56% 66 szavazat
Gyilkos tréfa

Gyilkos tréfa

Amusement
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
6
Képek (6)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Tabitha, Shelby és Lisa gyerekkorukban a legjobb barátnők voltak, felnőttként azonban elváltak útjaik. Ám a három nő sorsa most újra összefonódik, amikor egy pszichopata őrült célpontjává válnak. A "The Laugh"-nak nevezett fickó egy börtönkamra mélyén tartja őket bezárva más potenciális áldozatokkal együtt. Nem sok választásuk van, vagy megadják magukat a sorsnak, és szörnyű halált halnak, vagy megpróbálnak szembeszállni a gyilkossal. A három nő hamarosan rájön, hogy a gyilkos nem találomra választotta ki őket, az események magyarázatát a saját múltjukban kell keresniük.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2010.05.28.
 
2016.04.05 VérAlex

legújabb vélemény

Tucatfilm, tucatelemekkel és semmi újdonsággal. Kiszámítható fordulatok, valóban semmi egyedi elem. Ijesztőnek azért ijesztő volt alkalmanként, de több hasonlóra számítottam.

0
 
2016.02.16 moov18

Tetszett a történet. Külön pozitív élmény volt, hogy a filmben három különböző szálon haladva ismerhetjük meg a szereplőket. Tabitha, Shelby és Lisa gyerekkori barátnők, azonban most újra összesodorja őket a szél. Egy pszichopata célpontjává válnak, ... Több

0
 
2015.02.16 duhaj

Rettenetesen gagyi film, nem igazán érdemes megnézni. Már az elején tudtam, hogy miként fog végződni. Időpocsékolásnak tartom az ehhez hasonló filmek megnézését.

0