Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
72
Filmadatlap
 
25
Szereplők
8
Vélemények
8
Képek
1
Videók
The Guest
 
BoBamburg   2019. 01. 10.

legújabb vélemény

Egész pofás kis film, ami elég jól indít, megteremtve egy rejtélyes és izgalmas alapot, viszont a végére mintha meg akarták volna tölteni jó sok akcióval, de számomra inkább volt béna mint menő. Az utolsó fél óra kissé rontott az összképen, de így is egy egészen feszes és jó hangulatú film.

 
Bogi87   2016. 05. 28.

Elég lassan indul be a film, viszont tetszett a rejtélyessége, a bizonytalanság, ami körüllengi.


 
hsanya182   2016. 01. 12.

Egy gyászoló családhoz fiuk volt katonatársa érkezik látogatóba majd rejtélyes körülmények miatt a maga öntörvényű módján segítő kezet nyújt a család tagjainak! Szerintem a kamaszoknak több értéket képvisel, kik várnának egy hasonló megmentőre aki kihúzza őket a sulis problémákbóól... :) Van benne egy rejtélyes szál, mely megoldásra várat, így ki lehet bírni a film végéig, de akciófilmnek elég gyenge! Egyszer nézhető.

 
Berto49   2017. 09. 22.

!!!SPOILER!!! Ezt a „duplafenekű” filmet egyszer meg lehet nézni, bár nem túlságosan érdemes. A feléig olyan mintha egy családi TV-sorozat lenne, egy amerikai minta famíliáról, az anyuci fiatalabbnak néz ki, mint a 20 éves lánya, aki pincérnőként főiskolára gyűjt, az apuci csak inni tud, a nagyobbik fiú meghalt az afganisztáni háborúban, a kisebbiket állandóan zrikálják a high schoolban. Egy napon beállít a házba egy David nevű fickó azt állítva, hogy együtt szolgált a meghalt fiúkkal. Rövid időn belül a család minden tagjával megkedvelteti magát. Ezután jön a fordulat, ez a második film, kiderül, hogy a vendég egy elrontott lélektani kísérlet és valóságos gyilkológép. Hiába érkezik kommandós csapat a likvidálására (eszméletlenül ügyetlenek a kommandósok) ő majdnem mindenkivel végez. A végső csavar sem maradhat el.

 
D. Wolfe   2016. 05. 01.

Nagyon erős atmoszférájú, érdekes film volt. Az első egy órában nem igazán lehet tudni, hogy hová is akar kilyukadni az egész, aztán az utolsó fél óra kicsit - igazából nagyon - másféle irányvonalat vesz fel, ez kicsit rontotta az összképet. Amúgy minden rendben votl benne, több hasonló filmnek nagyon örülnék a jövőben, mert szerintem lenne rájuk igény.

 
Szorcsik   2016. 12. 07.

Sokáig nem tudtam hova tenni a filmet, mert elég lassú volt, de nagyon kíváncsi voltam, hogy mi sül majd ki belőle. Egy idő után felgyorsultak az események és izgalmasabb lett. Viszont a vége nekem kissé elcsépelt.

 
Borka   2015. 01. 25.

Baromi jól indul, de egyszer csak teljesen elhülyül a film.. Biztos direkt, értem én, de azért a jó kezdés után én jobbat vártam..

Maika Monroe
Brendan Meyer
Maika Monroe
Dan Stevens
Dan Stevens
Brendan Meyer
Maika Monroe
Dan Stevens
Maika Monroe

A film összbevétele 2 700 051 dollár volt (imdb.com).

 

A házibulis jelenetben felfedezhetünk egy ismerős kelléket : a rókamaszkot a rendező egyik korábbi filmjéből, a You're Nextből.

(Menyét Ibolya)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.