Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
60
Filmadatlap
 
54
Szereplők
3
Vélemények
Képek
Videók
Grindhouse
 
erahurka   2018. 08. 14.

legújabb vélemény

Egyben az igazi megnézni Tarantino és Rodriguez ZS kategóriás agymenését a rengeteg kamu előzetessel tarkítva. Sajnos Tarantino szegmense kicsit vontatott lehet, főleg a második felében, Rodriguez viszont kiváló munkát végzett a kor őrült akciófilmjeinek megidézésével.

 
DarkMoss   2016. 04. 10.

Nekem kevésbé tetszett, mint a Terrorbolygó, kicsit már erőltetettnek éreztem a nagy részét és a színészek sem játszottak olyan jól egy-két kivétellel. Szerintem ebből a szériából az első pont elég lett volna, így a többi már eléggé vontatott volt, és azt hiszem, eddigre mindenkinek leesett a poén: igen, a másodosztályú filmek nem olyan jók. Vagy valami ilyesmi.


 
Holló   2015. 02. 18.

Tarantino hatalmas zseni, nagyon jól elkapta az egész B kategória hangulatát, pontosan ilyenek voltak ezek a filmek, de ő valahogy mégis megoldotta, hogy az egészet felemelje és valami nagyon maradandót és hihetetlenül szórakoztatót hozzon létre. A Mester összes munkájával együtt ez is remekmű, érdemes megnézni.

A film összbevétele 25 422 088 dollár volt (imdb.com).

 

Simon Pegg és Nick Frost 2. közös filmje.

(dulkap)
 

Nicolas Cage ingyen vállalta, hogy szerepel a filmben.

(kázsé)
 

El Wray karaktere egy utalás a városra, ahová a főszereplők az Alkonyattól pirkadatig c. filmben tartanak.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.