Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
51%

Démoni harcosok (2002)

Dog Soldiers
Filmadatlap
 
15
Szereplők
5
Vélemények
14
Képek
2
Videók

Galéria (14)

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 05.

legújabb vélemény

0

Hát ez a műbőrszerkó a farkas fej álarccal rémisztően gagyi.Mint a film maga.Semmi érdemleges,semmi izgalom.Ja persze,a vér folyik,a testrészek szakadnak,de ennyi.A színészek bűn rosszak,és a párbeszédek kifejezetten gyerekesek,ostobák.Egyszerűen rossz,megnézése kifejezetten időpazarlás.

 
Kóborló   2019. 09. 12.

0
Lődd, amíg szét nem tép!

Neil Marshall 2001-ben készített, debütáló filmjéhez van szerencséje a nézőnek (a Dog Soldiers avagy a Démoni harcosok) című alkotásnál, ami a maga nemében nem lett rossz, csak sajnos sok esetben érződik az alacsony költségvetés rajta. Maga a műfaj –... teljes kritika»

 
moov18   2016. 02. 19.

0

Nem igazán nyerte el a tetszésem. Neil Marshall a Barlang című remekjével már valóban bizonyította, hogy helye van abban a bizonyos rendszerben, amit 'horror készítésnek' nevezünk. Azonban ez elég nagy mellényúlás volt. Nem mondom, hogy nehezen indul... több»

 
Zsombi   2016. 10. 25.

0

Szarrá röhögtem magam...:D Egyetlen hibája, hogy horrornak titulálták!

 
dakod   2017. 07. 13.

0

Szerintem a szegényes keret ellenére Marshall egész jó filmet forgatott. Jól bánt a humor eszközeivel is, szerintem még majd hallunk felőle a műfajban.

 

A film vége felé, amikor Sean Pertwee karaktere egy képet néz a feleségéről, a képen látható hölgy valójában a rendező húga volt.

(Kóborló )
 

A film rendezőjének, Neil Marshallnak ez volt az első egész estés filmje, előtte csupán rövidfilmeket készített.

(Kóborló )
 

A rendező, Neil Marshall egy interjúban megemlítette, hogy nagyon sajnálta, hogy a filmjét nem mutatták be az amerikai mozikban, és csalódott volt, amikor megtudta, hogy amerikai forgalmazását egyből egy tévétársaság vásárolta meg.

(Kóborló )
 

A film producerei azt szerették volna, hogy a film címe A vérfarkasok éjszakája legyen, viszont a rendező, Neil Marshall ragaszkodott a Dog Soldiers címhez.

(Kóborló )
 

A film költségvetése nagyjából 2 millió $ volt.

(dulkap)