82 (!) premierfilm és sorozat, amit októberben nézhetsz az HBO GO-n

Rengeteg új tartalommal készült az HBO GO októberre. Mutatjuk a teljes felhozatalt.

Debütáló premierfilmek, az utóbbi évek legnagyobb sikerfilmjei, új sorozatévadok és sok minden más az HBO GO októberi kínálatában, mely ezúttal tényleg egészen grandiózusra sikeredett.

Megpróbáljuk műfajok alapján lebontani számotokra a kínálatot, de ekkora mennyiségénél a cikkünkben csak kiemelni tudjuk a legígéretesebbeket, viszont idelent az összeset ki is listáztuk a számotokra.

Vígjátékok

A kínálatban az összes zsáner képviselteti magát. A vígjátékok között a Másnaposok trilógia mindhárom része mellett érdemes kiemelni három vadonatúj megjelenést, az Akkor jöttél te-t, Az igazi-t, a Snow Hollow farkasát, minden idők egyik legjobb kritikai fogadtatású családi filmjét, a Paddingtont, valamint Coen-fivérek sztárparádéval (Scarlett Johansson, George Clooney, Channing Tatum, Ralph Fiennes, Jonah Hill, Dolph Lundgren, Tilda Swinton) forgatott filmjét, az Ave, Cézár!-t.

Horrorok és thrillerek

Ha egy kis borzongásra vágysz a horror műfajából, érdemes lehet adnod egy esélyt a Kő, papír, ollónak vagy Zack Snyder kultikus zombifilmjének, a Holtak hajnalának, de néhány igazán erős thriller is megtalálható a felhozatalban. Ezek közül mindenképp érdemes látnod (ha még nem tetted volna) Jake Gyllenhaal, Amy Adams és Isla Fisher filmjét, az Éjszakai ragadozókat és a 2019-es Bűnös gyermeket.

Családi és animációs filmek

Októberben ebben a zsánerben a legerősebb az HBO GO felhozatala, csak október 4-én 28 ilyen produkciót tett hozzáférhetővé a streaming szolgáltató, beleértve az utóbbi évek legnagyobb sikert arató élőszereplős Disney-filmjeit a Hamupipőkétől Az oroszlánkirályig, és olyan Pixar animációs filmeket, mint a Fel!, a Coco, az Agymanók vagy a Verdák-trilógia.

Szuperhős és akciófilmek

Ha bírod a pörgés és a tempót, akkor sem maradsz program nélkül októberben. A Deadpool két része mellett megnézheted a Ryan Reynolds nevével fémjelzett Zöld Lámpást, minden idők egyik legjobb szuperhősfilmjét, a Logan - Farkast és a Tom Cruise főszereplésével forgatott Jack Reacher-filmeket is. 

Drámák és romantikus filmek

Már írtuk, hogy családi és animációs filmekből milyen óriási a kínálat, és ugyanez igaz a drámákra is. A friss premierek között ott találjuk a Millió darabra törvét, az Apáim nyomábant, a Mashát és a disztópikus jövőben játszódó Hajnalt is, de jön Sabrina Doyle megható alkotása, illetve a Lorelei vagy a 12 éves fiú gyilkossági ügyéről szóló Bűnös gyermek. De most tényleg csak néhány ígéretes címet emeltünk ki. A mozikban bemutatott sikerfilmek között megtaláljuk a Steve Jobsot, és ha egy igazán érzelmes romantikus filmre vágysz, ne hagyd ki az Elfelejtett utakat vagy az Akkor jöttél te-t sem.

Sci-fik és fantasyk

Bár e két műfajból került ki a legkevesebb új megjelenés, de ezek között ott van az utóbbi évek egyik legjobb sci-fije, a Christopher Nolan rendezésében bemutatott Csillagok között, ez pedig tipikusan az a film, amit nem elég csak egyszer látni. Ez a mostani pedig remek alkalom az újrázásra.

Új évadok és sorozatok

A számtalan film mellett természetesen nem mehetünk el szó nélkül a sorozatok mellett sem, különösen úgy, hogy elrajtol a Gossip Girl - Az új pletykafészek, megérkezett a Temple 2. szezonja Mark Strong főszereplésével, a negyedik évaddal folytatódik a Spencer, és immáron ötödik szezonjához érkezett a Bizonytalan, a harmadikhoz pedig a zseniális Utódlás is.    

