81% 26 szavazat
Becky bosszúja

Becky bosszúja

The Wrath of Becky
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
28
Szereplők (28)
5
Képek (5)
2
Videók (2)
4
Érdekességek (4)
Díjak
Filmkritika
5
Cikkek (5)
Fórum

FILMINFÓ

Két évvel azután, hogy megmenekült a családját ért erőszakos támadás elől, Becky egy idős nő – egy Elena nevű rokonlélek – gondozásában próbálja újjáépíteni az életét.

Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2023.05.26. | HBO Max (2024.04.19.)

Becky  (2020)

Hol nézheted

 
2024.04.21 aliasteáscsésze

legújabb vélemény

Abszolút felfoghatatlan, mi volt a rendező szándéka

Egy mentálisan súlyosan sérült, elmebeteg tinédzsert próbál hősként beállítani. Sem a rosszfiúk, sem a lány alakítása nem vált ki belőlünk érzelmi reakciót. A film vége kiszámítható. Nem vesztettünk volna semmit, ha nem készül el ez az alkotás. Elpocsékolt másfél óra.

0
 
2023.12.19 Kóborló

a nap véleménye

Becky újra dühős

Három évvel ezelőtt mutatták be a Becky című filmet, melyben egy kislány egymaga vette fel a harcot a családját megtámadó nagyon rossz arcokkal, és hiába tűnt előjáróban teljesen esélytelennek a küzdelme, mégis sikerrel járt. Három évvel ezelőtt a Be... Teljes kritika

3
 
2023.08.09 kabel

Még egy ilyen film

Igen, ezt a filmet már láttad, nem egyszer, nem kétszer, hanem milliószor. Legtipikusabb revenge film, a genre visszatérő elemeivel, és igényes kivitelezéssel. Teljesen kiszámítható és sematikus karaktereket és érzelemmentes akciójeleneteket kapunk, ahol a rosszak elnyerik büntetésüket. Tényleg szomorú, hogy semmi kreativitást vagy történeti érdekességet sem próbáltak meg beletenni ebbe. Sem a helyszín, sem a karakterek, sem a haláluk módja sem meglepő, vagy izgalmas. Nincs transzformatív faktor, vagy ne adj' Isten, egy üzenet, ami komplexebb egy lámpánál. Más, hasonló filmekkel ellentétben itt volt pénz az erőszakosabb jelenetek kivitelezésére, így talán ez az egyetlen, mely a film érdeme lehet, ugyanakkor, meglepő módon alig kapunk vicceket. A sztori néha bemutatja Becky gondolatait, melyek a legközhelyesebb vicceket mutatják be, de legalább a humorosak néha. A film többi részére ez nem igaz, pedig annyi viccet lehetett volna csinálni a neonáci bandával, akikkel Becky harcolgat. Szomorú, de hát nem számítottam túl sokra amúgy sem.

0
 

A film felvétele mindössze 18 napig tartott.Szerző: Kóborló

#1
 

A filmet először az amerikai Southwest filmfesztiválon mutatták be, 2023. március 11-én.Szerző: Kóborló

#2
 

Egy 2023-as májusi interjúban, ahol jelen volt a film egyik rendezője, Matt Angel és a főszereplő, Lulu Wilson, megerősítették, hogy dolgoznak a harmadik Becky-film történetén.Szerző: Kóborló

#3
 

A film forgatókönyvének a megírása csupán három hét állt a rendelkezésére Matt Angelnek.Szerző: Kóborló

#4