A történet a nyolcvanas évek Angliájába repít minket, ahol Rory sikeres vállalkozóként új életet készül kezdeni feleségével. A hatalmas vagyonért vásárolt családi birtok azonban közel sem válik olyan otthonossá, mint amilyre a pár korábban számított.
A Martha Marcy May Marlene rendezője, Sean Durkin ezúttal egy romantikus drámával jelentkezik olyan világsztárokkal a főszerepekben, mint Jude Law, Anne Reid és Carrie Coon.
A többszörös díjnyertes film, mely a Sundance Filmfesztiválon debütált a nagyközönség előtt az ADS Service forgalmazásában érkezik a magyarországi mozikba.
(csd)Jude Law-t elég régen láthattuk már a hazai mozikban, jó látni, hogy ezt a filmet elhozzák. Ezt külföldön láttam, de ha otthon leszek, amikor majd megy a mozikban, akkor szerintem beülök rá. A tartalom alapján annyira nem fogott volna meg, de örülük... több»
Érdekes karakterdráma, amiről elég vegyes infókat hallottam, de nem értem azokat, akik lehúzták, szerintem komoly mondanivalóval rendelkezik, és a színészi játék is kimagasló. Én azt mondom, ha adják a mozik, menjetek el rá, nem fogjátok megbánni. K... több»
A film összbevétele 902 380 dollár volt (imdb.com).
A film kimagasló kritikai fogadtatásban részesült. Jelenleg (2020. november) 88 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.
(hp )A filmet a 2020-as Deauville American Film Festival-on is bemutatták, ahol elnyerte a Zsűri Nagydíját, a Nemzetközi Kritikusok Díját és a Revelation Prize-t.
(hp )