Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
68
Filmadatlap
 
25
Szereplők
44
Vélemények
21
Képek
3
Videók
A hangok
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Anna Kendrick
Ryan Reynolds
Gemma Arterton
Ryan Reynolds
Gemma Arterton
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Paul Chahidi
Ryan Reynolds
Gemma Arterton
Gemma Arterton
Ryan Reynolds
Anna Kendrick
Gemma Arterton
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Anna Kendrick
Anna Kendrick
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Jacki Weaver
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Gemma Arterton
 
Nagyonjóképű   2020. 03. 06.

legújabb vélemény

A kutyámmal és a macskámmal együtt ültem le megnézni a filmet. A végére kettős érzések támadtak bennem. A kutyám szerint jó volt a film, de a macskám szerint én csak lopom a napot filmnézéssel és értékelés írással. :)

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 07.

Remek fekete humorral tarkított film egy kissé (?) fura fazonról, akihez nemcsak a kutyája és a macskája beszél, hanem az általa kinyírt emberek feje is. Mindezek mellett pedig igen súlyos kapcsolatteremtési gondokkal is küzd. A jó alap tehát adott, de hogyan építkeznek ebből? Ryan Reynolds bizonyította már, hogy nemcsak vígjátékok és romantikus komédiák szépfiúja, hanem ha kell egyedül is el tud vinni egy komolyabb hangvételű alkotást is (Élve eltemetve). Meglátásom szerint kiváló ebben a szerepben, ami ráadásul megalapozhatta a Deadpoolban nyújtott alakítását is. Jelen film a horror és vígjáték határán egyensúlyoz, ám mindezt nagyon ügyesen teszi, s így egy remek keverék jön létre. Nálam: 4/5


 
indingo   2017. 04. 17.

Eléggé meghatározhatatlan a műfaja. Kicsit horror, kicsit vígjáték, meg van benne egy kis szatíra is. A története picit beteg, de kedvelhető, nem egy megszokott alkotás.

 
dulkap   2015. 07. 21.

Lehet, hogy azért nem tetszett, mert az előzetes alapján sokkal inkább vártam egy jó kis fekete komédiát. Ehelyett sokkal inkább egy katyvaszos krimi-drámát kaptam. Volt benne pár poén, de inkább volt nyomasztó, mint humoros.

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

Gondoltam hogy jó lesz, mert az előzetes és a sztori alapján nem tűnt rossznak, de hogy ENNYIRE JÓ legyen arra tényleg nem gondoltam. Szerintem az idei év legjobb filmje (persze ha eltekintünk attól hogy Amerikában már tavaly bemutatták), meg úgy unblock nekem bekerült a kedvenceim közé. Ryan Reynolds is fantasztikus volt, ilyen filmekben kéne játszania nem romantikus limonádé hülyeségekben, lesz még tőle idén a Self/less, az is jónak tűnik. Szerintem mindenki nézze meg, aki erősebb idegzetű, mert azért van benne egy-két durcább rész is. Nálam gondolkodás nélkül 10/10

 
Különc, független és amerikai: A hangok Hitchcock Psychójára rímel, de megértéssel közelít egy jó szándékú, romantikus sorozatgyilkoshoz. SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA. több»
 
A Persepolis iráni rendezőnőjének hollywoodi debütálásában Ryan Reynolds játszik olyan embert, aki azt hiszi, hogy a háziállatai beszélnek hozzá, és ebből elég sok problémája származik. több»

A film összbevétele 2 097 718 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Jerry nemcsak skizofrén, hanem kényszerbetegségre és disszociatív személyiségzavarra utaló jeleket is mutat.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ryan Reynolds a macska szinkronizálásához egy skót barátja hangját vette alapul. akivel állítólag már több mint 20 éve barátok.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film egy igazi műfaji kavalkád: humoros, véres, drámai , érzékenyebbekből pedig még szánalmat, vagy könnyeket is előcsalhat!

(ZeroHero)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.