham
Maisie Williams
Jake Curran
Maisie Williams
Maisie Williams
Ian Kenny
Sylvester McCoy
Ian Kenny
Jake Curran
Ian Kenny
Jake Curran
Maisie Williams
Ian Kenny
Jake Curran
Jake Curran

Videók (3)

 
BoBamburg   2021. 12. 19.

legújabb vélemény

0

Az elején még el is hittem, hogy ez nem lesz rossz, de kb. 20 perc/fél óra elteltével már elkezdtem unni, a végére meg teljes érdektelenségbe fulladt. De ez annak is köszönhető, hogy a home invasion filmekkel is Dunát lehetne már rekeszteni, tényleg oda kell raknia magát annak, aki újat akar mutatni benne.

 
Eastern79   2021. 02. 27.

1
Nem mindenki az, akinek látszik

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Habár Julius Berg filmje az Egyesült királyságot és Kanadát képviseli hivatalosan, nekem végig úgy tűnt, hogy egy kifejezetten francia horrorral van dolgom, ami elsősorban Mathieu Gompel írónak köszönhető, illetve annak, hogy a hatalmas ház, ahol az ... teljes kritika»

 
indingo   2020. 10. 30.

0

Kicsit olyan érzésem volt, mintha a Vaksötét című filmet dolgozták volna át. A története kísértetiesen hasonlított rá, persze az fényévekkel jobb.

 
stevepisti   2020. 10. 25.

1

Egy teljesen korrekt horror-thrillerre sikeredett. A betörő banda tagjai jól össze lettek válogatva, volt a laza, kemény, gonosz figura, volt, aki az egész értelmi szerzője, ő később már elveszíti az irányítást, volt, aki gyengécske jellemű, könnyen ... több»

 
Bazzzsi   2020. 10. 25.

0

Egynek elment, de nem valami maradandó alkotás. A csaj zavaróan sokat sikongatott és üvöltözött benne. A nagy csavarra számítani lehetett.

 
dovetusfurdo   2021. 03. 20.

1
Na ez...

Az első félóra elég kiszámítható események, semmi meglepő. Gondolkozik az ember, be fog indulni, érdemes folytatni? A válasz: leesett az állam. Lehet, én láttam régen horror-thrillert, de ez annyira betalált nálam, hogy az valami elképesztő. Váratlan fordulatok, nagyon beteg jelenetek. Másfél óránál viszont többet érdemelt volna ez a film, sajnálom, hogy ilyen rövid lett. + Maisie Williamst jó volt látni egy remek alkotásban, ami nem a Trónok harca.

 
Annuska   2020. 10. 27.

0

Aki másnak vermet ás, maga esik bele, tartja a közmondás. Sajnos túl sok mindent előre lelőttek az előzetesben, de így is egy viszonylag jó horrort láttunk.

A film összbevétele 113 105 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 23 053 341 forintot termelt. A hazai mozik összesen 14 795 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film forgatása 2019 májusában kezdődött meg egy viktoriánus korabeli villában, Kentben, London közelében.

(hp)
 

2019 februárjában jelentették be hivatalosan, hogy a film női főszerepét a Trónok harca sztárja, Maisie Williams alakítja.

(hp)
 

A film Észak-Amerikában egyszerre debütált a mozikban és a VOD szolgáltatók kínálatában.

(hp)
 

Ez Julius Berg első egészestés filmje.

(hp)
 

A film alapjául Hermann és Yves H Une Nuit De Pleine Lune képregénye szolgált.

(hp)
 
A tulajok angolosan groteszkre veszi a figurát, és próbál némi sötét humort csempészni a történetbe – inkább kevesebb, mint több sikerrel. több»