Idelent tehát mutatjuk a teljes kínálatot az alapvető információkkal, premierdátumokkal és előzetesekkel, ha pedig valamelyik felkeltette az érdeklődésed, a mafabos adatlapokról a ‘Lejátszás az HBO GO-n’ mezőre kattintva rögtön el is indíthatod a szóban forgó műsort, amennyiben van előfizetésed a streaming szolgáltatónál.

 

#82

dráma | misztikus

HBO Max

Nyolc évvel az eredeti sorozat befejezése után egy új csapat kerül az előtérbe, manhattani magániskolákból a Pletykafészek felügyelete alatt. Bemutatják, miként változott a... több»

1. évad első fele (6 rész)
#81

73 Angela Black  (2021)

(2)

dráma

HBO Max

Angela egy olyan kapcsolatban sínylődik, ahonnan nincs menekvés. A semmiből felkeresi Ed, egy magánnyomozó, aki megosztja vele férje legsötétebb titkait. több»

#80

48 Az igazi  (2021)

(4)

vígjáték

HBO Max

Egy ember valóságos tragédiája; a történet hőse a bűntudattól gyötörve úgy dönt, hogy bárki más lesz az életben, csak önmaga nem. Időnként egy kritikus, időnként egy... több»

#79

akció | dráma | krimi

HBO Max

Peter szemtanúja lesz húga halálának, amit a szomszédja okozott egy balesettel. Apja elmerül bosszúhadjáratában, viszont nem tudatosítja, milyen sebeket ejt a gyermekein ezáltal.... több»

#78

63 A fészek  (2020)

(6) (6)

dráma | romantikus

Cinego | HBO Max | Telekom TVGO

A történet a nyolcvanas évek Angliájába repít minket, ahol Rory sikeres vállalkozóként új életet készül kezdeni feleségével. A hatalmas vagyonért vásárolt családi birtok... több»

#77

51 Masha  (2020)

dráma | thriller

HBO Max

A tizenhárom éves Masha a 90-es évek Oroszországában nevelkedik, a bokszolók és az utca között. Barátai néha gyilkolnak és rabolnak. A város gyűlöli őket és fél tőlük, de... több»

#76

dráma

HBO Max

James egy repülőgépen tér magához a néhány hetes tivornya után. Tudatosítja, hogy két lehetősége van: vagy elvonóra megy és megpróbál kigyógyulni alkolhol- és... több»

#75

57 Zöld Lámpás  (2011)

(29) (25)

akció | kaland | sci-fi

HBO Max

Az Univerzum békéjéért felelős Zöld Lámpás alakulat soha nem látott veszéllyen néz szembe, és fennállásuk során első alkalommal kénytelenek bevenni maguk közé egy embert... több»

#74

dráma

HBO Max

Miután barátja szakít Miaval, a lány hazaköltözik, és úgy dönt, hogy szexvideókat készít, amit elküld a srácnak. Már csak egy alkalmas partnert kell találnia a feladathoz.

#73

55 A fiú  (2019)

(1)

dráma

HBO Max

Arman adoptált gyermek volt, és felnőttkorba lépve problémái vannak a belső békéjével, illetve identitásával. A szülei és fiatalabb testvére, Dado, aki az örökbefogadás... több»

#72

63 Akkor jöttél te  (2020)

(3)

romantikus | vígjáték

HBO Max

Egy özvegyasszony elhatározza, hogy néhai férje hamvaival körbeutazza a világot, érintve a kedvenc filmjeiből ismert helyszíneket. Az első állomás azonban örökre... több»

#71

57 Hajnal  (2020)

dráma

HBO Max

Egy disztópikus jövőben Matja és családja egy feldolgozatlan tragédiával szembesül. Elvesztették a hitüket, és nem találják önmagukat, viszont elérkezik a hajnal, és... több»

#70

59 Elfelejtett utak  (2020)

(1)

dráma | romantikus

HBO Max

Claudina egy hagyományokat tisztelő nő, aki vidékről származik. Miután férje elhalálozik, magányosan telnek mindennapjai. Nehéz anyagi helyzetben van, ezért unokájával,... több»

#69

dráma | háborús

HBO Max

Rojda egy német katona, és kurd származású. Sok év után rátalál édesanyjára egy görög menekülttáborban, majd rádöbben, húga is életben van, Irakban. Önkéntesnek... több»

