Bár Sang-ho Yeon neve a legtöbbeknek Vonat Busanba: Zombi expressz és annak folytatása, a Peninsula - Holtak szigete filmek kapcsán csenghet ismerősen, a rendező most egy új sorozattal jelentkezett. A Családi örökség már elérhető a Netflix műsorkínálatában.

A történet szerint Yun Seo-ha nagybátyja halála után megörököl egy temetkezési helyet, ami gyilkosságok és sötét titkok hálójába sodorja. Az üggyel foglalkozó Choi Sung-joon és Park Sang-min nyomozók azonban szándékosságot gyanítanak a nagybácsi halála kapcsán, ez az ügy pedig az események egy olyan sorozatát indítja, amely rövidesen pontot tesz a családban lévő nyugtalanító kapcsolatokra.

A Családi örökség sötét hangulatú, atmoszférikus cselekményt ígér, amely vidékre kalauzolja a nézőt. A sorozat főszerepeiben Park Hee-Soon, Kim Hyun-ju, Byung-eun Park, Kyung-soo Yu és Park Sung-Hoon láthatók.

A Családi örökség mától tehát elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

misztikus | thriller

Egy történet, amelyben baljós dolgok zajlanak, és a család titkaira fény derül, amikor hirtelen megöröklik a családi birtokot a nagybátyjuktól, akit már elfelejtettek. több»