82 (!) premierfilm és sorozat, amit októberben nézhetsz az HBO GO-n

Rengeteg új tartalommal készült az HBO GO októberre. Mutatjuk a teljes felhozatalt.

2021.10.06   olvasottság: 16695x   szerző: hp  

Debütáló premierfilmek, az utóbbi évek legnagyobb sikerfilmjei, új sorozatévadok és sok minden más az HBO GO októberi kínálatában, mely ezúttal tényleg egészen grandiózusra sikeredett.

Megpróbáljuk műfajok alapján lebontani számotokra a kínálatot, de ekkora mennyiségénél a cikkünkben csak kiemelni tudjuk a legígéretesebbeket, viszont idelent az összeset ki is listáztuk a számotokra.

Vígjátékok

A kínálatban az összes zsáner képviselteti magát. A vígjátékok között a Másnaposok trilógia mindhárom része mellett érdemes kiemelni három vadonatúj megjelenést, az Akkor jöttél te-t, Az igazi-t, a Snow Hollow farkasát, minden idők egyik legjobb kritikai fogadtatású családi filmjét, a Paddingtont, valamint Coen-fivérek sztárparádéval (Scarlett Johansson, George Clooney, Channing Tatum, Ralph Fiennes, Jonah Hill, Dolph Lundgren, Tilda Swinton) forgatott filmjét, az Ave, Cézár!-t.

Horrorok és thrillerek

Ha egy kis borzongásra vágysz a horror műfajából, érdemes lehet adnod egy esélyt a Kő, papír, ollónak vagy Zack Snyder kultikus zombifilmjének, a Holtak hajnalának, de néhány igazán erős thriller is megtalálható a felhozatalban. Ezek közül mindenképp érdemes látnod (ha még nem tetted volna) Jake Gyllenhaal, Amy Adams és Isla Fisher filmjét, az Éjszakai ragadozókat és a 2019-es Bűnös gyermeket.

Családi és animációs filmek

Októberben ebben a zsánerben a legerősebb az HBO GO felhozatala, csak október 4-én 28 ilyen produkciót tett hozzáférhetővé a streaming szolgáltató, beleértve az utóbbi évek legnagyobb sikert arató élőszereplős Disney-filmjeit a Hamupipőkétől Az oroszlánkirályig, és olyan Pixar animációs filmeket, mint a Fel!, a Coco, az Agymanók vagy a Verdák-trilógia.

Szuperhős és akciófilmek

Ha bírod a pörgés és a tempót, akkor sem maradsz program nélkül októberben. A Deadpool két része mellett megnézheted a Ryan Reynolds nevével fémjelzett Zöld Lámpást, minden idők egyik legjobb szuperhősfilmjét, a Logan - Farkast és a Tom Cruise főszereplésével forgatott Jack Reacher-filmeket is. 

Drámák és romantikus filmek

Már írtuk, hogy családi és animációs filmekből milyen óriási a kínálat, és ugyanez igaz a drámákra is. A friss premierek között ott találjuk a Millió darabra törvét, az Apáim nyomábant, a Mashát és a disztópikus jövőben játszódó Hajnalt is, de jön Sabrina Doyle megható alkotása, illetve a Lorelei vagy a 12 éves fiú gyilkossági ügyéről szóló Bűnös gyermek. De most tényleg csak néhány ígéretes címet emeltünk ki. A mozikban bemutatott sikerfilmek között megtaláljuk a Steve Jobsot, és ha egy igazán érzelmes romantikus filmre vágysz, ne hagyd ki az Elfelejtett utakat vagy az Akkor jöttél te-t sem.

Sci-fik és fantasyk

Bár e két műfajból került ki a legkevesebb új megjelenés, de ezek között ott van az utóbbi évek egyik legjobb sci-fije, a Christopher Nolan rendezésében bemutatott Csillagok között, ez pedig tipikusan az a film, amit nem elég csak egyszer látni. Ez a mostani pedig remek alkalom az újrázásra.

Új évadok és sorozatok

A számtalan film mellett természetesen nem mehetünk el szó nélkül a sorozatok mellett sem, különösen úgy, hogy elrajtol a Gossip Girl - Az új pletykafészek, megérkezett a Temple 2. szezonja Mark Strong főszereplésével, a negyedik évaddal folytatódik a Spencer, és immáron ötödik szezonjához érkezett a Bizonytalan, a harmadikhoz pedig a zseniális Utódlás is.    

