Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
2
Vélemények
1
Képek
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
SzFa   2018. 09. 10.

legújabb vélemény

Először a rossz kategóriát szerettem volna adni, de ha belegondolok nem volt ez rossz, csak kifejezetten unalmas. Annyira unalmas volt, hogy az átlag hosszúságú film is legalább 3 órásnak érződött. Vontatott és érthetetlen.

 
moov18   2016. 02. 16.

Kinek a pap, kinek a papné

Az alaptörténet elég sablonos. Egy kiszolgáltatott lány, egy elmebeteg pszichopata, egy elhagyatott pihenő. Ettől függetlenül rossznak nem rossz, bár sok ilyen horrorfilmet láttam már. Egyszer meg lehet nézni. Elég nehezen indulnak be az események, sokáig egy helyben állnak a dolgok és nem jutunk egyről a kettőre. Aztán amikor a páros férfitagjának nyoma vész, Nicole pedig kihisztizte magát, elkezdődik valami érdemi. Véres jelenetekben ugyan nem vetekszik, de izgalmakból azért kapunk kicsit. Volt néhány kiszámítható jelenet is a repertoárban: például amikor a saját barátját (akinek gyilkosunk összevarrta a száját) hátba támadja. Ott már előre sejthető volt, hogy mi lesz a végkimenetele a dol... több»

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.