Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

A hangok (2014)

The Voices
Filmadatlap
 
25
Szereplők
45
Vélemények
21
Képek
3
Videók

Galéria (21)

Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Anna Kendrick
Ryan Reynolds
Gemma Arterton
Ryan Reynolds
Gemma Arterton
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Paul Chahidi
Ryan Reynolds
Gemma Arterton
Gemma Arterton
Ryan Reynolds
Anna Kendrick
Gemma Arterton
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Anna Kendrick
Anna Kendrick
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Jacki Weaver
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Gemma Arterton

Videók (3)

 
JRD   2022. 03. 23.

legújabb vélemény

2
A film maga lehetett volna jobb is, de...

...a mondanivalója nagyon ott van. Számomra ez a film nem volt se fekete komédia, sem pedig humoros. Inkább egy szomorú történet egy mentálisan nagyon beteg fiatal férfiról. Ez a Joker-Phoenix kategória. És ezért tetszett annyira. Megnéztem többször is (igaz, eredeti nyelven még hátra van). Az emberi gonoszságnak nem csak egy arca van, amikor valaki önszántából és boldogan tesz gonosz dolgokat. Van egy másik is. De ne hallgass rám, nézd meg magad! De tudd, hogyha a megszokott, könnyed Reynolds-játékot várod, nem fogod megkapni. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 07.

1

Remek fekete humorral tarkított film egy kissé (?) fura fazonról, akihez nemcsak a kutyája és a macskája beszél, hanem az általa kinyírt emberek feje is. Mindezek mellett pedig igen súlyos kapcsolatteremtési gondokkal is küzd. A jó alap tehát adott, ... több»

 
indingo   2017. 04. 17.

0

Eléggé meghatározhatatlan a műfaja. Kicsit horror, kicsit vígjáték, meg van benne egy kis szatíra is. A története picit beteg, de kedvelhető, nem egy megszokott alkotás.

 
dulkap   2015. 07. 21.

0

Lehet, hogy azért nem tetszett, mert az előzetes alapján sokkal inkább vártam egy jó kis fekete komédiát. Ehelyett sokkal inkább egy katyvaszos krimi-drámát kaptam. Volt benne pár poén, de inkább volt nyomasztó, mint humoros.

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

1

Gondoltam hogy jó lesz, mert az előzetes és a sztori alapján nem tűnt rossznak, de hogy ENNYIRE JÓ legyen arra tényleg nem gondoltam. Szerintem az idei év legjobb filmje (persze ha eltekintünk attól hogy Amerikában már tavaly bemutatták), meg úgy unb... több»

 
Deku   2017. 10. 25.

0

Gyenge eresztés és nem is hiszem, hogy valaha láttam volna ennél rosszabb filmet. Azt hiszem ez a film igazán kidolgozatlan lett. Maga az alap ötlet egész vonzó volt ámde a megvalósítás közelébe sem ért.

 
Berto49   2017. 08. 13.

0

Nálam a crazy kategóriás filmek közé tartozik, de ennek ellenére nagyon elgondolkodtató. Szerencsétlen terhelt Jerry (Ryan Reynolds) hangokat hall, sőt Bosco nevű aranyos kutyája, és Mr. Whiskes nevű igazi maffiózó macskája beszél hozzá. Az egyedüllé... több»

A film összbevétele 2 097 718 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Jerry nemcsak skizofrén, hanem kényszerbetegségre és disszociatív személyiségzavarra utaló jeleket is mutat.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ryan Reynolds a macska szinkronizálásához egy skót barátja hangját vette alapul, akivel állítólag már több mint 20 éve barátok.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film egy igazi műfaji kavalkád: humoros, véres, drámai, az érzékenyebbekből pedig még szánalmat vagy könnyeket is előcsalhat.

(ZeroHero)
 
Különc, független és amerikai: A hangok Hitchcock Psychójára rímel, de megértéssel közelít egy jó szándékú, romantikus sorozatgyilkoshoz. SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA. több»
 
A Persepolis iráni rendezőnőjének hollywoodi debütálásában Ryan Reynolds játszik olyan embert, aki azt hiszi, hogy a háziállatai beszélnek hozzá, és ebből elég sok problémája származik. több»