Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Gyere apához (2019)

Come to Daddy
Filmadatlap
 
20
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Galéria (10)

Elijah Wood
Stephen McHattie
Elijah Wood
Elijah Wood
Stephen McHattie
Elijah Wood
Elijah Wood
Elijah Wood

Videók (2)

 
Eastern79   2021. 12. 26.

legújabb vélemény

0

Elijah Wood nem éppen a kedvenc színészem, és ebben a filmben sem nyújtott túlságosan emlékezetes alakítást, de meglehet, ez csak annak a következménye, hogy az általa megformált karakter egy nyafogó divatmajom. Öt éves kora óta nem látott apja segél... több»

 
BoBamburg   2021. 12. 03.

0

Elijah Wood nevével fémjelzett horror. Nagyon örömmel ültem neki, de sajnos nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeim. Jópofa film, érdekesen is indít, de sajnos hamar lapossá válik, és a végére elfogy a lendület is.

 
uniterra   2021. 01. 01.

0

Maga a 'plot' érdekes. Ami viszont rohadtul irritált, az a vinnyogó, nyögdécselő, lihegő főhős. Igazi szarnak se jó alak. Látván, hogy néz ki Toby Harvard, az író, gondolom, a saját karakterét vitte bele ebbe a filmbe. Rémes.

 
ZiggityZag   2020. 12. 26.

0

Elképesztően furcsa hangulatú, csavaros és érdekes film, ami biztos, hogy nem fog mindenkinek tetszeni, de aki túljut az első, kicsit döcögős részen, tuti ott ragad.

 
kounicakhaha   2020. 11. 05.

0

Végre egy eredeti, ötletes és egyáltalán nem sablonos film, ami remek karaktereket mozgat. A színészek remek munkát végeztek, egy-két jelenet kifejezetten ikonikusra sikeredett.

 
Tamas   2020. 10. 14.

0

Nagyon sötét komédia, amin szerintem csak a nagyon sötét humorú emberek tudnak nevetni, mert helyenként kifejezetten kegyetlenre sikeredett.

 
A fő csavart ugyan kitaláltam, de ezt leszámítva is szolgáltak bőven meglepetéssel. Minden hibája ellenére elmondható, hogy ez tényleg nem egy hétköznapi darab, bőven megéri a figyelmet. több»