Idelent tehát mutatjuk a teljes kínálatot az alapvető információkkal, premierdátumokkal és előzetesekkel, ha pedig valamelyik felkeltette az érdeklődésed, a mafabos adatlapokról a ‘Lejátszás az HBO GO-n’ mezőre kattintva rögtön el is indíthatod a szóban forgó műsort, amennyiben van előfizetésed a streaming szolgáltatónál.

 

#82

dráma | misztikus

HBO Max

Nyolc évvel az eredeti sorozat befejezése után egy új csapat kerül az előtérbe, manhattani magániskolákból a Pletykafészek felügyelete alatt. Bemutatják, miként változott a... több»

1. évad első fele (6 rész)
#81

57 Angela Black  (2021)

(2)

dráma

HBO Max

Angela egy olyan kapcsolatban sínylődik, ahonnan nincs menekvés. A semmiből felkeresi Ed, egy magánnyomozó, aki megosztja vele férje legsötétebb titkait. több»

#80

46 Az igazi  (2021)

(4)

vígjáték

HBO Max

Egy ember valóságos tragédiája; a történet hőse a bűntudattól gyötörve úgy dönt, hogy bárki más lesz az életben, csak önmaga nem. Időnként egy kritikus, időnként egy... több»

#79

akció | dráma | krimi

HBO Max

Peter szemtanúja lesz húga halálának, amit a szomszédja okozott egy balesettel. Apja elmerül bosszúhadjáratában, viszont nem tudatosítja, milyen sebeket ejt a gyermekein ezáltal.... több»

#78

67 A fészek  (2020)

(5) (6)

dráma | romantikus

Cinego | HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

A történet a nyolcvanas évek Angliájába repít minket, ahol Rory sikeres vállalkozóként új életet készül kezdeni feleségével. A hatalmas vagyonért vásárolt családi birtok... több»

#77

60 Masha  (2020)

dráma | thriller

HBO Max

A tizenhárom éves Masha a 90-es évek Oroszországában nevelkedik, a bokszolók és az utca között. Barátai néha gyilkolnak és rabolnak. A város gyűlöli őket és fél tőlük, de... több»

#76

dráma

HBO Max | TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

James egy repülőgépen tér magához a néhány hetes tivornya után. Tudatosítja, hogy két lehetősége van: vagy elvonóra megy és megpróbál kigyógyulni alkolhol- és... több»

#75

57 Zöld Lámpás  (2011)

(28) (25)

akció | kaland | sci-fi

HBO Max

Az Univerzum békéjéért felelős Zöld Lámpás alakulat soha nem látott veszéllyen néz szembe, és fennállásuk során első alkalommal kénytelenek bevenni maguk közé egy embert... több»

#74

dráma

HBO Max

Miután barátja szakít Miaval, a lány hazaköltözik, és úgy dönt, hogy szexvideókat készít, amit elküld a srácnak. Már csak egy alkalmas partnert kell találnia a feladathoz.

#73

60 A fiú  (2019)

(1)

dráma

HBO Max | TV-ben (Cinemax 2, csütörtök 01:33)

Arman adoptált gyermek volt, és felnőttkorba lépve problémái vannak a belső békéjével, illetve identitásával. A szülei és fiatalabb testvére, Dado, aki az örökbefogadás... több»

#72

55 Akkor jöttél te  (2020)

(2)

romantikus | vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Egy özvegyasszony elhatározza, hogy néhai férje hamvaival körbeutazza a világot, érintve a kedvenc filmjeiből ismert helyszíneket. Az első állomás azonban örökre... több»

#71

62 Hajnal  (2020)

dráma

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Egy disztópikus jövőben Matja és családja egy feldolgozatlan tragédiával szembesül. Elvesztették a hitüket, és nem találják önmagukat, viszont elérkezik a hajnal, és... több»

#70

58 Elfelejtett utak  (2020)

(1)

dráma | romantikus

HBO Max

Claudina egy hagyományokat tisztelő nő, aki vidékről származik. Miután férje elhalálozik, magányosan telnek mindennapjai. Nehéz anyagi helyzetben van, ezért unokájával,... több»

