2021.10.17 08:52 BaloghBogi42 Olvasottság: 172x
2

Tánc a reménnyel, tánc a fájdalom miatt, tánc a jövőért

Az évszázadokon átívelő női elnyomás és jogi diszkrimináció leteltével a mai hölgyek egy része szinte kötelességének érzi, hogy éljen azokkal a lehetőségekkel, melyeket őseik harcoltak ki az ő jobb jövőjük érdekében. Így szinte a 21. század jelmondatává vált az "Önmegvalósítás bármi áron."

April is ezt a nézetet használja sablonnak karrierjét illetőleg. Egy kisvárosban nőtt fel, ahol nem akadt túlságosan sok kihívás a mindennapjaiban, de mindig érezte, hogy ő ennél többre született. Éppen ezért kezdett el kőkeményen dolgozni az álmáért édesanyja túl korai elvesztése után. Az egyetlen menedéket a tánc jelentette, tánc a reménnyel, tánc a fájdalom miatt, és tánc a jövőért.

Tánc a reménnyel, tánc a fájdalom miatt, tánc a jövőért

A terve sikeresnek is bizonyult, betört a Broadwayre, de ahhoz, hogy ott is tudjon maradni, ennél többet kell nyújtania. Viszont senki nem küzdhet egyedül, szükség van valakire, aki visszahúz a szikla pereméről, amikor éppen magadat taszítod oda. Aprilnek csak egy választása van. Vissza kell térnie szülővárosába, ahol sztárként kezelik, és elő is kell adnia a dívát, hogy ne bukjon le, tekintve, hogy a város gyermekeit mindössze csak kihasználni akarja, hogy visszaverekedje magát a ranglétra és a fényűzés csúcsára.

De mi van akkor, ha a kötelesség már nem elég? Ha a szív beköszön, és gyökerestül változtatja meg az értékrendedet? Ha éppen te válsz azzá az "édesanyává", amit annyira keservesen hiányoltál a bizonytalan évek során? És ha úton-útszélen belebotlasz a lelki társadba, akit pont a munkád miatt hagytál elveszni? Ebben a helyzetben csak egy dolog bizonyos, a szíved húrjai lassan meg fognak pendülni, és az egyetlen dolgot fogják suttogni, amihez értenek: Táncra fel!

családi | dráma | vígjáték

Miután nem sikerült betörnie a Broadwayre, April visszatér szülővárosába, ahol vonakodva elvállalja, hogy felkészít egy helyi amatőr táncosokból álló csoportot egy nagy... több»

2