Netflix: Ezt a 2 új sorozatot vétek lenne kihagyni ezen a héten

Két új izgalmas sorozattal is előrukkolt a héten a Netflix, amelyekről nem érdemes lemaradni.

A Sang-ho Yeon rendezésében készült Paraziták: A szürkeség kétségtelenül az erősebb idegzetűeknek ajánlott, hiszen a produkció képi világa már-már a testhorror műfajának határait súrolja. A Paraziták történetében a Földet egy idegen létforma készül megszállni, ráadásul úgy, hogy annak lakóira, az emberiségre pusztán gazdatestként tekint.

Yeontól pedig kétségtelenül megszokhattuk már a brutalitást, hiszen a rendezőnek olyan korábbi nagysikerű produkciókat köszönhetünk, mint a Vonat Busanba: Zombi expressz és annak folytatása, a Peninsula - Holtak szigete.

akció | horror | sci-fi

Az emberek egy csoportja háborút vív az ismeretlen parazita életformák növekvő gonoszsága ellen, amelyek emberi gazdatestekből élnek, és arra törekszenek, hogy növeljék... több»

Mindemellett érkezik az  Andrew Scott, Dakota Fanning és Johnny Flynn főszereplésével készült Ripley. Az Oscar-díjas Steven Zaillian rendezésében készült széria egy szélhámos, Tom Ripley történetét meséli el, aki New Yorkból Olaszországba utazik, hogy meggőgyze ott élő fiát, hogy térjen haza, Tom számára ez az út sokkal több veszélyt tartogat, mint azt gondolná.

A Paraziták: A szürkeség és a Ripley is tehát már elérhető a platformon, a sorozatok mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

72 Ripley  (2024)

dráma | krimi | thriller

Tom Ripley, a hatvanas évek elején New Yorkban élő szélhámos egy gazdag ember megbízásából Olaszországba utazik, hogy megpróbálja meggyőzni csavargó fiát, Dickie Greenleafet,... több»