Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
66%

Nagypapa hadművelet (2020)

The War with Grandpa
Filmadatlap
 
31
Szereplők
29
Vélemények
38
Képek
4
Videók

Galéria (38)

Videók (4)

 
n,n,n   2021. 06. 26.

legújabb vélemény

0

Robert De Niro rohadt gáz ebben a szerepben, a filmben alig akadt poén, ha volt is 2-3, azokon még el se tudtam mosolyodni. Ha így folytatja, megy a süllyesztőbe. Jó-jó, nem épp én vagyok a célközönsége, de akkor is rém gyenge film ez. Hatalmas csaló... több»

 
Artemisia   2020. 10. 17.

6
Az én szobám!

Bájos komédia egy átlagos amerikai családról, ahol felfordulást okoz az elhunyt felesége nélkül a helyét nem találó nagypapa beköltözése. Kiskamasz unokájával háborút indítanak egymás ellen a fiú szobájának birtoklásáért, mely során egészen a játékid... teljes kritika»

 
Paulo-Varga   2020. 09. 20.

3
Amikor a nagyfater nem szabadul el

Joggal adhat okot aggodalomra egy olyan vígjáték, amelyben Robert De Niro nagypapát játszik, és a slapstick-komédiákra hajazó helyzetkomikum jut osztályrészéül, ám a Nagypapa hadművelet összességében kellemes csalódás: egy szerethető, kedves családi ... teljes kritika»

 
ANdraS   2021. 05. 05.

1
Robert DeNiro egy hero, de a film mégis egy csalódás volt

Néha nem elég elsőosztályú színészeket castingolni, ha a forgatókönyv nem plasztikus és kimondottan gyenge, ők sem mentik meg a filmet. Persze a gyerekekkel többször is nevettünk, és a 8 éves fiam újranézte a filmet, de ennél többet vártunk volna. A legnagyobb hibája a főszereplők túlságosan kikonstruált tevékenysége, ami nem is lenne gond (Reszkessetek betörők), de itt nem működött, túlságosan láttuk, hogy '"ez csak egy film", szinte éreztem, hogyan találgatták a szerzők a jeleneteket: ez hiányzik, ez is, tegyük be a filmbe, és tökéletes lesz. De nem az. A film vége azt sugallja, lesz folytatása is, hátha az jobban fog sikerülni.

 
indingo   2020. 10. 04.

0

Kár volt rá a mozijegy. Az egyetlen értékelhető karakter a mindent félreértő haver volt, de túl sok szerepe nem volt. Az alapötlet tetszett, de a poénokat már előre lehetett tudni.

 
jfruzsi97   2020. 09. 22.

1

Megnézhető. Robert De Niro hozta a formáját (valamennyire). Bár kicsit több poént is belerakhattak volna, voltak hosszú részek, amikor csak ment a történet, és mégse történt semmi. Az előzetes alapján többre számítottam.

 
Hámori Balázs   2020. 10. 12.

1
Totális háború - A gyerekszobáért folyt csata

Csak a trailerben látottak alapján ültem be erre a filmre (újfent a Mafab jóvoltából, amit ezúton is köszönök!). Egy vicces 90 perce számítottam, ami félig-meddig be is jött, és csak azért félig-meddig, mert a legjobb poénok jó részét ellőtték előre ... teljes kritika»

A film összbevétele 11 286 476 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 177 501 132 forintot termelt. A hazai mozik összesen 177 501 132 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmnek eredetileg több sikertelen megjelenési dátuma is volt: 2017. április 21, október 20. és 2018. február 23. 2018-ban sem jelent meg, a Weinstein botrány miatt későbbre halasztották; végül 2020 szeptemberében jelent meg, 3 évvel a film elkészülte után.

(Hámori Balázs)
 

A Nagypapa hadműveletnek nincs köze a Nagyfater elszabadulhoz, amiben szintén szerepelt Robert De Niro.

(Hámori Balázs)
 

Az 1994-es Ponyvaregény után ismét együtt állt a kamerák elé Christopher Walken és Uma Thurman.

(hp)
 

A Nagypapa hadművelet forgatása 2017. május 2-án kezdődött meg Atlantában, Georgia államban. A munkálatok mindössze 6 hetet vettek igénybe.

(hp)
 

A film premierdátumát eredetileg 2018. február 23-ra tűzte ki a Weinstein Company, azonban Harvey Weinstein szexuális zaklatási botránya miatt végül forgalmazó nélkül maradt a produkció. A jogokat végül a 101 Studios szerezte meg, de a premierre így is 2020 szeptemberéig várni kellett.

(hp)
 
A legjobb, amit erről a filmről el lehet mondani, hogy De Niro és a lányát játszó Uma Thurman legalább nem játszanak rosszabbul annál, mint amit ezek után elképzelünk: épp csak pont annyira rosszul. több»
 
Hiányzik a humor, hiányoznak az emlékezetes, örömteli karakterek. Akiken még akkor is mosolygunk, amikor nem csinálnak az ég adta világon semmi vicceset. több»