Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
1
Vélemények
1
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!

 
Owotonor   2020. 01. 13.

legújabb vélemény

Elején röpködnek a poénok, ámde mihelyt átvált antológiai mesélésbe aláhagy humora, és a kidolgozottságra összpontosít történeteit illetően. Az első része egy cselszövő, fordulatos, izgalmas helyzeteket elegyítő, figyelem lekötő, és ötlet telien kivitelezett indítás bosszútól fűtve. Második, egy látszólag ártatlan kis majomról szól, aki egy családhoz férkőzik aztán elkezd rosszalkodni a drágaság és egyre merészebben, kiszámíthatalanul viselkedni. Harmadik, egy mulatságos gyilkosról, illetve szexi pszichológus nőről és fiatal fiú kezeltjéről szól látnoki képességekkel alátámasztva. Mindegyik sztorija érdekfeszítő - sejthetőleges neki. Lezárása pedig egy hatalmas, őrülten zajló tomboló fekete-komédia.

 
Szó, ami szó, nem a leglehengerlőbb film (még a maga műfajában sem), amivel valaha találkoztam, de ha elragad a nosztalgia édes érzése és pont másfél órád van kielégíteni a régi szép idők utáni vágyaidat, akkor ajánlom a Hullajelöltek városát, mindazonáltal annak is, aki a trash és horrorvígjáték világában otthon érzi magát és a sírva nevetés a passziója.
Értékelés: 6/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.