Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Vaksötét 2 (2021)

Don't Breathe 2
Filmadatlap
 
33
Szereplők
27
Vélemények
16
Képek
4
Videók

Galéria (16)

Stephen Lang
Stephen Lang
Adam Young
Stephen Lang
Stephen Lang
Stephen Lang
Stephen Lang

Videók (4)

 
stomachh   2022. 10. 02.

legújabb vélemény

0

Az első rész újszerű volt, ez elmarad mögötte. Pörgésben itt sem volt hiány, de a feszültségkeltés annyira nem sikerült. Brutalitással próbálták meg ezt ellensúlyozni (mint például a Fűrész későbbi részei). Így is jó film lett, de az elsőhöz nem ér fel.

 
Master   2022. 06. 12.

8
Izgalmas, de nem olyan jó, mint az első

Izgalmasra sikeredett ugyanakkor erősen túlzó is lett a második rész, hiteltelen alaptörténettel. Stephen Lang persze ezúttal is zseniális a vak kommandós szerepében, a probléma inkább magával a forgatókönyvvel van. A közelharc jelenetek és a feszültség-fokozás a film pozitívuma és a fő helyszín, a misztikus, régi ház is teljesen oké. Lehetett volna azonban valahogy egy hihetőbb történetet is kieszelni. Összességében így is jól elvoltam ezzel a filmmel, de nem éri el az első rész színvonalát. Értékelésem így az elsőre 80%, a második epizódra pedig 70%.

 
Caravaggio1978   2021. 09. 15.

4
Tökéletes folytatás

Nekem tetszett, nagyon jól összehozták az egész történetet. Látványos volt, és izgalmas. Nem lövök le egy poént sem, akinek tetszett az első rész, az szívesen fogyasztja el a másodikat.

 
Sabnock Sanatory   2022. 05. 14.

2
Teljesen vakon.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Úgy ültem le a film elé, hogy sejtettem, egy ötlettelen, és sablonos filmet fogok látni. Hála istennek Fede Alvarez és az elsőfilmes rendező, Rodo Sayuges nem okozott csalódást. Tényleg ötlettelen és sablonos lett. Miért is idegesített fel a második... teljes kritika»

1
 
Klauka89   2022. 01. 10.

2
Phoenix vagy Tara?

Szerintem nagyon jól sikerült. Rosszabbra, felszínesebb sztorira számítottam. De nagyon jól körbeért a történet, igaz, hogy durva mese alakult ki belőle, de tetszett a vége. Volt lezárás, akciódús, folyamatosan fenntartotta az érdeklődésemet. Vér folyik benne elég, megtölt néhány medencét. Nagyon nagy piros pont, hogy végre nem mindenki csak nyakra-főre gyilkolni akar, valakinek lelkiismerete is van. Ajánlom!

 
HE7EDIK   2022. 01. 03.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az első résztől finoman szólva sem dobtam hátast, így félve tettem próbát a másodikkal, de azt kell mondjam, kellemes csalódásként ért. Több az akció, brutálisabb, plusz az alkotók még John Wicktől is loptak (leégő otthon, hűséges kutyus), így kölcsö... több»

 
harnas1207 Nézhetetlen  2022. 05. 01.

0

Borzalmas film! A vak Rambo mindenkit is megöl. Az első rész rendben volt, de ez csak egy szánalmas paródia.

A film összbevétele 41 345 920 dollár volt (imdb.com).

 

A bemutató dátuma 2021. augusztus 12.

(Zsolt Zsolt)
 

A film Rodo Sayagues első rendezése.

(csd)
 

A Vaksötét 2 munkálatai 2020 augusztusában kezdődtek Szerbiában, a főszerepet alakító Stephen Lang pedig októberben jelentette be, hogy a forgatások véget értek.

(csd)