#68

61 Ave, Cézár!  (2016)

(25) (11)

dráma | misztikus | szatíra | vígjáték | zenés

HBO Max

Az 1950-es években fénykorát éli a hollywoodi álomgyár. Egy menedzser, Mannix (Josh Brolin) arra lesz figyelmes, hogy a készülő produkció szereplői sorra eltűnnek. A férfi... több»

#67

thriller

HBO Max

Jesus és Maria apja nemrég elhalálozott, ők pedig a házában élnek. Azonban a mindennapokat felborítja Magdalena érkezése, aki a féltestvérük apai oldalról. Spanyolországból... több»

#66

73 Almák  (2020)

(3)

dráma | sci-fi | vígjáték

HBO Max

A világon minden ember amnéziában szenved. Aris egy program része, amely során új identitást építhet magának. több»

#65

dráma

HBO Max

Egy angol tini, Noor elhatározza, hogy felfedezi a gyökereit. Csatlakozik hozzá Majid, egy helyi kashmiri fiú, akit jobban érdekel Noor egzotikussága, mint hogy felfedje apáik... több»

#64

65 Másnaposok 3  (2013)

(56) (7)

kaland | krimi | vígjáték

HBO Max

A Farkasfalka a legendás Las Vegas-i és thaiföldi események után újabb kalandba keveredik, melyet azonban most sem egy legénybúcsú, sem egy esküvő nem előz meg. Ennek ellenére a... több»

#63

dráma

HBO Max

Otto egy 17 éves punk, aki belekeveredik egy gyámügyi nyomozásba a barátnője, Laura halála miatt. Egy gyilkos körforgásba kerül a szülei, néma nagyapja és Laura anyja között. több»

#62

56 Snow Hollow farkasa  (2020)

(3) (1)

horror | thriller | vígjáték

HBO Max

Pánik uralkodik el egy kisvároson, miután egy szétmarcangolt holttestet fedeznek fel telihold után. A helyi hatóságok igyekeznek mindenkit azzal nyugtatni, hogy vérfarkasok márpedig... több»

#61

66 Zuhanás  (2020)

(5) (7)

dráma

HBO Max | Cinego | Telekom TVGO

John (Viggo Mortensen) és párja, Eric (Terry Chen) Kaliforniában él, távol a vidéki élettől, melyet évekkel korábban maga mögött hagyott. Apja, Willis (Lance Henriksen) egyedül,... több»

#60

71 Batwoman  (2019)

(2) (14)

akció | dráma | kaland | krimi | sci-fi

HBO Max

Az DC televíziós univerzumának, az Arrowverse új tagja Kate Kane, a mindenre elszánt nő, aki arra tette fel az életét, hogy mindenkinél jobb harcos válhasson belőle. Bár az... több»

3. évad
#59

69 Crescendo  (2019)

(2)

zenés

HBO Max

Eduard Sporck, nemzetközileg elismert karmester azt a feladatot kapja, hogy létrehozzon egy izraeli–palesztin fiatalokból álló zenekart, azonban gyorsan elnyeli őt a megoldatlan... több»

#58

63 Lorelei  (2020)

(2)

dráma

HBO Max

Wayland tizenöt év után végre kiszabadul a börtönből. Hazatér szülővárosába, ahol találkozik volt barátnőjével, aki magányos anyuka három gyermekkel. Wayland végül... több»

#57

68 Kegyetlen bánásmód  (2003)

(8) (6)

krimi | romantikus | szatíra | vígjáték

HBO Max

A menő Los Angeles-i válóperes ügyvéd, Miles Massey számára már nem sok kihívást tartogat az élet. Sorra nyeri meg minden ügyét, számára gyerekjáték kiemelkedőnek lenni a... több»

#56

akció | krimi | thriller

HBO Max

Jack Reacher visszatér régi bázisára Virginiába, hogy vacsorára vigyen egy nőt, aki nem mellesleg az állomás parancsnoka. Mire Jack odaér, a nőt koholt vádakkal letartóztatják,... több»

#55

69 Temple  (2019)

(2)

dráma | krimi | thriller

HBO Max

A kedveszegett sebész, Daniel Milton London alagútrendszerében kórházat üzemeltet egy orvostársával. Páciensei jóindulattal sem nevezhetők átlagos, hétköznapi embereknek;... több»

