Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
56%

Snow Hollow farkasa (2020)

The Wolf of Snow Hollow
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
3
Videók

Galéria (7)

Robert Forster
Riki Lindhome
Robert Forster
Riki Lindhome
Riki Lindhome
Riki Lindhome
Robert Forster

Videók (3)

 
BoBamburg   2023. 03. 18.

legújabb vélemény

0

Kicsit nehéz eligazodni a filmmel, mert néhol egész komoly próbál lenni, máskor meg már-már a zs- kategóriás trash filmek hangulatát idézi. De mindent összevetve meglepően szórakoztató, csak nem szabad túl sokat várni tőle.

 
Kóborló   2022. 12. 31.

1
Mítosz vagy valóság?

Valamikor akkor hallottam erről a filmről, amikor a híres színész, Robert Forster (1941-2019) meghalt, ugyanis a színésznek ez volt az utolsó filmszerepe. Akkor tulajdonképpen megfogadtam magamban, hogy majd egyszer sort kerítek a film megtekintésére... teljes kritika»

 
Zénó   2021. 02. 02.

0

Senki ne számítson rettegésre vagy izgalomra! Unalmas, gyenge eresztés, valóban idegesítő karakterekkel. Inkább paródiának hat, de semmiképpen nem horrornak. Sajnálom, hogy Robert Forster egy ilyen méltatlan produkcióval búcsúzott a filmvászontól és az élettől... :(

 
János Antal   2021. 02. 02.

0
Idegbeteg

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem hiszem, hogy a főszereplőnél láttam már idegesítőbb, szánalomra méltóbb karaktert. A végén már szinte könyörögtem, hogy kapja el a "vérfarkas", vagy végezzen magával. Az egész ember egy hatalmas csőd, mind a magánéletben, mind a munkában. De komolyan: hogy nem lett gyanús eddig egy a városban élő állatkitömő, amikor a helyszíneken farkasszőrt találtak? Rendkívül ellenszenves, szánalmas a főszereplő, ezért nem tudtam sehogy sem azonosulni vele. Pedig lehetett volna ez egy sokkal jobb film is. Kár érte.

A film összbevétele 185 026 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezője, Jim Cummings a forgatás befejezése után meghalt Robert Forster (1941-2019) színész emlékének ajánlotta a kész filmet.

(Kóborló )
 
Számomra a The Wolf of Snow Hollow egyértelműen a 2020-as év egyik igazi gyöngyszeme. több»