#69

dráma | háborús

HBO Max | TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

Rojda egy német katona, és kurd származású. Sok év után rátalál édesanyjára egy görög menekülttáborban, majd rádöbben, húga is életben van, Irakban. Önkéntesnek... több»

#68

61 Ave, Cézár!  (2016)

(25) (11)

dráma | misztikus | szatíra | vígjáték | zenés

HBO Max | TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

Az 1950-es években fénykorát éli a hollywoodi álomgyár. Egy menedzser, Mannix (Josh Brolin) arra lesz figyelmes, hogy a készülő produkció szereplői sorra eltűnnek. A férfi... több»

#67

thriller

HBO Max | TV-ben (Cinemax 2, csütörtök 01:33)

Jesus és Maria apja nemrég elhalálozott, ők pedig a házában élnek. Azonban a mindennapokat felborítja Magdalena érkezése, aki a féltestvérük apai oldalról. Spanyolországból... több»

#66

62 Almák  (2020)

(3)

dráma | sci-fi | vígjáték

HBO Max

A világon minden ember amnéziában szenved. Aris egy program része, amely során új identitást építhet magának. több»

#65

dráma

HBO Max

Egy angol tini, Noor elhatározza, hogy felfedezi a gyökereit. Csatlakozik hozzá Majid, egy helyi kashmiri fiú, akit jobban érdekel Noor egzotikussága, mint hogy felfedje apáik... több»

#64

65 Másnaposok 3  (2013)

(55) (7)

kaland | krimi | vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

A Farkasfalka a legendás Las Vegas-i és thaiföldi események után újabb kalandba keveredik, melyet azonban most sem egy legénybúcsú, sem egy esküvő nem előz meg. Ennek ellenére a... több»

#63

dráma

HBO Max

Otto egy 17 éves punk, aki belekeveredik egy gyámügyi nyomozásba a barátnője, Laura halála miatt. Egy gyilkos körforgásba kerül a szülei, néma nagyapja és Laura anyja között. több»

#62

horror | thriller | vígjáték

HBO Max

Pánik uralkodik el egy kisvároson, miután egy szétmarcangolt holttestet fedeznek fel telihold után. A helyi hatóságok igyekeznek mindenkit azzal nyugtatni, hogy vérfarkasok márpedig... több»

#61

72 Zuhanás  (2020)

(4) (7)

dráma

HBO Max | Cinego | Telekom TVGO

John (Viggo Mortensen) és párja, Eric (Terry Chen) Kaliforniában él, távol a vidéki élettől, melyet évekkel korábban maga mögött hagyott. Apja, Willis (Lance Henriksen) egyedül,... több»

#60

66 Batwoman  (2019)

(2) (14)

akció | dráma | kaland | krimi | sci-fi

HBO Max

Az DC televíziós univerzumának, az Arrowverse új tagja Kate Kane, a mindenre elszánt nő, aki arra tette fel az életét, hogy mindenkinél jobb harcos válhasson belőle. Bár az... több»

3. évad
#59

59 Crescendo  (2019)

(2)

zenés

HBO Max

Eduard Sporck, nemzetközileg elismert karmester azt a feladatot kapja, hogy létrehozzon egy izraeli–palesztin fiatalokból álló zenekart, azonban gyorsan elnyeli őt a megoldatlan... több»

#58

53 Lorelei  (2020)

(2)

dráma

HBO Max | TV-ben (Cinemax 2, csütörtök 01:33)

Wayland tizenöt év után végre kiszabadul a börtönből. Hazatér szülővárosába, ahol találkozik volt barátnőjével, aki magányos anyuka három gyermekkel. Wayland végül... több»

#57

68 Kegyetlen bánásmód  (2003)

(5) (6)

krimi | romantikus | szatíra | vígjáték

HBO Max | TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

A menő Los Angeles-i válóperes ügyvéd, Miles Massey számára már nem sok kihívást tartogat az élet. Sorra nyeri meg minden ügyét, számára gyerekjáték kiemelkedőnek lenni a... több»

#56

akció | krimi | thriller

HBO Max

Jack Reacher visszatér régi bázisára Virginiába, hogy vacsorára vigyen egy nőt, aki nem mellesleg az állomás parancsnoka. Mire Jack odaér, a nőt koholt vádakkal letartóztatják,... több»