2. évad 
#54

70 A Kolibri projekt  (2018)

(14) (3)

thriller

HBO Max

Vincent és Anton két unokatestvér New Yorkból, akik igazi ásznak számítanak a high frequency trading könyörtelen világában. Régi álmuk, hogy száloptikás kábellel kössék... több»

#53

66 Bűnös gyermek  (2019)

(1)

dráma

HBO Max

Egy dráma, ami valós eseményeken alapul, amelyek Nagy-Britanniában történtek. Ray egy tizenkét éves fiú, aki megtapasztalja az angol jog buktatóit, mivel biróság elé kell... több»

#52

60 Erős vágy  (2019)

dráma

HBO Max

Egy nő különös barátságot köt egy kiszállítóval és egy cross-dresser diákkal. Jing-Jun kedves, otthonszerető nő, viszont túlsúlya miatt élcelődések és csúfolódások... több»

#51

70 200 méter  (2020)

(2)

dráma | kaland

Netflix | HBO Max

Egy palesztin apa csapdába esik az elválasztó fal másik oldalán. Viszont a fia kórházban van, és bármire képes, hogy időben odaérjen hozzá. több»

#50

74 Verdák 2.  (2011)

(18) (11)

animáció | családi | kaland | sportfilm | vígjáték

HBO Max | Disney+

A már jól ismert verdák, Villám McQueen és Matuka visszatérnek, hogy egy minden eddiginél nagyobb kalandban vegyenek részt. Nekivágnak a világ első Földgolyó Futamának, hogy... több»

#49

75 Másnaposok 2.  (2011)

(53) (6)

misztikus | vígjáték

HBO Max

Újabb házasság, újabb őrült buli, melynek másnapján imsét csak nagy bajban találja magát a négy jó barát. Bár Stu csak egy egyszerű és békén kerti partit tervezett, de... több»

#48

84 Spencer  (2018)

(3)

dráma | sportfilm

HBO Max

Spencer James a South Crenshaw középiskola egyik prominens diákja és tehetséges focista. A Beverly Hills gimnázium edzője át akarja csábítani saját csapatába, amit édesanyja és... több»

4. évad
#47

80 Montreáli Jézus  (1989)

(1)

dráma

HBO Max

A húsvétkor megrendezett passiójátékban Daniel (Lothaire Bluteau) Jézust alakítja. Daniel egyre jobban átéli Jézus szerepét, szinte teljes mértékben átérzi a megváltó... több»

#46

74 Ralph lezúzza a netet  (2018)

(19) (17)

animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Disney+

Rontó Ralph és Vanellope egy új és izgalmas kalandra indul, mert Vanellopénak szüksége van egy alkatrészre a játékához. Ehhez viszont maguk mögött kell hagyniuk a játékterem... több»

#45

73 Az oroszlánkirály  (2019)

(28) (29)

animáció | családi | dráma | kaland | musical

HBO Max | Disney+

Az afrikai szavannák királyának, Mufasának fia születik, akinek az a sorsa, hogy átvegye apja helyét a trónon. Csakhogy a király testvére, a korábbi örökösnek számító Zordon... több»

#44

77 Jack Reacher  (2012)

(25) (20)

akció | krimi | thriller

HBO Max | SkyShowtime | TV-ben (Spíler2 TV, csütörtök 01:33)

A rendőrség foglyul ejt egy férfit, akit azzal gyanusítanak, hogy lelőtt öt embert. A férfi a kihallgatáson egy cetlit nyújt át, melyen az áll: "Kerítsék elő Jack Reachert!".... több»

#43

74 Steve Jobs  (2015)

(37) (12)

dráma | életrajzi

HBO Max | SkyShowtime

Szenvedélyének és találékonyságának köszönhetően a digitális korszak úttörője lett, azonban a technológiai forradalomra való törekvése nem volt áldozatmentes.... több»

#42

68 Rossz karácsony  (2021)

(1)

krimi | thriller | vígjáték

HBO Max

Egy család békés karácsonyát egy betörő forgatja fel, az idős férfi azonban nem számol a kislánnyal, aki Télapónak nézi őt, és máris előáll a kívánságaival. több»

#41

75 Hamupipőke  (2015)

(64) (10)

családi | dráma | fantasy | romantikus

HBO Max | Disney+

A klasszikus történet élőszereplős feldolgozása egy árva lányról, aki miután elveszti anyját, mostohaszülőkhöz kerül. A házban a lánynak kell elvégeznie minden... több»

