Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Vaksötét 2 (2021)

Don't Breathe 2
Filmadatlap
 
33
Szereplők
21
Vélemények
16
Képek
5
Videók

Galéria (16)

Stephen Lang
Stephen Lang
Adam Young
Stephen Lang
Stephen Lang
Stephen Lang
Stephen Lang

Videók (5)

 
Tóth István   2022. 06. 19.

legújabb vélemény

0
Vak isten visszatér

Nyitott maradt az első rész vége igy hát tudható volt hogy 1x jön a folytatás... Sajnos gyengébb lett egy picivel és hibák még itt is vannak, de a sztori és a cselekmény ismét jó lett! Ajánlom megnézését egy unalmas esti órában!

 
Master   2022. 06. 12.

8
Izgalmas, de nem olyan jó, mint az első

Izgalmasra sikeredett ugyanakkor erősen túlzó is lett a második rész, hiteltelen alaptörténettel. Stephen Lang persze ezúttal is zseniális a vak kommandós szerepében, a probléma inkább magával a forgatókönyvvel van. A közelharc jelenetek és a feszültség-fokozás a film pozitívuma és a fő helyszín, a misztikus, régi ház is teljesen oké. Lehetett volna azonban valahogy egy hihetőbb történetet is kieszelni. Összességében így is jól elvoltam ezzel a filmmel, de nem éri el az első rész színvonalát. Értékelésem így az elsőre 80%, a második epizódra pedig 70%.

 
Caravaggio1978   2021. 09. 15.

4
Tökéletes folytatás

Nekem tetszett, nagyon jól összehozták az egész történetet. Látványos volt, és izgalmas. Nem lövök le egy poént sem, akinek tetszett az első rész, az szívesen fogyasztja el a másodikat.

 
Sabnock Sanatory   2022. 05. 14.

2
Teljesen vakon.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Úgy ültem le a film elé, hogy sejtettem, egy ötlettelen, és sablonos filmet fogok látni. Hála istennek Fede Alvarez és az elsőfilmes rendező, Rodo Sayuges nem okozott csalódást. Tényleg ötlettelen és sablonos lett. Miért is idegesített fel a második... teljes kritika»

1
 
Klauka89   2022. 01. 10.

2
Phoenix vagy Tara?

Szerintem nagyon jól sikerült. Rosszabbra, felszínesebb sztorira számítottam. De nagyon jól körbeért a történet, igaz, hogy durva mese alakult ki belőle, de tetszett a vége. Volt lezárás, akciódús, folyamatosan fenntartotta az érdeklődésemet. Vér folyik benne elég, megtölt néhány medencét. Nagyon nagy piros pont, hogy végre nem mindenki csak nyakra-főre gyilkolni akar, valakinek lelkiismerete is van. Ajánlom!

 
stevepisti   2021. 10. 07.

1

Így kell kettes fokozatba kapcsolni. Nálam nagyon rendben volt, Stephen Lang még mindig nagyon jól hozza a vak férfi szerepét. A kislány is ügyesen játszott, a banda tagjaira sem igazán lehet panasz. Némelyik „kivégzés” igencsak kegyetlenre sikerült,... több»

 
petraszab   2022. 01. 13.

1

Pozitívum, hogy összetettebb a története, mint az első résznek. Vannak hasonlóságok a két rész között a történet kibontakozását tekintve. Izgalmas film, párszor még biztos meg fogom nézni.

A film összbevétele 41 345 920 dollár volt (imdb.com).

 

A bemutató dátuma 2021. augusztus 12.

(Zsolt Zsolt)
 

A film Rodo Sayagues első rendezése.

(csd)
 

A Vaksötét 2 munkálatai 2020 augusztusában kezdődtek Szerbiában, a főszerepet alakító Stephen Lang pedig októberben jelentette be, hogy a forgatások véget értek.

(csd)