Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
65%
Filmadatlap
 
19
Szereplők
11
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Boncasztal
 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 18.

legújabb vélemény

A története annyira erőltetett,és kifejezetten sablonos,tele értelmetlen dolgokkal,hogy nekem nem lett a szívem csücske.Nincs benne élet,hogy viccelődjek egy kicsit,de félretéve ezt a vonalat,egyszerűen hihetetlen,hogy senkinek nem feltűnő az orvostanhallgatók cselekedetei.Így hiteltelen lett számomra.

 
indingo   2017. 05. 02.

Nem volt rossz a története, de azért valahol erősnek is tartottam, hogy hobbiból az életük végén járó betegeket eltesszük láb alól. Vannak benne túlzások, de egyszer ajánlott megnézni.


 
VvV   2018. 11. 17.

Eléggé valószerűtlen a története és így nem lehet komolyan venni.

 
Bazzzsi   2017. 10. 20.

Alyssa Milano gyönyörű a filmben. Maga a története picit erőltetett és teljesen semmilyen valóságalapja nincsen. Egyszer meg lehet nézni, de ne várjon tőle sokat az ember.

 
Lonka   2017. 07. 28.

Nem volt rossz a film, de azt azért elképzelhetetlennek tartom, hogy senkinek sem tűnt fel amit a medikák csináltak. Érdekes volt megnézni, de azért nem vettem komolyan.

 
Greeta   2017. 12. 17.

Összességében nekem tetszett a film története, hangulata. Egy erős fikciót tár a szemünk elé. Végig izgalmas volt a sztori és nem lehetett kiszámítani a legvégét.

 
petraszab   2020. 01. 08.

Akár még jó is lehetett volna, de annyira ellentmond minden valóságnak a története, hogy az elmondhatatlan.

 
Lehetett volna bármilyen izgalmas és érdekfeszítő, igencsak benne volt a pakliban, hogy a második vagy harmadik húsz perces reklámblokk már nem talál a televízió képernyője előtt. Nagyon kevés olyan film van, ami megéri ezt és a Boncasztal azért nincs közöttük. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.