Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Vaksötét 2 (2021)

Don't Breathe 2
Filmadatlap
 
33
Szereplők
16
Vélemények
16
Képek
5
Videók

Galéria (16)

Stephen Lang
Stephen Lang
Adam Young
Stephen Lang
Stephen Lang
Stephen Lang
Stephen Lang

Videók (5)

 
drg0602   2022. 01. 22.

legújabb vélemény

0
Szuper jó folytatás!

Szuper jó folytatás! Eszméletlen brutális, talán még az első résznél is jobban. Főszerepet játszó Stephen Lang-tól , profi színészi teljesítményt látunk. Nagyon izgalmas, fordulatos alkotás. Méltó folytatása az első résznek! 10/10

 
Caravaggio1978   2021. 09. 15.

4
Tökéletes folytatás

Nekem tetszett, nagyon jól összehozták az egész történetet. Látványos volt, és izgalmas. Nem lövök le egy poént sem, akinek tetszett az első rész, az szívesen fogyasztja el a másodikat.

 
Klauka89   2022. 01. 10.

2
Phoenix vagy Tara?

Szerintem nagyon jól sikerült. Rosszabbra, felszínesebb sztorira számítottam. De nagyon jól körbeért a történet, igaz, hogy durva mese alakult ki belőle, de tetszett a vége. Volt lezárás, akciódús, folyamatosan fenntartotta az érdeklődésemet. Vér folyik benne elég, megtölt néhány medencét. Nagyon nagy piros pont, hogy végre nem mindenki csak nyakra-főre gyilkolni akar, valakinek lelkiismerete is van. Ajánlom!

 
stevepisti   2021. 10. 07.

1

Így kell kettes fokozatba kapcsolni. Nálam nagyon rendben volt, Stephen Lang még mindig nagyon jól hozza a vak férfi szerepét. A kislány is ügyesen játszott, a banda tagjaira sem igazán lehet panasz. Némelyik „kivégzés” igencsak kegyetlenre sikerült,... több»

 
petraszab   2022. 01. 13.

1

Pozitívum, hogy összetettebb a története, mint az első résznek. Vannak hasonlóságok a két rész között a történet kibontakozását tekintve. Izgalmas film, párszor még biztos meg fogom nézni.

 
Annuska   2022. 01. 09.

1

Felül tudta múlni az első rész izgalmát. A történet komplettebb és pörgősebb. Mindenképpen jót tett a szériának a több szereplő szerepeltetése. Helyenként egy cseppet túlzó volt számomra.

 
KCintia   2022. 01. 09.

1
Gyengébb, mint a korábbi

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az első részt én nagyon szerettem, mert tele volt feszültséggel és izgalommal. A második rész viszont engem nem nagyon vett le a lábamról. Olyan abszurd volt már, hogy megint betörnek a bácsikához, csak most épp a "lánya" miatt. Aztán megint megy az eszeveszett küzdelem, csak most épp más célért. Maximum az az egy "csavar" segített a filmen, mikor kiderült, hogy mit akarnak a szülők a kislánnyal.

A film összbevétele 41 345 920 dollár volt (imdb.com).

 

A bemutató dátuma 2021. augusztus 12.

(Zsolt Zsolt)
 

A film Rodo Sayagues első rendezése.

(csd)
 

A Vaksötét 2 munkálatai 2020 augusztusában kezdődtek Szerbiában, a főszerepet alakító Stephen Lang pedig októberben jelentette be, hogy a forgatások véget értek.

(csd)