Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
BoBamburg   2020. 01. 14.

legújabb vélemény

Volt egy két jó eltalált jelenet és poén a filmben, de összességében nem hagyott mély nyomot bennem. Humoros, könnyed és szórakoztató darab, de sokszor csak azt éreztem, hogy úgy történnek a dolgok, mégsem halad a történet. Egynek elment, de nélküle is jól elvan az ember.

 
dulkap   2017. 01. 04.

Nagyon ritka az az eset, mikor egy folytatás jobb, mint az első. Az meg aztán főleg ritkaság számba megy, ha fényévekkel jobb, mint az első rész. A Náci zombik 2. pont olyan, amilyennek az elsőt is vártam: egy igazi bűnös élvezet. Az első részben bő egy órán át semmi nem történik, itt viszont az elejétől megy a hentelés, de mindezt veszettül szórakoztatóan csinálja, egy percig sem komolyan véve magát. Rengeteg humor, látványos jelenetek és mindez szinte egy perc megállás nélkül.


 
TribeBubu   2017. 03. 22.

Atyavilág! Ennyi kreténséget egy filmben! :D Jó, annyira nem debil, mint a Gonosz halott 2, de ez is nagyon stílusos és eredeti. Aki horrort vár tőle, felejtse el. Ez egy véres vígjáték, vagy talán műfajparódia.

 
Di Canio   2019. 05. 15.

Az első rész még horror akart lenni, de szerencsére ebben már elmentek a vígjáték felé, ami telitalálat lett.

Vegar Hoel
Kristoffer Joner
Martin Starr
Martin Starr
Vegar Hoel
Stig Frode Henriksen
Vegar Hoel
Vegar Hoel
Vegar Hoel
Vegar Hoel
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.