Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
71%

Nagypapa hadművelet (2020)

The War with Grandpa
Filmadatlap
 
30
Szereplők
11
Vélemények
38
Képek
3
Videók
 
Annuska   2020. 09. 28.

legújabb vélemény

Talán 12 éves korig humoros, felette semmiképp. A teremben csak a kicsit nevettek a felnőttek ültek kukán. Nem lett kedvenc.

 
Ákos Varga   2020. 09. 20.

Amikor a nagyfater nem szabadul el

Joggal adhat okot aggodalomra egy olyan vígjáték, amelyben Robert De Niro nagypapát játszik, és a slapstick-komédiákra hajazó helyzetkomikum jut osztályrészéül, ám a Nagypapa hadművelet összességében kellemes csalódás: egy szerethető, kedves családi ... teljes kritika»


 
Szilárd Lakatos   2020. 09. 27.

Kicsiknek és nagyoknak

Olyan film ez mint nap nap látunk vagy tapasztalunk a valoságban.Na végre egy jó vigjátékot láthatunk.A film megmutatja igazábol milyen ,hogy család legfontosabb mindenáron.A nagyszülö kicsit eltulzott de azert kiváló szerepet játszik Nero.Az unoka pedig harcolaz igazáért.MIa tanulság happy end.Ennyi nagyon sokat lehet tanulni a filmböl kicsiknek nagyoknak .Afilm összeségében 7,6**

 
jfruzsi97   2020. 09. 22.

Megnézhető. Robert De Niro hozta a formáját (valamennyire). Bar kicsit több poént is belerakhattak volna, voltak hosszú részek amikor csak ment a történet és mégse történt semmi. Előzetes alapján többre számítottam.

 
Lajos   2020. 09. 17.

Szerintem maradjunk annyiban, hogy nézhető. Biztos nem ez lesz az év legemlékezetesebb vígjátéka, de ha el akarsz ütni másfél órát, akkor azt fájdalommentesen meg tudod tenni a Nagypapa hadművelettel, ennél többre viszont ne igazán számíts tőle.

 
belavagyok   2020. 09. 25.

Mostanában úgy látszik ez a vonal megy Robert De Nironak. A történet hozza a tőle elvárhatót pár helyes poénnal. Most legalább nem káromkodik, mint a Nagyfater elszabadulban.

 
petri   2020. 08. 14.

Rém gyenge vígjáték, amit Robert De Niro nem fog kitenni az ablakba, az biztos. Nem tudom, milyen indíttatásból vállalta el, de az utóbbi években egyre többször tűnik fel ilyen, vagy ehhez hasonló alig, vagy egyáltalán nem vállalható filmekben. Az Ír... több»

A film összbevétele 79 782 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 24 610 510 forintot termelt. A hazai mozik összesen 15 828 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az 1994-es Ponyvaregény után ismét együtt állt a kamerák elé Christopher Walken és Uma Thurman.

(hp )
 

A Nagypapa hadművelet forgatása 2017. május 2-án kezdődött meg Atlantában, Georgia államban. A munkálatok mindössze 6 hetet vettek igénybe.

(hp )
 

A film premierdátumát eredetileg 2018. február 23-ra tűzte ki a Weinstein Company, azonban Harvey Weinstein szexuális zaklatási botránya miatt végül forgalmazó nélkül maradt a produkció. A jogokat végül a 101 Studios szerezte meg, de a premierre így is 2020. szeptemberéig várni kellett.

(hp )
 

Robert De Niro és Christopher Walken harmadik közös filmje A szarvasvadász (1978) és A mecénás szeretője(1992) után.

(dulkap)
 

A film Robert Kimmel Smith regényén alapszik.

(hp )
 
A Nagypapa hadművelet felnőttfejjel erőltetett bohóckodásnak tűnik csupán, ami mögött komoly negatív pedagógiai hatású élmények rejlenek a gyermekek számára. több»
 
A legjobb, amit erről a filmről el lehet mondani, hogy De Niro és a lányát játszó Uma Thurman legalább nem játszanak rosszabbul annál, mint amit ezek után elképzelünk: épp csak pont annyira rosszul. több»
 
Hiányzik a humor, hiányoznak az emlékezetes, örömteli karakterek. Akiken még akkor is mosolygunk, amikor nem csinálnak az ég adta világon semmi vicceset. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.