Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
69%

Apáim nyomában (2021)

Um Pai no Meio do Caminho
Filmadatlap
 
10
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Maísa Silva
Maísa Silva
Maísa Silva
Maísa Silva

Videók (1)

 
Foxyou81   2021. 06. 14.

legújabb vélemény

0
Borzasztó

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A párommal néztük meg Netflixen. A film mondanivalója nulla. Elég régóta bevett szokás a külföldi filmekben, hogy szétszakadt családokat mutatnak be. De hogy egy idióta, szektában élő "anya" nem tudja, ki a lánya apja (nem tudja, ki csinálta fel), és a hasonló szellemben nevelkedett lánya (aki a mosolya alapján szintén nem százas) elmegy megkeresni az apját (mert annyira hiányzik neki), aztán mikor megjönne a DNS eredmény, már nem akarja tudni, ki a kettő fickó közül az apja. Egyszerűen beteges, és morálisan förtelem ez a film.

 
Kanyi   2021. 02. 02.

0

Hiába olvastam róla sok rossz kritikát, nekem mégis tetszett, megfogott a történet egyszerűsége és önzetlensége.

 
Tamás   2021. 01. 17.

0

Rettentő bárgyú, alig tudtam elvergődni a feléig, aztán abbahagytam. Aki valami komoly és mély dologra számít, még véletlenül se nézze meg, mert ez a film nagyon nem az a film! Kamaszoknak való.

 
Fuder   2021. 01. 16.

0

Nagyon cuki, vidám és lélekemelő kis film, ami tökéletes egy könnyű délutánra még gyerekkel is. Nagyon jól szórakoztam rajta.

 
hedva   2021. 01. 15.

0

Ez a kis filmecske nagyon rendben van. Igaz ugyan, hogy érződik rajta a brazil szappanoperákból táplálkozás, de szerintem nagyon aranyos lett, egyáltalán nem bánom, hogy rákattintottam.