Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
63%

Becky (2020)

Becky
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
3
Videók
 
tjunior   2021. 02. 13.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Valahol meg kellene húzni a határt. Mondjuk egy 13 éves 30 kilós kislány ne rambózzon már! Komolytalan. Ha lenne némi irónia, de láthatóan nincs. Becky úgy szecskázza a 3-szor akkora férfiakat, mintha kötelező lenne. Itt van még nekünk Kevin James, a... több»

 
Kóborló   2020. 12. 05.

2
Egy nagyon dühös kislány története

Sokat hallottam már elöljáróban erről a filmről, és azt kell, hogy írjam, engem teljes mértékben sikerült meglepnie. Az előzetes ismereteim alapján egészen másra számítottam. Sok helyen aposztrofálták a már klasszikusnak számító Reszkessetek betörők... teljes kritika»


 
stevepisti   2021. 01. 10.

1

Home invasion stílusú filmek között is lehet találni egy-két kiemelkedő alkotást, ez a film számomra ebbe a kategóriába tartozik. Kevin James előtt le a kalappal, első perctől kezdve elhittem neki a szökött rab alakítását. Robert Mailletnek is jól ál... több»

 
BoBamburg   2020. 11. 16.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Reszkessetek betörők 18+os verzió. Adott egy Home invasion szitu, pár börtönből szökött rab rászáll az erdei házukban chillezgető családra. Azzal viszont nem számoltak, hogy a kislány felveszi ellenük a kesztyűt. Szórakoztató, meg egész jó film, de z... több»

Galéria (12)

Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson
Lulu Wilson

Videók (3)

A film összbevétele 1 021 610 dollár volt (imdb.com).

 

A központi negatív karaktert eredetileg Simon Pegg játszotta volna el, viszont időegyeztetési problémák miatt a színész végül visszalépett a szereptől. Így került a helyére Kevin James, aki korábban elsősorban vígjátékokban szerepelt.

(Kóborló )
 

A film rendezőpárosának (Jonathan Milott és Cary Murnion) ez már a harmadik egész estét filmje volt, amelyet együtt rendezhettek. Az első a 2014-es, Cotties című horrorkomédia volt, majd a 2017-es Bushwich című thriller következett.

(Kóborló )
 
Megtekintés: Mielőtt nekiültem a filmnek, két információt sikerült szereznem róla: 1. Egy kislány néhány náci beállítottságú börtöntöltelékkel játssza újra a „Reszkessetek, betörők!” című film dramaturgiáját és 2. A főnáci az a Kevin James, aki vásznon és képernyőn eddig még nem alakított negatív karaktert, most pedig azonnal kimaxolja a szerepkört, hiszen hirtelen kevés negatívabb figura jut eszembe, mint egy velejéig romlott, náci ideológiát valló sittes gyilkos. több»
 
Egyediségével tűnik ki a tömegből, és ebben rejlik az, amiért érdemes megpróbálkozni a befogadásával. több»