Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
73%

Táncra fel! (2020)

Feel the Beat
Filmadatlap
 
25
Szereplők
9
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
Erika Czeglédi   2021. 01. 20.

legújabb vélemény

0
Átlagos

Nagyon laza film, aki szereti a táncos filmeket, mindenképp ajánlani tudom.

 
Supe-Homelander   2020. 10. 02.

1
Átlagos, lazulós film.

Néha jó kikapcsolódni egy-egy ilyen lazább filmen, amiben tudható előre, hogy semmi újdonságot nem fog nyújtani. Egyszerűen kedvelhető az ilyen kategória is alkalomadtán. Nos, tényleg nem kellett attól félni, hogy bármi újat fog mutatni ez a film. Egyszerű a képlet, főhősnőnk felfelé ívelő karrierje hirtelen bukásba fullad, és olyan dologra kényszerül, amihez egyáltalán nem fűlik a foga. Nyilván ahhoz, hogy teljes legyen a képlet, megfűszerezték még némi romantikus elemmel is, így a felbukkanó ex-pasi nem is ér minket váratlanul. Öröm az ürömben, hogy azért vannak szerethető karakterek benne. Ezenkívül többet nem tud nyújtani. Egyszerű hétvégi szórakozás, ha nincs épp más, vagy ha az egész hetes fárasztó napok után csak szeretnénk lazulni és zsibbadni. Egyszer bőven nézhető, de felejthető film.


 
Kanyi   2020. 09. 01.

0

Tipikusan egy klisé. A lány elbukik, hazatér, és egy nyerő csapatot összerak. Ezenkívül nagyon szórakoztató és érzelmes egy film.

 
Kinga Nagy   2020. 10. 08.

0

Nagyon szuper film volt. Szórakoztató, jó hangulata van.

 
Tinetta   2020. 12. 20.

0

Sokáig szemezgettem vele a Netflixen, de végül egy nyugis vasárnap este adtam neki egy esélyt. Nem bántam meg. Igaz, kissé sablonos, ki lehet számítani, mi lesz a vége, de mégsincs hiányérzetem, mert annyi érzelem volt benne (a táncversenyen a lassú ... több»

 
pike22   2020. 08. 27.

0

Minél többször nézem meg, annál jobban a szívemhez nő. Az elején csak egy jót derültem rajta, de aztán kishúgomnak köszönhetően többször is végig kellett néznem. Most meg talán odajutottam, hogy jobban szeretem, mint ő. Igaz, a főtémája nem nagy durr... több»

 
Norys.norys   2020. 06. 24.

1

Nem vártam igazából sokat ettől a filmtől, de nem is múlta azt felül. Korrekt, romantikus és persze humoros is a maga módján, de nekem ez összességében kevés volt. Valahogy olyan egyszer nézősnek találtam, és ez persze nem is gond, csak mondom, hogy nem szabad sokat várni tőle.

Galéria (15)

Sofia Carson
Sofia Carson
Sofia Carson
Sofia Carson
Sofia Carson
Sofia Carson
Sofia Carson
Sofia Carson
Sofia Carson
Sofia Carson
Sofia Carson
Sofia Carson

Videók (2)