#55

70 Temple  (2019)

(2)

dráma | krimi | thriller

HBO Max

A kedveszegett sebész, Daniel Milton London alagútrendszerében kórházat üzemeltet egy orvostársával. Páciensei jóindulattal sem nevezhetők átlagos, hétköznapi embereknek;... több»

2. évad 
#54

70 A Kolibri projekt  (2018)

(14) (3)

thriller

HBO Max

Vincent és Anton két unokatestvér New Yorkból, akik igazi ásznak számítanak a high frequency trading könyörtelen világában. Régi álmuk, hogy száloptikás kábellel kössék... több»

#53

73 Bűnös gyermek  (2019)

(1)

dráma

HBO Max

Egy dráma, ami valós eseményeken alapul, amelyek Nagy-Britanniában történtek. Ray egy tizenkét éves fiú, aki megtapasztalja az angol jog buktatóit, mivel biróság elé kell... több»

#52

59 Erős vágy  (2019)

dráma

HBO Max

Egy nő különös barátságot köt egy kiszállítóval és egy cross-dresser diákkal. Jing-Jun kedves, otthonszerető nő, viszont túlsúlya miatt élcelődések és csúfolódások... több»

#51

84 200 méter  (2020)

(2)

dráma | kaland

Netflix | HBO Max

Egy palesztin apa csapdába esik az elválasztó fal másik oldalán. Viszont a fia kórházban van, és bármire képes, hogy időben odaérjen hozzá. több»

#50

72 Verdák 2.  (2011)

(18) (11)

animáció | családi | kaland | sportfilm | vígjáték

HBO Max | TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

A már jól ismert verdák, Villám McQueen és Matuka visszatérnek, hogy egy minden eddiginél nagyobb kalandban vegyenek részt. Nekivágnak a világ első Földgolyó Futamának, hogy... több»

#49

75 Másnaposok 2.  (2011)

(53) (6)

misztikus | vígjáték

HBO Max

Újabb házasság, újabb őrült buli, melynek másnapján imsét csak nagy bajban találja magát a négy jó barát. Bár Stu csak egy egyszerű és békén kerti partit tervezett, de... több»

#48

72 Spencer  (2018)

(3)

dráma | sportfilm

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Spencer James a South Crenshaw középiskola egyik prominens diákja és tehetséges focista. A Beverly Hills gimnázium edzője át akarja csábítani saját csapatába, amit édesanyja és... több»

4. évad
#47

69 Montreáli Jézus  (1989)

(1)

dráma

HBO Max

A húsvétkor megrendezett passiójátékban Daniel (Lothaire Bluteau) Jézust alakítja. Daniel egyre jobban átéli Jézus szerepét, szinte teljes mértékben átérzi a megváltó... több»

#46

73 Ralph lezúzza a netet  (2018)

(18) (17)

animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Rontó Ralph és Vanellope egy új és izgalmas kalandra indul, mert Vanellopénak szüksége van egy alkatrészre a játékához. Ehhez viszont maguk mögött kell hagyniuk a játékterem... több»

#45

74 Az oroszlánkirály  (2019)

(27) (29)

animáció | családi | dráma | kaland | musical

HBO Max

Az afrikai szavannák királyának, Mufasának fia születik, akinek az a sorsa, hogy átvegye apja helyét a trónon. Csakhogy a király testvére, a korábbi örökösnek számító Zordon... több»

#44

75 Jack Reacher  (2012)

(21) (20)

akció | krimi | thriller

HBO Max

A rendőrség foglyul ejt egy férfit, akit azzal gyanusítanak, hogy lelőtt öt embert. A férfi a kihallgatáson egy cetlit nyújt át, melyen az áll: "Kerítsék elő Jack Reachert!".... több»

#43

76 Steve Jobs  (2015)

(39) (12)

dráma | életrajzi

HBO Max | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

Szenvedélyének és találékonyságának köszönhetően a digitális korszak úttörője lett, azonban a technológiai forradalomra való törekvése nem volt áldozatmentes.... több»

#42

72 Rossz karácsony  (2021)

(1)

krimi | thriller | vígjáték

HBO Max

Egy család békés karácsonyát egy betörő forgatja fel, az idős férfi azonban nem számol a kislánnyal, aki Télapónak nézi őt, és máris előáll a kívánságaival. több»

#41

75 Hamupipőke  (2015)

(66) (10)

családi | dráma | fantasy | romantikus

HBO Max

A klasszikus történet élőszereplős feldolgozása egy árva lányról, aki miután elveszti anyját, mostohaszülőkhöz kerül. A házban a lánynak kell elvégeznie minden... több»

