55% 39 szavazat
Sötét zug

Sötét zug

Dark Corners
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
16
Szereplők (16)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A fiatal Karen más személyiségként ébred egyik nap. Képtelen eldönteni, mi történik vele: álom ez, vagy a valóság része? Sötét sarkok kísértik, amelyeken újra és újra fordulatot vesz az élete. Mind álmaiban, mind a valóságban különös és hátborzongató dolgok történnek vele. A kettõ közötti határvonal idõvel egyre jobban elmosódik, majd a rémálom a valóságban folytatódik. Ijesztõ teremtmények és démonok járnak a nyomában, képtelen szabadulni tõlük. A magyarázat talán a múltjában rejlik.

Rendező: Ray Gower
Író: Ray Gower
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier (HU): 2009.06.13.
Thora Birch
Toby Stephens
Thora Birch
Thora Birch
Christien Anholt
Thora Birch
Thora Birch
Thora Birch
Christien Anholt
 
2017.07.27 Jony Crash

legújabb vélemény

Ez nekem csak egy újabb csalódás volt. Thora Birch szerintem nagyon mellényúlt ezzel a szereppel. Teljesen lepergett róla. Talán amibe lehet még kapaszkodni az a film hangulatteremtő ereje. Ez viszont egész jó volt, de mindent összevetve még így is gyengének mondanám.

0
 
2016.10.03 Remes982

Ez egy abszolút korrekt horror-thriller, amiből igazából csak az originalitás hiányzik. Néha egészen el vannak találva a jelenetek, nagyon hangulatosak, de ezekből annyira kevés van, hogy szerintem kissé felejthetővé válik is a film. A színészik alakítások jobbára nekem inkább irritálóak voltak. Ez van sajnos.

0