Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

A fészek (2020)

The Nest
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
16
Képek
3
Videók

Galéria (16)

Jude Law
Jude Law
Carrie Coon
Carrie Coon
Adeel Akhtar
Jude Law
Jude Law
Charlie Shotwell
Carrie Coon
Jude Law
Carrie Coon
Jude Law
Carrie Coon
Carrie Coon
Jude Law
Jude Law
Carrie Coon

Videók (3)

 
Lonka   2021. 12. 21.

legújabb vélemény

0

A leggyengébb film, amit idén láttam. Nem jött át a film, pedig én türelmes voltam.

 
HE7EDIK   2021. 11. 01.

2

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Fájdalmas életszerűséggel mutatja be, milyen nagyot lehet esni a magas lóról. Sokan azt hiszik, ha sok vagyonuk van, az majd örökké fog tartani. Holott elég egy baleset, munkahely megszűnése vagy váratlan halál, és hirtelen minden szertefoszlik. Nagy... több»

 
VvV   2021. 10. 21.

2

Jude Law nem tartozik a kedvenceim közé. Vártam, hogy egyszer beindul a történet, de nem akart. Nem igazán tetszett, helyenként elég unalmas volt.

 
bocerkaa   2020. 11. 03.

0

Érdekes karakterdráma, amiről elég vegyes infókat hallottam, de nem értem azokat, akik lehúzták, szerintem komoly mondanivalóval rendelkezik, és a színészi játék is kimagasló. Én azt mondom, ha adják a mozik, menjetek el rá, nem fogjátok megbánni. K... több»

 
Fuder   2020. 11. 09.

0

Jude Law-t elég régen láthattuk már a hazai mozikban, jó látni, hogy ezt a filmet elhozzák. Ezt külföldön láttam, de ha otthon leszek, amikor majd megy a mozikban, akkor szerintem beülök rá. A tartalom alapján annyira nem fogott volna meg, de örülük... több»

A film összbevétele 1 335 070 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 1 236 315 forintot termelt. A hazai mozik összesen 854 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Sean Durkin nyolc év után rendezett ismét mozifilmet.

(hp)
 

2018 áprilisában jelentették be, hogy a film főszerepeit Jude Law és Carrie Coon alakítják.

(hp)
 

A film forgatása 2018 szeptemberében kezdődött meg Kanadában és Angliában.

(hp)
 

A film világpremierje 2020. január 26-án volt a Sundance Filmfesztiválon.

(hp)
 

A film kimagasló kritikai fogadtatásban részesült. Jelenleg (2020. november) 88 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

(hp)
 
Legújabb rendezésében Sean Durkin páratlan finomsággal, eleganciával, szuggesztivitással és nem utolsó sorban egyedülálló időzítésekkel és arányérzékkel láttatja mozdíthatatlan tárgyként az emberi kapcsolatokat, érzelmeket. több»
 
A fészek egy minden tekintetben kompakt és berántós mozi, amelyben folyamatos a feszültség fenntartása, és akit még muszáj kiemelni Law mellett, az a remek Carrie Coon, vagyis két zseniális színész jól időzített találkozását láthatjuk egy erős drámában. több»