#40

78 A dzsungel könyve  (2016)

(56) (10)

családi | dráma | fantasy | kaland

HBO Max

Egy árva fiú a dzsungelben cseperedik fel, de nem marad segítők nélkül. Társai között egy medve, egy fekete párduc és farkasok is akadnak. Sir Kán azonban már hosszú ideje feni... több»

#39

családi | fantasy | musical | romantikus

HBO Max

A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a... több»

#38

75 Aladdin  (2019)

(36) (22)

családi | fantasy | kaland | musical | romantikus | vígjáték

HBO Max

Aladdin egy tiszta szívű utcai suhanc Agrabah városából, aki arról álmodik, hogy egyszer kitörhet a nyomorból. Egy napon erre lehetősége is adódik, amikor a szultán gonosz... több»

#37

88 A segítség  (2021)

(1)

dráma

HBO Max

Sarah úgy érzi, végre megtalálta álmai munkáját egy otthonban, mivel nagyon jól tud kapcsolatot teremteni az ott lakókkal. Viszont 2020 márciusában a koronavírus megrázza és... több»

#36

76 Jégvarázs 2  (2019)

(21) (24)

animáció | családi | fantasy | kaland | musical | vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO

Miért született Elsa mágikus erővel? A válasz, mely az egész királyságra fenyegetést jelent, kísérti Elsát, ezért barátaival, Kristoffal, Olaffal, Svennel és húgával,... több»

#35

77 Szenilla nyomában  (2016)

(42) (9)

animáció | családi | kaland | vígjáték

HBO Max

Amikor Dory rájön, hogy a Kaliforniai Tengerbiológiai Intézetben született, és fiatal korában engedték szabadon az óceánban, elindul, hogy megkeresse szüleit, Némót és Marlint.  több»

#34

akció | dokumentum | életrajzi | történelmi

A hamarosan világszerte látható Nincs idő meghalni című, 25. James Bond-film apropóján kerül a képernyőkre a Daniel Craigről és a sármos színész James Bond-szerepéről... több»

#33

78 Verdák 3  (2017)

(21) (14)

animáció | családi | kaland | sportfilm | vígjáték

HBO Max

A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen,... több»

#32

77 Volt  (2008)

(25) (11)

animáció | családi | dráma | kaland | vígjáték

HBO Max

Volt, a bátor kutya világhírnek örvend, ugyanis tévésztár: gazdájával, Pennyvel együtt mindennap a világ megmentésére sietnek a gonosz Dr. Calico ellen egy kalandsorozatban. Egy... több»

#31

80 Deadpool 2  (2018)

(71) (30)

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

Wade Wilson, azaz Deadpool túlél egy majdnem végzetes kimenetelű ostoba balesetet, ám az is lehet, hogy az egy előre eltervezett támadás volt. Szerencsétlenségben hősünk... több»

#30

80 Deadpool  (2016)

(171) (47)

akció | kaland | sci-fi | szatíra | vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

A Különleges Erők egykori katonája, Wade Wilson zsoldosként ténykedik. Miután átesik egy különleges kísérletet, hihetetlen változásokat tapasztal a testén: rendkívül gyorsan... több»

#29

85 Itt vagyunk  (2020)

(4)

valóságshow

HBO Max

A sorozat bemutatja, hogyan készülnek fel a dragshow-ra a férfiak, akik nőnek öltözve próbálnak egy egész éjszakán át gátlások nélkül szórakozni, felvállalva azokat a... több»

2. évad
#28

81 Paddington  (2014)

(39) (17)

családi | fantasy | kaland | vígjáték

HBO Max | TV-ben (AMC, csütörtök 01:33)

Paddington (Ben Whishaw) egy kis mackó a perui dzsungelből, aki brit neveltetésben részesült, ugyanis nagynénje, Lucy (Imelda Staunton) hajdanán találkozott egy angol felfedezővel.... több»

#27

81 Holtak hajnala  (2004)

(29) (15)

horror

HBO Max | TV-ben (Filmcafé, csütörtök 01:33)

A Földön rejtélyes járvány pusztít, az éhező hullák pedig tovább tizedelik a megmaradt túlélőket, akik egy bevásálóközpontban barikádozzák el magukat. A tét nem csupán... több»

