Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
20
Képek
3
Videók
 
natali1925   2020. 09. 19.

legújabb vélemény

xxx

NAGY MELL - https://numl.org/zut

 
thomino   2020. 09. 02.

Íme a tipikus esete az olcsó folytatásoknak. Nagy siker volt az első rész, persze kellett csinálni másodikat, bár inkább ne tették volna. Bugyuta lett a sztori, túlegyszerűsített a cselekmény és a karakterek, gyenge a látvány. Ez a magasan kihagyható kategória, és akkor finoman fogalmaztam.


 
despy   2020. 08. 16.

Kár, hogy ezt kell mondanom, de az első rész minőségét meg sem közelíti a Peninsula. Imádtam a Vonat Busanbant, hosszú ideje magasan a legjobb zombifilm volt, így nagyon kíváncsi voltam a folytatásra (és vártam is, hogy vajon jön-e hozzánk, bár végül... több»

 
DarkMoss   2020. 08. 10.

Nem tudom, mit csinált a rendező, hogy ennyire nem volt képes átemelni az első rész lényegi elemeit a folytatásba, de nem tetszik a végeredmény. A Zombi expressz emberközeli, érzelemközpontú megközelítése tök jó koncepció volt egy zombifilmnek, tudtu... több»

 
bajczar.fm   2020. 07. 16.

Kezdjük ott, hogy ez nem horror, hanem egy horror-akció film, ahol inkább az akción van a hangsúly. Nem tudom, hol olvastam, de találó volt a hasonlat, hogy gyakorlatilag kaptunk egy zombis Halálos irambant. Ezzel nem lenne baj, ha az első rész ne lett volna annyira jó, de annak fényében ez egy masszív csalódás.

A film összbevétele 35 328 105 dollár volt (imdb.com).

 

A Holtak szigete cselekménye 4 évvel a Vonat Busanban eseményei után játszódik.

(hp )
 

A Peninsula - Holtak szigete a 2016-os Vonat Busanba - Zombi expressz folytatása, melynek rendezői székét ezúttal is Sang-ho Yeon foglalhatta el.

(hp )
 

A filmet eredetileg a 2020-as Cannes-i Filmfesztiválon is bemutatták volna, azonban a COVID-19 világjárvány miatt végül nem tartották meg a rangos filmes seregszemlét.

(hp )
 

A film összbevételei augusztus 30-ig meghaladták a 32,9 millió dollárt, melyhez a dél-koreai közönség 27,6 millióval járult hozzá.

(hp )
 

Az első résszel, a Vonat Busanban-nal ellentétben a folytatás már nem nyerte el maradéktalanul a kritikusok tetszését. A horror jelenleg (2020 szeptember) 76 szemlézett cikket követően 51 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.