Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
75%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
23
Vélemények
44
Képek
1
Videók
Jack Reacher
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 17.

legújabb vélemény

Cruise megint jól alakítja a szuperhőst,de a film nem követi a tempóját.Engem az bosszant,hogy előre tudjuk a végét,így csavar sincs benne,és lapos,igazi ötletek nélkül.Persze az akciójelenetekben most sem csalódhatunk,de valahogy nem az igazi.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Tom Cruise egyik legjobb filmje. Egy kicsit itt is előjön az MI-s érzés, azaz a már már szuperhős karakter, de ettől eltekintve minden rendben van a filmmel.


 
indingo   2019. 03. 25.

Érdekes és valamilyen szinten izgalmas a történet egy nyomozásról, sok üldözési jelenettel és Tom Cruise igazán jó ebben a filmben.

 
Deku   2017. 10. 22.

Gyengesége is lehetett volna a filmnek az egyszerűsége de szerencsére pont az ellenkezője következett be. Eme film egyszerű és mégis nagyszerű. Szerethető volt a történet nem voltak egysíkú karakterek ami szerintem nagyon jó pont volt.

 
Thibo84   2019. 06. 07.

Egy mozgalmas és akcióban gazdag krími. A történet jól kidolgozott, igaz a csavarok elmaradnak benne, hisz tudja az ember végig ki a gyilkos, kik állnak a háttérben, még is mélyen szántó gondolatokat hordoz magában. A színészek is jó benne. A könyvtől eltér ugyan, de szerintem ez csak a film javára válik.

 
TribeBubu   2017. 03. 31.

Nem igazán szoktam szeretni az ilyen "magambanszétveremazösszesrosszfiút" típusú filmeket, viszont ez nem csak jól meg volt rendezve, de a poénok is óriásiak voltak benne. Tom Cruise-t pedig nem tartom egy színészóriásnak, de a tehetsége bőven elég e... több»

 
kevelin   2020. 05. 03.

nekem az MI filmek sokkal jobban átjöttek. ez sem votl rossz. tipikus Tom Cruise alakítás, illetve talán annyiban volt más, vagy újabb hogy nem feltétlenül a verekedős, akcióhőst láthatjuk hanem sokkal inkább egy nyomozót ami ad némi frissességet a t... több»

Rosamund Pike
Tom Cruise

A film összbevétele 218 340 595 dollár volt (imdb.com).

 

Rosamund Pike terhes volt a forgatás alatt.

(HETEDIK )
 

Jack Reacher kinézete teljesen más Tom Cruise-nál.

(HETEDIK )
 

A szerep kedvéért Tom Cruise közel négy hónapon keresztül edzett Robert Alonzo kaszkadőr-koordinátorral.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film költségvetése körülbelül 60 millió dollár volt, amelyet már az Egyesült Államokban visszahozott (80 millió dolláros bevétel), azon kívül pedig közel 140 millió dolláros bevételt produkált.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Rosamund Pike és a film rendezője skype-on beszéltek először a filmről. A fél órásra tervezett beszélgetés közel 2 órásra nyúlt végül.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Jack Reacher szerepére szóba jött Vince Vaughn, Jamie Foxx, Will Smith, Hugh Jackmann és Brad Pitt neve is,

(ArpiHajdu és Réci)
 

7 évbe telt, mire Lee Child és Don Granger producer megtalálta a megfelelő embert Jack Reacher megformálójára.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Tom Cruise-nak annyira tetszett a közös munka a film forgatókönyvírójával, Christopher McQuarrie-val, hogy azóta csak vele dolgozik, az író jelenleg a Mission Impossible 6.-on dolgozik.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Jack Reacher a Keysi-módszer mestere, amelyben a harcost a kifinomult ösztönei irányítják. Állítólag Christian Bale is ezzel a módszert tanulmányozta, amikor a batman: A sötét lovag címszerepére készült.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Jack Reacher vezetékneve onnan jött, hogy Lee Child a zöldségesnék vásárolt, amikor egy másik vevő megkérte őt, hogy vegyen le valamit a felső polcról (to reach az angol kifejezés).

(ArpiHajdu és Réci)
 
Egy tisztességesen összepakolt, kiegyensúlyozott zsánermix, és az okos megoldások pedig még egy ilyen, alapvetően nem sokra hivatott sztorinak is előnyére válnak. több»
 
Lee Child regényeinek száma lassan eléri a két tucatot, ennek ellenére filmes berkekben gyakorlatilag ismeretlen és idén (2016) a második mozifilm fog megjelenni tőle, melynek Jack Reacher, egy igen öntörvényű ex katona és katonai nyomozó kalandjait meséli el. több»