Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
75
Filmadatlap
 
28
Szereplők
22
Vélemények
44
Képek
1
Videók
Jack Reacher
 
kevelin   2020. 05. 03.

legújabb vélemény

nekem az MI filmek sokkal jobban átjöttek. ez sem votl rossz. tipikus Tom Cruise alakítás, illetve talán annyiban volt más, vagy újabb hogy nem feltétlenül a verekedős, akcióhőst láthatjuk hanem sokkal inkább egy nyomozót ami ad némi frissességet a tőle megszokott sztorikhoz képest. nekem külön bejött hogy nem volt benne kifejezetten szerelmi szál. ez a film tényleg az akcióra, a megoldandó ügyre koncentrált.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Tom Cruise egyik legjobb filmje. Egy kicsit itt is előjön az MI-s érzés, azaz a már már szuperhős karakter, de ettől eltekintve minden rendben van a filmmel.


 
indingo   2019. 03. 25.

Érdekes és valamilyen szinten izgalmas a történet egy nyomozásról, sok üldözési jelenettel és Tom Cruise igazán jó ebben a filmben.

 
Deku   2017. 10. 22.

Gyengesége is lehetett volna a filmnek az egyszerűsége de szerencsére pont az ellenkezője következett be. Eme film egyszerű és mégis nagyszerű. Szerethető volt a történet nem voltak egysíkú karakterek ami szerintem nagyon jó pont volt.

 
Thibo84   2019. 06. 07.

Egy mozgalmas és akcióban gazdag krími. A történet jól kidolgozott, igaz a csavarok elmaradnak benne, hisz tudja az ember végig ki a gyilkos, kik állnak a háttérben, még is mélyen szántó gondolatokat hordoz magában. A színészek is jó benne. A könyvtől eltér ugyan, de szerintem ez csak a film javára válik.

Rosamund Pike
Tom Cruise
 
Egy tisztességesen összepakolt, kiegyensúlyozott zsánermix, és az okos megoldások pedig még egy ilyen, alapvetően nem sokra hivatott sztorinak is előnyére válnak. több»
 
Lee Child regényeinek száma lassan eléri a két tucatot, ennek ellenére filmes berkekben gyakorlatilag ismeretlen és idén (2016) a második mozifilm fog megjelenni tőle, melynek Jack Reacher, egy igen öntörvényű ex katona és katonai nyomozó kalandjait meséli el. több»

A film összbevétele 218 340 595 dollár volt (imdb.com).

 

Rosamund Pike terhes volt a forgatás alatt.

(HETEDIK )
 

Jack Reacher kinézete teljesen más Tom Cruise-nál.

(HETEDIK )
 

A szerep kedvéért Tom Cruise közel négy hónapon keresztül edzett Robert Alonzo kaszkadőr-koordinátorral.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.