#40

78 A dzsungel könyve  (2016)

(53) (10)

családi | dráma | fantasy | kaland

HBO Max | Disney+

Egy árva fiú a dzsungelben cseperedik fel, de nem marad segítők nélkül. Társai között egy medve, egy fekete párduc és farkasok is akadnak. Sir Kán azonban már hosszú ideje feni... több»

#39

családi | fantasy | musical | romantikus

HBO Max | Disney+

A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a... több»

#38

76 Aladdin  (2019)

(37) (22)

családi | fantasy | kaland | musical | romantikus | vígjáték

HBO Max | Disney+

Aladdin egy tiszta szívű utcai suhanc Agrabah városából, aki arról álmodik, hogy egyszer kitörhet a nyomorból. Egy napon erre lehetősége is adódik, amikor a szultán gonosz... több»

#37

66 A segítség  (2021)

(3)

dráma

HBO Max

Sarah úgy érzi, végre megtalálta álmai munkáját egy otthonban, mivel nagyon jól tud kapcsolatot teremteni az ott lakókkal. Viszont 2020 márciusában a koronavírus megrázza és... több»

#36

77 Jégvarázs 2  (2019)

(23) (24)

animáció | családi | fantasy | kaland | musical | vígjáték

HBO Max | Disney+ | Telekom TVGO

Miért született Elsa mágikus erővel? A válasz, mely az egész királyságra fenyegetést jelent, kísérti Elsát, ezért barátaival, Kristoffal, Olaffal, Svennel és húgával,... több»

#35

78 Szenilla nyomában  (2016)

(43) (9)

animáció | családi | kaland | vígjáték

HBO Max | Disney+

Amikor Dory rájön, hogy a Kaliforniai Tengerbiológiai Intézetben született, és fiatal korában engedték szabadon az óceánban, elindul, hogy megkeresse szüleit, Némót és Marlint.  több»

#34

akció | dokumentum | életrajzi | történelmi

A hamarosan világszerte látható Nincs idő meghalni című, 25. James Bond-film apropóján kerül a képernyőkre a Daniel Craigről és a sármos színész James Bond-szerepéről... több»

#33

76 Verdák 3  (2017)

(22) (14)

animáció | családi | kaland | sportfilm | vígjáték

HBO Max | Disney+

A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen,... több»

#32

77 Volt  (2008)

(24) (11)

animáció | családi | dráma | kaland | vígjáték

HBO Max | Disney+

Volt, a bátor kutya világhírnek örvend, ugyanis tévésztár: gazdájával, Pennyvel együtt mindennap a világ megmentésére sietnek a gonosz Dr. Calico ellen egy kalandsorozatban. Egy... több»

#31

80 Deadpool 2  (2018)

(73) (30)

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

HBO Max | Disney+

Wade Wilson, azaz Deadpool túlél egy majdnem végzetes kimenetelű ostoba balesetet, ám az is lehet, hogy az egy előre eltervezett támadás volt. Szerencsétlenségben hősünk... több»

#30

80 Deadpool  (2016)

(174) (47)

akció | kaland | sci-fi | szatíra | vígjáték

HBO Max | Disney+

A Különleges Erők egykori katonája, Wade Wilson zsoldosként ténykedik. Miután átesik egy különleges kísérletet, hihetetlen változásokat tapasztal a testén: rendkívül gyorsan... több»

#29

81 Itt vagyunk  (2020)

(4)

valóságshow

HBO Max

A sorozat bemutatja, hogyan készülnek fel a dragshow-ra a férfiak, akik nőnek öltözve próbálnak egy egész éjszakán át gátlások nélkül szórakozni, felvállalva azokat a... több»

2. évad
#28

80 Paddington  (2014)

(40) (17)

családi | fantasy | kaland | vígjáték

HBO Max

Paddington (Ben Whishaw) egy kis mackó a perui dzsungelből, aki brit neveltetésben részesült, ugyanis nagynénje, Lucy (Imelda Staunton) hajdanán találkozott egy angol felfedezővel.... több»

#27

80 Holtak hajnala  (2004)

(32) (15)

horror

HBO Max

A Földön rejtélyes járvány pusztít, az éhező hullák pedig tovább tizedelik a megmaradt túlélőket, akik egy bevásálóközpontban barikádozzák el magukat. A tét nem csupán... több»