#26

82 Merida, a bátor  (2012)

(48) (30)

animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

HBO Max

Fergus király és Elinor királyné lánya, a keményfejű Merida kiváló íjász. A makacs lány fittyet hányva az ősi szokásokra saját kezébe veszi sorsát, de tettei hatalmas... több»

#25

82 Éjszakai ragadozók  (2016)

(49) (14)

dráma | thriller

Netflix | HBO Max | TV-ben (Cinemax 2, csütörtök 01:33)

Susan Morrow, Los Angeles-i műkereskedő hihetetlen jómódban él férjével, Hutton Morrowval, ám mégsem érzi teljesnek az életét. Az egyik hétvégén Hutton elutazik az egyik... több»

#24

81 Logan - Farkas  (2017)

(54) (17)

akció | dráma | sci-fi | thriller

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Minden megváltozik. A nem túl távoli jövőben már nem lesznek mutánsok. Akik még megmaradtak, azok bujkálnak, és egyre fogynak a képességeik. X professzor (Patrick Stewart)... több»

#23

83 Verdák  (2006)

(49) (27)

animáció | családi | sportfilm | vígjáték

HBO Max

Villám McQueen egy dolgokról álmodik: elhódítani a Szelep Kupát. Egy napon útra kel Kaliforniába, de a hírnévért cserébe le kell győznie a mezőny két legnagyobb ászát.... több»

#22

83 Bizonytalan  (2016)

(2)

romantikus | vígjáték

HBO Max

Az Issa Rae forgatókönyve alapján készült, nyolc epizódból álló vigjátéksorozat főszereplői Issa és Molly, két afroamerikai nő. A sorozat az ő mindennapi küzdelmeiket... több»

5. évad
#21

82 A hihetetlen család 2.  (2018)

(40) (17)

akció | animáció | családi | kaland | sci-fi | vígjáték

HBO Max

Mindenki kedvenc szuperhős-családja visszatér A hihetetlen család 2.-ben. Ezúttal Helen kerül középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Vill-lel megoldja otthon... több»

#20

85 Előre  (2020)

(17) (13)

animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO

Egy világban, melyet egykor belengett a varázslat, két tizenéves elf fivér, Ian és Barley Lightfoot egy különleges ajándékra bukkannak apjuktól, aki még Ian születése előtt... több»

#19

83 Szörny Egyetem  (2013)

(66) (8)

animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

HBO Max

A Szörny Rt.-ben Mike és Sulley elválaszthatatlan barátok, ám az előzményfilmből, mely a két szörny egyetemi éveket dolgozza fel, megtudhatjuk, hogy régen ez korántsem volt... több»

#18

dráma | romantikus

HBO Max

Serena van der Woodsen visszatért az internátusból az elegáns magániskolába, ahol már izgalommal várják a lányt. A visszatérésével együtt megindulnak a találgatások is.... több»

1-6. évad
#17

84 Rontó Ralph  (2012)

(39) (9)

animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

HBO Max

Rontó Ralph csak azt szeretné, ha ő is annyira népszerű lehetne, mint Fix-It Felix. A rosszfiút azonban senki sem szereti. Amikor megismeri Calhoun őrmestert, végre számára is... több»

#16

85 A kis herceg  (2015)

(33) (17)

animáció | családi | dráma | fantasy | kaland

HBO Max

Egy kislányt megpróbálja felkészíteni az édesanyja a felnőttek világára, melyben élnek, azonban a szomszédban lakó különc pilóta némileg némileg beleszól a dologba. A... több»

#15

84 Jégvarázs  (2013)

(225) (107)

animáció | családi | fantasy | kaland | musical | vígjáték

HBO Max

Elsa királynő mágikus képességének köszönhetően véletlenül örök télbe borítja a birodalmat, majd elmenekül, hogy többé ne árthasson senkinek. Azonban testvére, Anna... több»

#14

85 A hihetetlen család  (2004)

(55) (23)

akció | animáció | családi | kaland | szatíra

HBO Max

Mr. Irdatlan szuperhősből kénytelen egy hétköznapi, kertvárosi családapává visszaminősíteni magát, mivel egy mindenlébenkanál rajongója betett a hősök renoméjának. Ugyanis... több»

