Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Fresh (2022)

Fresh
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
3
Képek
1
Videók

Galéria (3)

Videók (1)

 
Tonyka   2022. 08. 13.

legújabb vélemény a nap véleménye

1
Egyem meg a kicsi szíved

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Meglepően jó alkotás. Témáját tekintve kijelenthetjük, h sikerült nem mindennapi szokványos thriller alapanyagból dolgozni. Vannak párhuzamok nyilvánvalóan, de hamar elkanyarodunk a szokványos elcsépelt vélt motivációtól. Itt ragadnám meg az alkalmat... teljes kritika»

 
stevepisti   2022. 04. 18.

1

Sebastian Stan-ben van még rejtett tartalék, ez egyértelműen látszik. A film nálam a beteg kategóriába tartozik, amilyen átéléssel fogyasztották azokat az ételeket és közben arról beszéltek, hogy melyik rész miért finom, számomra felkavaró volt. Egy megtekintést mindenképp megér.

 
Lucky04   2022. 03. 06.

1
Bizar

Elég betegre sikerült a film. Egy kicsit hosszúnak találtam, de végig érdekes volt.

 
elekm90   2022. 03. 11.

0
Eredeti, de a végére kifullad

Eredeti thriller/vígjáték egyveleg, kiválóan castingolt főszereplővel Sebastian Stan személyében. Tetszett, ahogy egy tipikus romkomindítás után mindent a feje tetejére fordít, és a fiatalos, energikus stílusa is élvezetessé tette. Sajnos a végére bugyutává és kissé önismétlővé vált, a szereplők pedig olykor minden logikát nélkülözve viselkednek, ami egy ilyen filmben kifejezetten idegesítő. Ráadásul a "minden férfi rohadék" klisét sem építi jól a cselekménybe, szemben mondjuk az Ígéretes fiatal nővel. Minden hibája ellenére is azt mondom, hogy megérte megnézni.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 07. 30.

0
Beteg film

Egy külföldi filmes oldalon láttam meg a 2022-es legjobb filmek ajánlásai között, és nem bántam meg, hogy megnéztem. Az év egyik meglepetésfilmje. Nagyon elborult, de felettébb izgalmas és szórakoztató. Lányok, csak óvatosan a Tinder randikkal. :D

 
A Fresh számomra az év egyik nagy meglepetése lett, és biztos vagyok benne, hogy az éves felhozatalban is kiemelt figyelmet érdemel majd. A címéhez mérten egy valóban friss és szórakoztató őrültség lett ez, kiváló színészi alakításokkal és groteszk „humorral”, ami remek alternatívaként szolgálhat a többi tucathorror mellett. több»