#26

83 Merida, a bátor  (2012)

(48) (30)

animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

HBO Max | Disney+

Fergus király és Elinor királyné lánya, a keményfejű Merida kiváló íjász. A makacs lány fittyet hányva az ősi szokásokra saját kezébe veszi sorsát, de tettei hatalmas... több»

#25

82 Éjszakai ragadozók  (2016)

(53) (15)

dráma | thriller

Netflix | HBO Max

Susan Morrow, Los Angeles-i műkereskedő hihetetlen jómódban él férjével, Hutton Morrowval, ám mégsem érzi teljesnek az életét. Az egyik hétvégén Hutton elutazik az egyik... több»

#24

81 Logan - Farkas  (2017)

(57) (18)

akció | dráma | sci-fi | thriller

HBO Max | Disney+

Minden megváltozik. A nem túl távoli jövőben már nem lesznek mutánsok. Akik még megmaradtak, azok bujkálnak, és egyre fogynak a képességeik. X professzor (Patrick Stewart)... több»

#23

83 Verdák  (2006)

(51) (27)

animáció | családi | sportfilm | vígjáték

HBO Max | Disney+

Villám McQueen egy dolgokról álmodik: elhódítani a Szelep Kupát. Egy napon útra kel Kaliforniába, de a hírnévért cserébe le kell győznie a mezőny két legnagyobb ászát.... több»

#22

87 Bizonytalan  (2016)

(2)

romantikus | vígjáték

HBO Max | Netflix

Az Issa Rae forgatókönyve alapján készült, nyolc epizódból álló vigjátéksorozat főszereplői Issa és Molly, két afroamerikai nő. A sorozat az ő mindennapi küzdelmeiket... több»

5. évad
#21

83 A hihetetlen család 2.  (2018)

(40) (17)

akció | animáció | családi | kaland | sci-fi | vígjáték

HBO Max | Disney+

Mindenki kedvenc szuperhős-családja visszatér A hihetetlen család 2.-ben. Ezúttal Helen kerül középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Vill-lel megoldja otthon... több»

#20

85 Előre  (2020)

(18) (13)

animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

HBO Max | Disney+ | Telekom TVGO

Egy világban, melyet egykor belengett a varázslat, két tizenéves elf fivér, Ian és Barley Lightfoot egy különleges ajándékra bukkannak apjuktól, aki még Ian születése előtt... több»

#19

83 Szörny Egyetem  (2013)

(66) (8)

animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

HBO Max | Disney+

A Szörny Rt.-ben Mike és Sulley elválaszthatatlan barátok, ám az előzményfilmből, mely a két szörny egyetemi éveket dolgozza fel, megtudhatjuk, hogy régen ez korántsem volt... több»

#18

dráma | romantikus

Netflix | HBO Max

Serena van der Woodsen visszatért az internátusból az elegáns magániskolába, ahol már izgalommal várják a lányt. A visszatérésével együtt megindulnak a találgatások is.... több»

1-6. évad
#17

85 Rontó Ralph  (2012)

(40) (9)

animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

HBO Max | Disney+

Rontó Ralph csak azt szeretné, ha ő is annyira népszerű lehetne, mint Fix-It Felix. A rosszfiút azonban senki sem szereti. Amikor megismeri Calhoun őrmestert, végre számára is... több»

#16

85 A kis herceg  (2015)

(33) (17)

animáció | családi | dráma | fantasy | kaland

HBO Max

Egy kislányt megpróbálja felkészíteni az édesanyja a felnőttek világára, melyben élnek, azonban a szomszédban lakó különc pilóta némileg némileg beleszól a dologba. A... több»

#15

85 Jégvarázs  (2013)

(225) (108)

animáció | családi | fantasy | kaland | musical | vígjáték

HBO Max | Disney+

Elsa királynő mágikus képességének köszönhetően véletlenül örök télbe borítja a birodalmat, majd elmenekül, hogy többé ne árthasson senkinek. Azonban testvére, Anna... több»

#14

85 A hihetetlen család  (2004)

(55) (23)

akció | animáció | családi | kaland | szatíra

HBO Max | Disney+

Mr. Irdatlan szuperhősből kénytelen egy hétköznapi, kertvárosi családapává visszaminősíteni magát, mivel egy mindenlébenkanál rajongója betett a hősök renoméjának. Ugyanis... több»

#13

88 WALL·E  (2008)

(103) (7)

animáció | családi | kaland | sci-fi | szatíra

Disney+

Már többszáz éve, hogy a lakhatatlan Földet elhagyták az emberek, az egész bolygón egy kis robot tevékenykedik csupán, akit valaki bekapcsolava felejtett. WALL-E (Waste Allocation... több»

