Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
70

Táncra fel! (2020)

Feel the Beat
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
kmona   2020. 06. 24.

legújabb vélemény

Nem vártam igazából sokat ettől a filmtől, de nem is múlta azt felül. Korrekt, romantikus és perszer humoros is a maga módján, de nekem ez összeségében kevés volt. Valahogy olyan egyszer nézősnek találtam, és ez persze nem is gond, csak mondom, hogy nem szabad sokat várni tőle.

 
Remes982   2020. 06. 11.

Kislányoknak lehet, hogy bejön a film, és ha már a gyerek nézi, vele szenved a család is. Olyan, mint egy cukormázas Disney film, engem nem fogott meg, de valószínűleg nem is én vagyok a célközönsége. Ha megpróbálok objektív lenni, és egy kiskamasz helyébe képzelem magam, talán belefér a jó kategóriába.


 
Fintil   2020. 06. 09.

Szerintem már nagyon unalmas a tehetséges fiatal lány visszatér a kisvárosba, mindenki rajta röhög, de majd ő megmutatja téma, ezerszer lerágott csont. Ráadásul a film is kifejezetten irritáló stílusú, ami csak még tovább rontja az esélyeit. Meg lehet nézni, ki lehet bírni, de inkább hármas alá értékelném.

Sofia Carson
Sofia Carson
Sofia Carson
Sofia Carson
Sofia Carson
Sofia Carson
Sofia Carson
Sofia Carson
Sofia Carson
Sofia Carson
Sofia Carson
Sofia Carson
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.