Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
68%

A fészek (2020)

The Nest
Filmadatlap
 
28
Szereplők
2
Vélemények
16
Képek
3
Videók
 
Fuder   2020. 11. 09.

legújabb vélemény

0

Jude Law-t elég régen láthattuk már a hazai mozikban, jó látni, hogy ezt a filmet elhozzák. Ezt külföldön láttam, de ha otthon leszek, amikor majd megy a mozikban, akkor szerintem beülök rá. A tartalom alapján annyira nem fogott volna meg, de örülük... több»

 
bocerkaa   2020. 11. 03.

0

Érdekes karakterdráma, amiről elég vegyes infókat hallottam, de nem értem azokat, akik lehúzták, szerintem komoly mondanivalóval rendelkezik, és a színészi játék is kimagasló. Én azt mondom, ha adják a mozik, menjetek el rá, nem fogjátok megbánni. K... több»


Galéria (16)

Jude Law
Jude Law
Carrie Coon
Carrie Coon
Adeel Akhtar
Jude Law
Jude Law
Charlie Shotwell
Carrie Coon
Jude Law
Carrie Coon
Jude Law
Carrie Coon
Carrie Coon
Jude Law
Jude Law
Carrie Coon

Videók (3)

A film összbevétele 1 232 902 dollár volt (imdb.com).

 

Sean Durkin nyolc év után rendezett ismét mozifilmet.

(hp)
 

2018 áprilisában jelentették be, hogy a film főszerepeit Jude Law és Carrie Coon alakítják.

(hp)
 

A film forgatása 2018 szeptemberében kezdődött meg Kanadában és Angliában.

(hp)
 

A film világpremierje 2020. január 26-án volt a Sundance Filmfesztiválon.

(hp)
 

A film kimagasló kritikai fogadtatásban részesült. Jelenleg (2020. november) 88 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

(hp)
 

A filmet a 2020-as Deauville American Film Festival-on is bemutatták, ahol elnyerte a Zsűri Nagydíját, a Nemzetközi Kritikusok Díját és a Revelation Prize-t.

(hp)
 
Legújabb rendezésében Sean Durkin páratlan finomsággal, eleganciával, szuggesztivitással és nem utolsó sorban egyedülálló időzítésekkel és arányérzékkel láttatja mozdíthatatlan tárgyként az emberi kapcsolatokat, érzelmeket. több»
 
A fészek egy minden tekintetben kompakt és berántós mozi, amelyben folyamatos a feszültség fenntartása, és akit még muszáj kiemelni Law mellett, az a remek Carrie Coon, vagyis két zseniális színész jól időzített találkozását láthatjuk egy erős drámában. több»