#13

87 WALL·E  (2008)

(101) (7)

animáció | családi | kaland | sci-fi | szatíra

Már többszáz éve, hogy a lakhatatlan Földet elhagyták az emberek, az egész bolygón egy kis robot tevékenykedik csupán, akit valaki bekapcsolava felejtett. WALL-E (Waste Allocation... több»

#12

86 Másnaposok  (2009)

(170) (52)

road movie | vígjáték

HBO Max

Egy Las Vegas-i legénybúcsút követő reggelen a baráti társaság rájön, hogy előző éjszaka elvesztették az ijfú férjjelöltet, ráadásul szállodaszobájukban egy tigrist és... több»

#11

86 Aranyhaj és a nagy gubanc  (2010)

(102) (25)

animáció | családi | fantasy | kaland | musical | romantikus | vígjáték

HBO Max

Flynn Rider, a királyság legsármosabb és legkeresettebb bűnözője egy furcsa toronyban próbál menedéket találni – ehelyett azonban fogságba ejti őt Aranyhaj, a 21 méter... több»

#10

87 L'ecsó  (2007)

(138) (21)

animáció | családi | dráma | fantasy | kaland | vígjáték

HBO Max

Remy, a patkány másról sem álmodozik, mint hogy séfként dolgozhasson. Bár a környezete nem rajong az ötletért, mégis belevág a kalaldba, de szembesülnie kell azzal, hogy az... több»

#9

88 Némó nyomában  (2003)

(138) (31)

animáció | családi | kaland | vígjáték

HBO Max

A kis bohóchal, Némó, apja figyelmeztetései és dorgálása ellenére elhagyja az óceán biztonságos területetit, hogy kíváncsiságát kielégítve megnézzen egy hajót. Ekkor... több»

#8

87 Agymanók  (2015)

(136) (111)

animáció | családi | dráma | fantasy | kaland | road movie | vígjáték

HBO Max

A serdülőkor általában nem egyszerű, és ezt kénytelen megtapasztalni Riley is. Amikor édesapja új munkát kap San Franciscóban, a lányon vegyes érzelmek lesznek úrrá, köztük... több»

#7

animáció | családi | kaland | krimi | misztikus | vígjáték

HBO Max

Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, különleges hely. Ebben a színes kavalkádban a világ minden tájáról származó állatok élnek egymás mellett békében. Itt nem számít... több»

#6

88 Fel!  (2009)

(160) (114)

animáció | családi | kaland | vígjáték

HBO Max

Carl Fredricksen gyerekkori szerelmét veszi feleségül, akivel kettesben éldegélnek boldogan, egészen a nő haláláig. A megözvegyült férfi visszahúzódva, morcosan töltené... több»

#5

88 Utódlás  (2018)

(3)

dráma

HBO Max

A sorozat a Roy família történetén keresztül a hatalom, a politika, a pénz és a család témáját járja körül. A középpontban a világ egyik legnagyobb médiavállalatával... több»

3. évad
#4

89 Szörny Rt.  (2001)

(147) (31)

animáció | családi | fantasy | kaland | szatíra | vígjáték

HBO Max

A gyerekszoba szekrényében szörnyek laknak, ez a gyerekek számára köztudott tény. A szörnyek előmásznak, ijesztgetnek, és minél nagyobb sikításra késztetik az alvó... több»

#3

86 Az ifjú Sheldon  (2017)

(7) (3)

vígjáték

HBO Max | TV-ben (Comedy Central, csütörtök 01:33)

Az Agymenők (The Big Bang Theory) című sorozat előzményszériája a 9 éves Sheldon Cooper és családja megpróbáltatásait követi nyomon. Nem könnyű a matekzseni gyerkőc élete... több»

5. évad
#2

89 Coco  (2017)

(48) (5)

animáció | családi | fantasy | kaland | misztikus | vígjáték | zenés

HBO Max

A Coco történetének főhőse egy fiatal fiú, Miguel, aki annak ellenére, hogy családja több generációval ezelőtt rejtélyes okokból elhagyta a zenészi hivatás tradícióját,... több»

#1

90 Csillagok között  (2014)

(259) (35)

dráma | kaland | sci-fi

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

A Föld órája a végéhez közeledik, az emberiség lassan feléli minden tartalékát. A civilizációnak fel kell készülnie a pusztulásra. Azonban nem mindenki hajlandó belenyugodni... több»