Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
3
Videók
 
HannaK   2016. 09. 17.

legújabb vélemény

Hiányoltam az elejét, hogy mégis mi miért történt, meg a végét. Ami közte volt az nézhető.

 
dulkap   2016. 04. 27.

Az elején még kicsit kusza tucat horrornak indult a maga látványos baromságaival, de aztán elég hamar felvette a ritmusát a film. Manapság nem könnyű kiemelkedni a sok zombis-élőhalottas filmek közül, de ennek sikerült. Nem meglepő, hogy nem az USA-ból származik, az meg főleg nem az manapság, hogy a Ausztráliából kaptuk ezt az élvezetes, néhol fekete humorral átszőtt horrort. Véleményem szerint az utóbbi években Ausztrália és Új-Zéland kiemelkedik a horror/trash világból. Hangulatos, ironikus és látványos filmeket gyártanak. De visszatérve a filmre, a plakát kitűnően foglalja össze a filmet: mintha a Mad Max találkozna a Holtak hajnalával. Zombi rajongóknak kötelező, horror rajongóknak erősen ajánlott.


 
Real013   2015. 03. 04.

A szándék dicséretes, a megvalósítás közepes. Én kifejezetten szeretem a trash darabokat, ha azok szórakoztatóak tudnak lenni, a Wyrmwoodnak ez nem mindig sikerül. Nincs íve a cselekménynek, csak egymásra dobált jelenetek halmaza a film. Ezek között persze akad pár emlékezetes, de többségében csak ugyanazokat a köröket futják a készítők. Ausztrália persze mindig jó helyszín, ez hozzáad a hangulathoz, úgyhogy egyszeri nézésre teljesen megfelelő darab lett a Wyrmwood.

A film összbevétele 111 141 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 4 éven át készítették és kizárólag hétvégén tudtak dolgozni rajta.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.