#12

87 Másnaposok  (2009)

(169) (52)

road movie | vígjáték

HBO Max

Egy Las Vegas-i legénybúcsút követő reggelen a baráti társaság rájön, hogy előző éjszaka elvesztették az ijfú férjjelöltet, ráadásul szállodaszobájukban egy tigrist és... több»

#11

87 Aranyhaj és a nagy gubanc  (2010)

(102) (25)

animáció | családi | fantasy | kaland | musical | romantikus | vígjáték

HBO Max | Disney+

Flynn Rider, a királyság legsármosabb és legkeresettebb bűnözője egy furcsa toronyban próbál menedéket találni – ehelyett azonban fogságba ejti őt Aranyhaj, a 21 méter... több»

#10

87 L'ecsó  (2007)

(141) (22)

animáció | családi | dráma | fantasy | kaland | vígjáték

HBO Max | Disney+

Remy, a patkány másról sem álmodozik, mint hogy séfként dolgozhasson. Bár a környezete nem rajong az ötletért, mégis belevág a kalaldba, de szembesülnie kell azzal, hogy az... több»

#9

88 Némó nyomában  (2003)

(137) (31)

animáció | családi | kaland | vígjáték

HBO Max | Disney+

A kis bohóchal, Némó, apja figyelmeztetései és dorgálása ellenére elhagyja az óceán biztonságos területetit, hogy kíváncsiságát kielégítve megnézzen egy hajót. Ekkor... több»

#8

87 Agymanók  (2015)

(137) (112)

animáció | családi | dráma | fantasy | kaland | road movie | vígjáték

HBO Max | Disney+

A serdülőkor általában nem egyszerű, és ezt kénytelen megtapasztalni Riley is. Amikor édesapja új munkát kap San Franciscóban, a lányon vegyes érzelmek lesznek úrrá, köztük... több»

#7

animáció | családi | kaland | krimi | misztikus | vígjáték

HBO Max | Disney+

Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, különleges hely. Ebben a színes kavalkádban a világ minden tájáról származó állatok élnek egymás mellett békében. Itt nem számít... több»

#6

88 Fel!  (2009)

(161) (114)

animáció | családi | kaland | vígjáték

HBO Max | Disney+

Carl Fredricksen gyerekkori szerelmét veszi feleségül, akivel kettesben éldegélnek boldogan, egészen a nő haláláig. A megözvegyült férfi visszahúzódva, morcosan töltené... több»

#5

81 Utódlás  (2018)

(4)

dráma

HBO Max

A sorozat a Roy família történetén keresztül a hatalom, a politika, a pénz és a család témáját járja körül. A középpontban a világ egyik legnagyobb médiavállalatával... több»

3. évad
#4

89 Szörny Rt.  (2001)

(149) (31)

animáció | családi | fantasy | kaland | szatíra | vígjáték

HBO Max | Disney+

A gyerekszoba szekrényében szörnyek laknak, ez a gyerekek számára köztudott tény. A szörnyek előmásznak, ijesztgetnek, és minél nagyobb sikításra késztetik az alvó... több»

#3

84 Az ifjú Sheldon  (2017)

(8) (3)

vígjáték

HBO Max | Netflix | TV-ben (Comedy Central, csütörtök 01:33)

Az Agymenők (The Big Bang Theory) című sorozat előzményszériája a 9 éves Sheldon Cooper és családja megpróbáltatásait követi nyomon. Nem könnyű a matekzseni gyerkőc élete... több»

5. évad
#2

90 Coco  (2017)

(53) (8)

animáció | családi | fantasy | kaland | misztikus | vígjáték | zenés

HBO Max | Disney+

A Coco történetének főhőse egy fiatal fiú, Miguel, aki annak ellenére, hogy családja több generációval ezelőtt rejtélyes okokból elhagyta a zenészi hivatás tradícióját,... több»

#1

90 Csillagok között  (2014)

(263) (35)

dráma | kaland | sci-fi

HBO Max | TV-ben (Sport2, csütörtök 01:33)

A Föld órája a végéhez közeledik, az emberiség lassan feléli minden tartalékát. A civilizációnak fel kell készülnie a pusztulásra. Azonban nem mindenki hajlandó belenyugodni... több»