Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
54%

Sziklák szeme 2. (2007)

The Hills Have Eyes II
Filmadatlap
 
21
Szereplők
7
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
harnas1207   2022. 02. 17.

legújabb vélemény

0

Nagyon gyenge tucathorror.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 09. 30.

0
Egy szimpla csontrágás egy régi remekműről... Csak azért, hogy pénz származzon belőle

Egy remek első rész után, melyet feldolgoztak, természetesen kellett egy folytatást csinálni. Ezen még semmi meglepő nincsen, hiszen rengeteg ország csinálja ezt, főleg amerikai. De ennyire egyszerű cselekménnyel előrukkolni, és sárba tiporni a nevet, melyet 1977-ben Wes Craven a vászonra vitt, sajnálatos. A feldolgozása, melyet Alexandre Aja rendezett meg 2006-ban, meglepő módon jól sikerült, és élvezetes horrort biztosított, de ez a folytatása már kevésbé mondható annak. Közel sem tudta azt a szintet hozni, melyet a neve biztosított számára, és csalódás keltő jelenetekkel láttak el minket. A Nemzeti Gárda újoncai vannak a reflektorfényben, véleményem szerint gyenge színészi játékkal, akik mentőexpedícióra indulnak egy elhagyatott bányába, miután vészjelzést fognak a sziklás dombok felől, és útnak erednek. Nem tagadom, voltak jó jelenetek, amikor élesre váltott a helyzet, és a mutáns kannibálok szerelése is élethűre sikeredett, de ez édeskevés volt egy jó folytatáshoz. Inkább a vér és a gusztustalan jelenetek domináltak, amik nem igazán emelték a film színvonalát. Nekem már a film eleje sem tetszett (csodás aktus jelenettel), és ezzel már hátrányból indult számomra a folytatás...

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 11.

0

Hihetetlen ez az amerikai nép.Adva van egy mutáns,kannibál család,akik eltűntek hosszú időre,de lám,hiába a beltenyészet,újra itt vannak,és ocsmányabbak,kegyetlenebbek,mint valaha.Adjál hozzá egy kis Nemzeti Gárdát,néhány béna szereplővel,éhes mutáns... több»

 
Kóborló   2020. 01. 11.

0
Katonák vs. mutánsok!

2006-ban az újrafogatott Sziklák szemének egész pozitív volt a fogadtatása a mozikban, hisz már a nyitóhétvégéjén vissza is termelte a tizenötmillió dolláros gyártási költségvetést, és a továbbiakban ehhez még hozzátett plusz ötvenötmillió dollárt, a... teljes kritika»

 
SzFa   2017. 09. 17.

0

Egyáltalán nem tetszett a film. Nagyon durva jelenteket tartalmaz, számomra sok a vér és az erőszak. A megfertőzött emberek maszkja viszont nagyon jól elkészítettek.

 
moov18   2016. 02. 05.

0

A történet folytatása sok kreativitást nem tartalmaz, nem is hozza elődjének erős színvonalát. A központi téma kiegészül az utódok nemzésének, a vérvonal frissítésének kérdésével. Szerintem jelentősen hazavágták ezzel a katonásdival a filmet, mint fo... több»

 
ElfRider   2015. 06. 24.

0

Jó lett a folytatás is. Igazságtalannak érzem az alacsony pontszámokat. Az bajt okozó negatív főszereplők nem változtak, a sivatagban elő torszülött emberek okozzák ezúttal is a bajt, de most nem egy kiránduló családra vannak veszéllyel, hanem gyakorlatozó katonákra. Hiába a fegyvereik, ők sincsenek biztonságban.

A film összbevétele 37 466 538 dollár volt (imdb.com).

 

Egy színész volt, aki az első részben is szerepelt, és a folytatásban is kapott szerepet, méghozzá Michael Bailey Smith. Mindkét filmben egy mutánst alakított.

(Kóborló )
 

A Derek Mears által alakított kaméleon formájú mutáns sminkjét négy óra alatt készítették el.

(Kóborló )
 

Wes Craven a film megrendezésére első körben Michael J. Bassettre gondolta, de mivel több konfliktus is volt köztük a filmmel kapcsolatban, végül Martin Weisz került képbe.

(Kóborló )
 

A forgatókönyvet mindössze egy hónap alatt írták meg.

(Kóborló )
 

A forgatás már 2006 nyarán elkezdődött, helyszínül pedig az első résznél is bevált marokkói Quarzazate-i sivatagot választották.

(Kóborló )